Aradence minunate! (77)
Raspunsuri - Pagina 5
ILDI25 spune:
Salutare
Clau,Gabi,Carmen
Alinush faine pozele,frumosi si miri mici si cei mari .Si rochia ta e faina e o culoare care te-a prins bine. Sala a fost si ea superba ,dar nu ne-ai pus poza cu tortul.Imi place sa studiez torturile de la nunta ,dar mai ales sa mananc .
Alina a mai un pic si trece perioada interdictiilor si ne intalnim cu tine si Eliza
Carmenchiar vroiam sa te-ntreb cand plecati ,ca am retinut ceva cu 25,dar ai scris tu intre timp. Drum bun si racoros s-aveti ,tu si Ovi sa va incarcati bateriile si sa veniti acasa cu forte proaspete ,iar lui Mel ce altceva decat balacealaaaa multaaa .Sigur va fi impresionata cand va vedea atata apa .Pai maine deja la ora asta veti fi la mare. Distractie placuta
Fug ca s-a trezit David ,numai ce a adormit de 5 min si deja e treaz . De caldura nu-mi doarme toata noaptea suntem iar la program de bb si cum nici nu prea mananca decat bea lapte la greu ,noaptea i se face foame ca laptele ii tine de foame mai putin. M-am dezobisnuit de trezitul noaptea si sunt ruptaaa
Ildi si David (2 mai 2006 )
poze
pufymic spune:
Carmen drum bun sa aveti si sa va intoarceti cu bine!Cate zile stati la mare?
Alinush si eu vroiam sa te intreb de tort!Deci poze cu tortul miresei n-ai sa salivam si noi p-aci?
Flavia !In sfarsit mi-am gasit costum de baie(la Steton)! si merci mult de pont!
Miha cum ii e Dariei in tabara?Sau a si venit acasa deja?
Veronica la ce mesaj nu ti s-a raspuns?
Ma duc sa fac niste foi de napolitane ca as manca ceva dulce.......asta dupa ce-mi culc broscuta mica.
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
alinamoro spune:
Multumim fetelor pentru aprecieri!
Carmen, drum bun sa aveti si distractie maxima! Rochita Daliei e din Irlanda,a primit-o de la nasi.
Ioana, poze cu costumul de baie pun cand vin de la mare.
Cristina, da, Emi Popa a facut nunta.
Veronica, la care mesaj nu ti s-a raspuns? Probabil nu avem intotdeauna raspunsuri...dar nu fi tu suparata...
Ildi, poza cu tortul n-a facut Calin, habar n-am de ce. Totusi cred ca stiu...cand a a dus tortul el era de paza la prajituri. In urma cu 2 saptamani la o nunta tot la expo s-au furat prajiturile de nu s-a mai ajuns caserolele pentru toti nuntasii si acum au stat 2 "paznici" la ele.
A fost fain tortul, imens, era din mai multe torturi mici.
Gabi, cand ne intalnim sa-ti dau papuceii lui Tudor?
Flavia, maine mergi la dr. in Ungaria? Daca gasesti centuri din alea te rog sa-mi cumperi, stii ca am vorbit cand ai fost la mine. Daca vrei gps-ul cu placere...suna-ma....
Adelina e mucoasa putin si a stranutat de cateva ori azi, cred ca ii iese inca un dintisor sus, nu vrea sa pape nimic, urla cand ma apropiu cu lingurita, in faza asta de-a refuza mancarea n-am fost pana acum, sper sa fie de la dinti problema.
Aseara am fost la cineva in Aradul Nou la casa si a dormit afara pana la 1 si era destul de racoare, 23-24 grade.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
gabitzica spune:
Diana zice ca sunt centuri pentru scaunul de masa la Kaufland, Primii pasi si costa 15 lei.
Eu sunt fericita ca a mancat Ioana . Azi am facut ardei umpluti pentru toata familia dar i-am facut mai light, fara condimente , doar sare, patrunjel, marar si din carne de curcan. A mancat destul de bine. Nu o mai chinui cu mancare de bebelus nesarata ca muncesc degeaba.
Alina te astept la mine cand vrei sa vi.
Hildegard , nici eu nu stiu la ce mesaj nu ti s-a raspuns. d
Da-ne un refresh.
alinamoro spune:
Gabi, nu stiam ca sunt la Kaufland centuri.
Sa-i treaca mucii Adelinei si apoi te sun sa trec pe la tine, nu vreau sa i-a si Ioana.
Am inceput si eu sa-i pun putina sare in mancare Adelinei si sa-i mai dau din mancarea noastra. Acum nu stiu ce are ca nici nu vrea sa guste orice ar fi in lingurita.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
Melania 14 spune:
Fetelor ,imediat plecam.Stam 1 saptamana.O sa ma gandesc la voi cand voi fi in apa si la plaja .
Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
alinamoro spune:
Carmen, inca o data drum bun. Sa te gandesti la noi, poate gasesti vreun internet pe acolo sa ne scrii.
Pupici la Mela.
Hildegard spune:
no, ploua sau nu ploua???? numai bate vantul.
mesajul ala cu casele din ungaria...dar poate de iaia n-ati scris ca nu stiti.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
gabitzica spune:
quote:
mesajul ala cu casele din ungaria...dar poate de iaia n-ati scris ca nu stiti.
In vand si cumpar te-ai uitat?