Aradence minunate! (77)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Na ,revin si eu cu acelasi mesaj pe care l-am mai scris si ieri dar David a apasat pe butonul "magic" si a inchis calculatorul ,de nervi n-am mai scris nimic ,sper sa nu patesc si azi la fel,ca e si-acuma prin zona ,butoneaza la greu .Un mesaj din partea lui .,ghtgthyhjhdcxszuiofg

Carmen strandul e la Mako.Mi-e mi-a placut tare mult de aia i-am facut atata reclama . Pacat ca noi n-avem un strand k lumea ,tre' sa mergem atatia km sa ne balacim. Acuma am vazut ca in Gai langa noi o sa fie ceva strand ,momentam doar niste bazine au aparut ,sper sa fie ceva de el.
AAA felicitari lui Mel . Eu ma tot chinui cu David sa-l pun pe olita dar nu sta nici cum ,se ridica si pleaca ,daca-l fortez urla de parca-l jupoi. Off greu ii si cu pruncii astia ,uneori simt c-o iau razna , cel putin momentan sunt tare demoralizata ,sper sa-mi revin ,de fapt e musai sa-mi revin...

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Gabi faine pozele de la nunta ,daaa ce de flori, parca prea multe...Si tortul a aratat bine ,mi-ai facut ,mai ales c-ai zis c-a fost bunnn.Unde l-au facut?
In Sanicolau sunt mai multe modele de pantofi sau cum nimeresti ,ce talpi au atunci?

Mergi la inceput

Flavia daca i-ai intrebat pe musafiri si vor ciorba de burta,atunci e ok fa ciorba. Cu aperitivele oricum aveai mai mult de lucru. N-ati iesit nici azi la plimbare, ne-ati lasat iar singuri

Cristina bafta, s-aveti zi de strand duminica ,dar astia la meteo aratau ploaie de vineri incolo .

Alinush sper ca esti mai bine si sa se rezolve problemele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

A propos de olita, sa ne laudam si noi un pic: eu o pun pe Mara de cateva ori pe zi pe olita si mereu imi lasa ceva in ea. Deja stie ca acolo trebuie sa faca pt ca la 5 secunde dupa ce o pun incepe sa faca...daca nu are ce, atunci intinde manutele sa o ridic.
Fug sa hranesc copilu.

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Mey Cristina si Ildy lasati copiii in pace cu olita !!!!! nu pana la 2 ani si... ca si mine dar macar pana stapanesc mersul foarte bine si spun pipi si kk.Nu aveti decat sa si dar mi se pare prea repede.Deocamdata nu stiu ce vreti de la ei.Parerea mea umila ,intarita de o experienta reusita .Sper ca nu supar e nimeni.

Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Carmen draga, se vede ca esti incepatoare cu gradinitele. Pp = program prelungit si pn, evident, program normal. O sa o duc pe Iulia inca o vreme tot acolo la gradi, ca una dintre tipele cu care trebuia sa facem gradi, adica Nico (alina m stie cine e), are mari probleme cu baiatul ei, de sanatate. Asa ca amanam ...

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Carmen, nu e o regula. Sunt copii care de la 8 luni fac kk numai la olita, si altii care doar de la 2 ani incep. Depinde de copil si de consecventa parintilor. Eu n-o sa ma agit nici cu Vladut prea tare, ca n-am timp si chef, il las pana mai incolo, ca oricum nu sta pe olita nici sa-l tai. Dar sunt copii care daca sunt pusi pe olita de la o varsta frageda se invata repede... Si io zic la fel deci...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

quote:
Originally posted by adablackcat

Carmen draga, se vede ca esti incepatoare cu gradinitele.

poze

Cat despre olita,am incercat si eu pe la 1 an, 1 an juamte dar nici nu a vrut sa se aseze pe ea. Apoi i-am lasat-o la dispozitie si a inceput sa se joace cu ea ,asa ca am dat-o diparuta pana la momentul cu pricina.

Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, multumesc de sustinere.
Maine la intalnire va povestesc ca pe net citeste multa lume...
Problema s-a mai rezolvat, sper pana maine sa va dau vesti bune.

Carmen, inca nu mi-a trecut pofta de caftit, dar s-a mai atenuat...

Mai si eu sunt in dilema cu ziua lui Adelina, nu stiu unde sa o tin, nu prea as vrea acasa...

Cristina, tare mult mi-au placut si mie copilasii cum fac baie in piscina.

Miha, cum poti sa te trezesti la 4? Si sa mai si faci ceva la ora aia...mancare, spalat...

Eu n-am pus-o pe Adelina pe olita inca desi am avut intentia. Am cumparat o olita si e mare de incape tot funduletul acolo si o pastram pe cand o fi mai mare si luni am vrut sa cumparam de la Kaufland una mica si la casa a zis ca n-are eticheta aia sa o scaneze si nu ne-am mai dus sa luam alta ca era deja tarziu si se inchidea, asa ca nu ni se arata inca.

Ada, imi pare rau de baiatul lui Nico, sper ca nu-i grav. Eu am auzit ca se intoarce la pp 14...o fi adevarat, stii ceva? Eu tare m-a bucura.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

No, azi m-am epilat. Mama lui de epilator, de ce-l am acolo daca nu-l folosesc? M-am invatat cu ceara...

Alina m, sunt destul de grave probleme baiatului lu'Nico. Acum e plecata in Olanda la fratele ei pentru analize. Dar se vor rezolva, sper. Eu nu stiu nik de revenirea ei la pp14.

poze

Mergi la inceput