Aradence minunate! (77)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Flavia, fratele meu i-a facut ziua Ancai la un an la un loc de joaca pt copii, s-au servit aperitive si tort, atat. Are dreptate Miha, doar nu e nunta...nu te stresa prea mult.
Veronica, piscina am instalat-o la o prietena acasa, are mocheta rosie si canapea la fel, e tare fain, si mie imi place mult.
Gabi, cealalta fetita e Ana-Banana (asa-i spune maica-sa ), are 8 luni. Cu mama ei m-am intalnit atunci cand v-am lasat si am plecat pe mal. Piscina la ea acasa a fost montata. Si balaceala a durat doar 5 minute, pana a facut Mara kk in apa apoi a trebuit sa o evacuam.
Na ca eram in dubii daca sa vin sau nu vineri, dar s-a rezolvat dilema: am musafiri, vine fosta mea sefa si prietena de la Bucuresti, n-am mai vazut-o de 2 sau 3 ani cred (nici nu mai stiu...) asa ca ramane sa vin la urmatoarea intalnire.
Mara e tare maraita, cred ca-si fac loc dintisorii ca numai cu calgel se linisteste.
De Nico nu mai stiu nici eu nimic, nici pe mess nu mai intra, cred ca e pe la Firiteaz ca si-a luat si Cipri concediu si stau acolo toti la aer curat. Zicea ca acolo doarme Maia mai bine.
Ce parere aveti de rotobil? Eu tocmai am luat de la o prietena unul imprumut pt cateva zile sa vad cum se comporta Mara in el. Oare e bine sa o pun in el?

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Maria rubi, parerea mea e sa mai astepti cu rotobilul. Oricum nu e recomandat pentru ca poate deforma mersul, dar Mara e prea mica. Copilul se pune in rotobil doar cand e capabil sa se ridice singur in picioare, bineinteles agatindu-se de ceva. Ala e semnul ca oasele si musculatura sunt pregatite.
Am vazut pozele. Ce frumoase sunt fetitele.Imi place si mie cum arata camera prietenei tale.

Carmen felicitari pentru Mela.

Alina 33?

Alina m cum esti?

Daca are cineva nevoie de transport pentru vineri sa spuna. Sunt numai eu cu Matia , asa ca am loc in masina.

Matia al meu e fomist rau. Nu stiu ce are, poate nu se mai satura cu papicile astea de bebe? Mie una mi se pare ca mananca foarte mult.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Fetele multumim de aprecieri .
Cristina(Maria) cum ati scos apa din bazin la sfarsitul balacelii???? chiar ca ati avut curaj,pacat ca adurat asa putin .Mortale fetele la balaceala.Cu rotobilul mai asteapta.Eu am pus-o pe Mel pe la 7.5 luni dar nu a stiut ce tre' sa faca numai pe la 8 luni .Oricum nu l-a agreat si la 10 mergea tinuta de ambele manute.
Flavia revino-ti ! Eu nu mai stiu daca 75 cm la 11 luni mult sau putin?!cat despre kg e balerin si Bogdi las' ca-i vine vremea si lui ca si lui Mel
Gabi cum a fost prima zi la gradi? vad ca ati fost la Teba,ce ati gasit fain?
Ada nu stiu ce inseamna pp .Pijamaua ma gandesc ca ramane acolo,am inteles ca mai trebuie treining pt afara si pachetul de la ora 10.Oricum tre' sa cumpar unul pt ca ce am eu e prea mic.Incape numai pachetul si eventual un chilot si servetele .Iulia a ramas tot acolo la gradi?
Ildy unde ati facut pozele ,la care strand?
Miha ati luat masina? sau numai cand e gata statuia?
Aliiiiiiiiiiiina ti-a trecut pofta de caftit?

Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mersi de idei. Mie mi se pare mai dificil sa pregatesc aperitivele decat sa fac o ciorba de burta. De tinut tinem acasa, la anul eventual pe la locuri de joaca pt ca acum nu stie el ce-i ala. Am intrebat in grupul nostru de prieteni ce prefera ei sa fac si majoritatea prefera ciroba de burta asa ca facem nunta .

Cristina la noi Bogdi nu a fost incantat de rotobil. L-am primit imprumut de la cineva, dar a fost interesanta melodia lui si atat. Acum zace pe balcon de ceva vremeca tot nu reusesc sa-l dau inapoi.

Carmen, imi revin . Am fost si eu cu Gabi la Teba. Am cumparat ceva lucrusoare mai mari, pt la anul sau peste 2 ani, cine stie cand i-or fi bune .

Clau, BRAVO STEAUA!

Deci, la noi musafirii vin ori maine ori poimaine. Maine au drum la Timisoara si daca reusesc vin maine, eu cel putin asa sper. Va pot anunta doar maine seara daca mai venim sau nu, da eu vreau sa ne vedem toate ca a trecut mult de cand ne-am vazut la Ada.

Mergi la inceput

Bu-hu-hu, na ca mi-a venit si mie randul Asa-mi trebuie daca beau pepsi la 10 seara
Mara a mancat foarte putin la culcare si acum la 4 a apucat-o foamea, nu a vrut nicicum sa adoarma la loc pana nu a baut un biberon cu lapte.
Asa ma gandeam si eu cu rotobilul, am pus-o ieri si s-a jucat 5 minute la butoane, apoi s-a saturat de grohaieli si a inceput sa planga. Bineinteles ca nu ajunge cu picioarele pe pamant, sta asa atarnata .

Carmen, piscina are dop, se goleste extrem de usor. Am vazut si eu pozele voastre de la mare, sunteti niste frumosi!!!
Alina M, te-ai mai linistit?
Alina a, vazut si pozele cu Ela, tare grasunica si frumusica e!

Ia sa vad, mai pot baga un somn pana dimineata sau ma apuc sa coc vinete?

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Mariiiiiia ce ore ai pt postat .Mi-aduc aminte de tine de pe vremea cand tocmai nascusesi si e trezeai la alaptat,tot asa ore-ti gaseai.No stiu ca are dop piscina dar cum ajungeati cu respectivul undeva unde sa-l varsati.Hai fa-mi "catarul"vorba Cheridei,si spune-mi ca tot nu-mi imaginez.
Cat despre Pepsi/Cola eu nu am "nisi o pombema" cum zice Mel pot sa beau si sa dorm linistita.
Cum e Mara ,Melaniei tare-i placea oararul fix la mese si somn ?

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Pai iaca, puneam un lighean mare acolo la dop si una ridica de piscina si alta statea sa nu se verse ligheanul.
Si Mara e cu orar fix, numai ca aseara nu stiu de ce nu a mancat....
Na, te-am lamurit?

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Neata!
Cristina eram curioasa si eu cum ati scos apa din piscina, ca doar nu ati scos dopul in mijlocul camerei. cat despre rotobil, si eu zic sa mai astepti.
Si eu sunt in ceata totala cu ziua Ioanei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina, nu am vazut postarea ta ca am inceput de o vreme mesajul, mi l-a mai butonat si ioana , asa ca a trebuit sa repar dupa ea..
Carmen , nu am luat foarte multe haine, numa de patru sute si ceva, ca luna trecuta am luat de 2 mil in 2 ture.

Mergi la inceput

Pai Gabi ai avut ce lua.Am fost si eu dar nu am gasit nimic.Adica pantaloni scurti pt mine,o rochita care-i va fi buna peste 2 ani dar mi-a placut-o mult si cam atat.Acum merita sa mergi in Ungaria la Tesco.
Maria m-ai lamurit dar tot ati avut ce lucra cu piscina.

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput