Aradence minunate! (77)
Raspunsuri - Pagina 27

ILDI25 spune:
E bine si vineri
De fapt era mai bine joi ,ca sambataa vrem sa zugravim bucataria si vroiam sa m-apuc vineri deja de balamuc , dar se rezolva.
Ramane atunci pe vineri la 18.
Ildi si David (2 mai 2006 )

alinamoro spune:
Sunt fara nici un chef
, as face asa cu cineva
.

flavia ramona spune:
Cred ca putem si noi vineri, dar nu promit 100% ca astepam ceva musafiri zilele astea si inca nu stiu daca vin maine sau vineri sau ...
Alina, daca doresti sunama si cearta-te cu mine, poate iti trece . Trec si eu uneori prin stari de genul si stiu ca nu e placut deloc.
Carmen, nu prea am ce sa zic despre mine. Nu am chef de scris, dar nu dintr-un motiv anume.
Na, hai sa zic de Bogdi, daca despre mine nu am ce. Am fost luni la dr sa-l cantaresc si sa-l masor si are 8,3 kg si 75 de cm la 11 luni.
Deja ma gandesc cu groaza la sarbatorirea anisorului pt ca trebuie sa o facem pe ture, cu familia si pe urma cu prietenii si sincer nu as vrea sa ma intind, in sensul ca nu stiu ce sa fac, sa fac si aperitive sau mai bine sa faca Sorin ceva peste la cuptor (ca aici toti sunt amatori ). Trebuie sa dau comanda la tort si de fapt cred ca trebuie 2 torturi. Prajitura iara nu stiu cata sa comand, na
.
Cele care ati mai trecut prin asta cum ati sarbatorit implinirea primului anisor de viata?

X-ray spune:
venim si noi!
ildi a crescut david,e superb!abia astept sa va vad!au crescut copii de cand nu v-am vazut...abia astept!
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Hildegard spune:
Maria, e asa dulce fetita ta.
Dar ce aveti pe jos ca e rosu si mie imi place la nebunie
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

gabitzica spune:
Wow , Cristina ce curajoasa ai fost sa le pui la copii piscina in casa! Sau nu la tine a fost marea balaceala? Faine poze. mara si maia sunt niste scumpe! Cine e cealalta fetita?
Am rezervat o masa de 16 persoana pentru vineri la 18. e bine?sa avem si pentru copii locuri( pe rand)cand mananca. Am vorbit cu vreo 3 persoane si in final mi-a dat bucatarul la telefon.

Somleac spune:
Azi m-am trezit de la 4 jumate. Am facut papica pentru Matia, o salata pentru noi, am spalat rufe cu mana si la 6 am iesit pe usa cu pas voios catre munca. Oare imi ridica cineva statuie? Daca stie cineva un " statuist" ( asa zice Alex) sa-mi zica si mie.
Alina M imi pare rau ca esti suparata. Hai la o plimbare prin cartierul mult iubit.
Cristina ( Maria Rubi) stai linistita ca nu m-am suparat. Am si uitat de ei, bine ca nu te bazai pe mine pentru nunta.
Si pentru mine e ok vineri.
Gabi numai pana la marimea 30 zici. Dar mie mi-a zis ca aduce pana la 34.
Flavia eu zic mai bine aperitive si tortul si atat. E ziua copilului nu nunta.
Nu mai pot sa scriu de Matia .
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

adablackcat spune:
Carmen, felicitari pentru Mela. Abia astept sa pot spune lucruri de-astea si despre Vlad. Eu cu gentuta am avut ceva "probleme", ca de acasa la gradi ii incapea sandwich-ul si sticla cu apa, dar cand ii puneau cornul si cutiuta cu lapte...era jale! Dar tu o duci la pp din cate am inteles. Acolo poti sa-i lasi in dulapior schimburi de haine permanent, si papucei de interior de asemenea. Eu cand am dus-o la pp nu i-am dat nici un rucsacel. Eu ii luam pijamaua vinerea si i-o duceam lunea. Era si prea mica sa-i dau astfel de responsabilitati, ca uita.
Alina m, imi pare rau ca nu ti-e bine. Sper si eu sa se rezolve bine.
Flavia, mai ai un pic sa te organizezi si sa te hotarasti ce si cum faci. Orice faci e bine, important e ca faci ceva. La noi e simplu, toate se rezolva cu gratare, frigarui, mici si alte uscaturi pe langa. Avem nocorc ca suntem toti nascuti vara, si putem sta in curte.
Si pentru noi e ok vineri la 18. Vai, vai, sa uite Anto de aniversarea lor!? De la un barbat te astepti la asa ceva...
Gabi, mare nr. are Tudor la papuci. Iulia are doar 26. E mare diferenta oricum intre baieti si fete. Eu vad si piciorusul lui Vladut ca e mult mai mare decat era al Iuliei la aceeasi varsta.
Iulia e tare necajita ca nu are cu cine se juca pe aici. A fost si ieri si azi pana la 12.30 la ceva vecini, Alina stie la cine, si a plans ca nu mai vrea sa vina acasa. se plicti tare, dar daca il iau luni pe Vladut acasa, o las pe ea. CA acolo e tot pe strada cu o gramada de prunci, mai mari si mai mici.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)