Aradence minunate! (77)
Raspunsuri - Pagina 17

maggda spune:
quote:
Originally posted by Claudeluquote:
Originally posted by maggdaClauditzo nu cumva esti rac ,ca mama?Si ea e innebunita dupa coditze
,eu insa deloc.Intr-adevar imi place cum ii sta cu coditze dar parca nu mai merg la 9 ani.N zic si eu ca e doar parerea mea
.
pupici la toate
Magdasi
Bianca 8 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965multumesc
Bine ca merg la 28 de ani
Hai ma ca e copil, cum sa nu mearga coditele la 9 anisori??
plec, pusilici

Magda

http://community.webshots.com/user/danut1965

gabitzica spune:
Alina am luat carucior Bertoni roz de la Regallo cu 159 lei. Are doar 2 pozitii la spatar , dar asta e... nu sunt foarte convinsa de achizitie. Am cauta pe net dar nu am gasit mai jos de 300. Si eu as fi dat 200 pe brevi. Cum arata? Mi-a placut tare mult un Hauck de la Miiblu cu 300 , imi pare rau ca nu l-am luat, m-am lasat influnetata de sot.

maggda spune:
Flavia mai apar si eu o data pe luna sau la 2 luni pe aici.La concursuri am fost in Iunie la Bekescsaba si in iulie la Oradea,a fost bine.Am vrut sa mergem si acuma in 4 la Timi dar atatea sunt pe capul nostru ca nu avem cum asa ca pana in octombrie cand va fi la Arad ne pregatim si crestem (asta pt Atemi care e ca un urs
).In rest ma agit ca trebuie sa fac statistica la lucrarea de licenta si sa ma apuc de invatat pt septembrie
.Pana atunci lucrez intr-una de noapte ca acuma de exemplu cand sunt 3 sapt de noapte ca sa fiu ziua cu Biutza acasa.In rest nimic nou,alergatura doar...
va pup pe toate si pe puiutzii vostri
Magda si
Bianca 8 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965

alinamoro spune:
Gabi, si asta are tot 2 pozitii, nici mie nu-mi place ca nu se lasa de tot sa poata dormi mai bine in el.
Am cautat si eu pe net, dar sunt f scumpe si pentru 1 an si ceva cat il voi folosi nu merita sa dau banii.
www.hellobebe.ro/?p=productsMore&iProduct=8" target="_blank">Asa arata pe rosu...tipa l-a folosit doar de cateva ori si l-a pus in cutie.

gabitzica spune:
L-ai luat cumva de la mica publicitate de pe dc? ca am gasit un anunt de brevi b light cu 200 si i-am trimis mail. Mi-a raspuns un tip , care mi-a atasat o poza de brevi grillo. I-am scis inapoi si mi-a zis ca cel b light era al unei prietene. Pe grillo cerea 350 lei, tot asa putin folosit.

alinamoro spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
L-ai luat cumva de la mica publicitate de pe dc? ca am gasit un anunt de brevi b light cu 200 si i-am trimis mail. Mi-a raspuns un tip , care mi-a atasat o poza de brevi grillo. I-am scis inapoi si mi-a zis ca cel b light era al unei prietene. Pe grillo cerea 350 lei, tot asa putin folosit.
Nu stiu daca era anuntul si la mica publicitate, eu am mai cumparat de la tipa si cand are ceva nou imi trimite link-ul pe mail.
Va dau si voua link-ul(l-am mai pus o data) ca are multe lucruri fain. Aici(are mai multe albume):http://s82.photobucket.com/albums/j246/Pufilici/
Nick-ul aici pe DC il are puf_micutz.
Eu am mai cumparat pentru Adelina ciorapei cu chilot cand avea 3 luni si aici nu gaseam decat mari si mai ales largi pe piciorusele ei subtiri.

alinamoro spune:
Gabi, am vazut si eu acum anuntul pe DC, nu e aceeasi persoana de la care am cumparat eu.
Daca vreti sa comandati ceva sa stiti ca e de incredere si intotdeauna mai pune si bonus in colet, de ex. o jucarioara, un tricou...

flavia ramona spune:
Gabi, sa-l folositi cu placere. Nu-mi merge tel, nu stiu ce are ca net-ul merge.
Am o intrebare, cand vreau sa ma inscriu pe LR imi spune ca nu e buna adresa, da ce pana mea sa scriu acolo?????????

alinamoro spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Gabi, sa-l folositi cu placere. Nu-mi merge tel, nu stiu ce are ca net-ul merge.
Am o intrebare, cand vreau sa ma inscriu pe LR imi spune ca nu e buna adresa, da ce pana mea sa scriu acolo?????????
Flavia, nu pune virgula sau punct, lasa doar spatii intre ele (str nr bl sc ap). La telefon nu trece nimic ca te complici doar, asa ziceau fetele pe forum.

maria_rubi spune:
Clau, curaj maine la donat sange! Eu am donat cand aveam 5 saptamani de sarcina (atunci nu stiam, ca nu aveam altfel voie) si a fost ok, nu mi s-a facut rau deloc, fotoliile sunt foarte confortabile, muzica.... E foarte frumos ce faci, felicitari!
de
Mara
POZE