Aradence minunate! (77)
Raspunsuri - Pagina 16

alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Neata la amiaza
Clau, unde pleci cu valiza?

ILDI25 spune:
Am aparut si eu prin zona ,aseara am tras un ochi dar nu era nimeni p-aici ,liniste multaaaa liniste.
Acum am pus mancarea pe foc ,copilul a adormit si eu ii astept pe oamenii care vin sa ne instaleze contoarele pe calorifere.
Alinush fain a aratat totul la botez ,dar parca prea multa valva pentru un botez ,mai ca o nunta . Numai la B1 de cate ori pun tot pe Columbeni ii arata cu botezurile ,nuntile si fitele lor..., cred ca n-au altceva in program.
Ade e o scumpa cum creste e tot mai jucausa ,cred ca lui Dragos ii place tare mult ca are de-acum cu cine se juca . Si rochia ta mi-a placut ,putin mov,aceasi culoare care mie imi place cum te prinde.
Flavia da, noi tot la casuta noastra ,azi din pacate nu putem merge ca cine stie cand termina astia cu contoarele ,si in casa daca stam ma termina David ,se plicti si se scandalizeaza ,in curte nici nu ma baga in seama ,are mereu multa treaba
Si mi-e imi zboara cateodata gandul la Carmen si Ioana.
Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

ILDI25 spune:
Diana sanatate lui Timi ,e mai bine acum ?De la cea facut febra ,de la dintishori ,ca pe caldurile astea n-avea cum sa raceasca?
Maria spor la cautat casa .Habar n-am ce preturi au acum casele ,intr-o perioada eram la curent cand am mai vandut si noi ,acum nu mai am ce vinde ,nici pentru ce cumpara ...Bafta sa gasiti una cum a-ti visat...
Clau ti-e frig? Cred ca ti-e frig de emotii pentru maine cand donezi sange Frumos gest ,eu una nu m-as simti in stare si nici nu cred ca am atata sange incat sa dau si altora. Cat sange iti trage,pe mine deja ma ia cu lesin .
Ada Vladut e tot la socri?
Monica ce mai face Diana? Sunteti in concediu ,de numai dai p-aci.
Anca?
Nico ?
Veronica?
Gabi?
Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

flavia ramona spune:
Alina, Bogdi e la mami ca e si Lisa acolo. Il aduce tati acasa peste vreo 3 ore, asa ca am timp sa-mi fac treaba prin casa. Acum astept sa se dezghete congelatorul de la combina, ca frigiderul e gata de spalat.
Ildi, pai in curte are el ce sa faca, ca il casa si Bogdi se mai plictiseste.
Clau, cum de ti-e frig?

Hildegard spune:
Helou,
Aici sunt....
Bag repede un chec cu visine pe maine de la dr. oetker, ca se face rapid si e tareee bun. Vine maine dr. sa-l vada pe steff, sa-mi faca mai bine zis lista cu ce medicam. iau cu mine la mare....si sa mai povestimmmm, ca tareee ma intind cu ea la vorba si-mi place. Ea m-a invatat tot de cand am venit cu steff acasa din materninate si mi-e tare draga.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)

alinamoro spune:
Ildi, da, ca la o nunta a fost la botez...am ramas si eu mirata cand am ajuns acolo, nu stiam cum va fi.
Si mie imi place tare mult movul si ma prinde bine.
Rochia am cumparat-o de pe "La Redoute", am gasit-o la reduceri, e tare finuta si ma simt excelent in ea, ma avantajeaza modelul.

Hildegard spune:
Io nu stiu de cand nu mi-am mai luat o rochie
Asta e...vine vremea.....tot in panatoloni, tricou, de fapt tot in tinuta sport umblu d ecand cu steff afara...dar las aca incep io serviciul
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)

gabitzica spune:
Flavia, te-am sunat dimineata sa ne intalnim la plimbare.
Mi-am luat ieri carucior sport si am luat un caca imens pe roti asa din prima. Am avut ce curata ca nu il puteam pune asa in masina. ca sa specific, rahatul l-am cules , of course, de pe mal.
Hildegard pe cine ai pediatra?

alinamoro spune:
Veronica, trimite si la noi o felie de chec.
Cand incepi serviciul?
Gabi, ce carucior ti-ai cumparat, de unde si cat? Ce te-am bombardat cu intrebarile!
Am comandat si eu ieri carucior sport de la o tipa de pe net, mai cumparam eu hainute de la ea(noi din Suedia), Brevi cu 200 ron.
Imi trebuie neaparat pe cand mergem in concediu, sa fie usor de manevrat si sa nu ocupe mult loc in portbagaj.