Aradence minunate! (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, au fost multi invitati, dar nu stiu exact cati. A fost ca o nunta, decorul, mancarea, servirea...hotel Ambasador a asigurat masa (nu stiu pe unde vine, cred ca in Aradul Nou). Au fost si jocuri de artificii super. Mamica e frumoasa si tare tanara, 21-22 de ani.
Locul e f fain, cand va fi renovat si amenajat va arata superb.

Cristina, habar n-am de case, preturi...oricum iti doresc succes, tine-ne si pe noi la curent.

Diana, noi n-am desfacut tarcul. Cum e? Nu esti singura care mai cumpara si lucruri aiurea, eu ma clasez pe primele locuri. Adelina mai face cativa pasi singurica in patut si in rest merge toata casa sprijinindu-se de ce apuca.

Clau, ce s-a ars la bucatarie?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Hildegard

Claudelu, sa sti ca nu pot vedea toate pozele...alea care nu se vad apar rosii

de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Veronica, despre ce poze vorbesti, a pus Clau ceva poze? Eu n-am vazut nimic.
Sau zici de pozele mele?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!

Alina si Gabi, n-am ars nimic, aveam pe foc niste vinete si s-a ars o codita

Gabi, Anto e cam aglomerata, pentru ca e si tatal ei in tara. A zis ca ar vrea sa se vada cu voi dar nu stie cand ca deocamdata nu prea e in stare. Si ieri am mers doar pana in oras, apoi am parcat la mine si am lenevit.

Alina, ce misto a fost la botez. O adevarata nunta Mai nou tot asta vad, nunti si botezuri in stil american...toate le copiem
Ade, e o domnisorica tare scumpa, iar Dragos incepe deja sa se maturizeze la fata, nu mai are fata aia de copilas.

CristinaM, spor la gasit casa.

Flavia, ce mai face Bogdi? si tu fara chef de scris?

Diana, multa sanatate Timeei.

Miha, mi-a fost dor de tine! Mai intreaba Alex de Raul? Raul intruna il pomeneste pe "Aleps" ...dar si pe restul "pretenilor" lui, Dragos si Tudor

Vai fetelor mai avem o luna si incepem gradinita...am niste emotii de nu-i adevarat

Joi donez sange, asa ca tineti-mi pumnii La noi s-a organizat impreuna cu cei de la Centru de recoltare sange o sesiune de recoltare sange celor dispusi sa o faca si m-am inscris pe lista. De mult tot vroiam sa o fac si acum daca mi s-a dat ocazia sa o fac aici la serviciu am zis ca nu pierd nimic, ba mai mult ajut pe cei care au nevoie. Mi-e cam frica dar asta e, unii au mai mare nevoie de el decat mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Da, ALina de pozele tale era vorba!Scuze!

Clau, frumos din parte ta ca donezi sangwe. Si eu as face dar n-am curaj, ca mi-e teama sa nu lesin!

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Alina M sa ne traiasca bebicii.

Eu am fost convinsa ca Matia implineste azi 10 luni. Dar la un calcul mai atent am constatat ca numai 9.

Cand vin de la lucru Matia isi baga manutele la mine in sutien si incepe " ada-ada" . Nu se lasa pana nu capata, chiar daca tocmai atunci a mancat. Chiar ma gandeam ca eu pentru el am valoarea unei fripturi. Cand ma vede saliveaza.

Mi-e dor de voi fetelor, n-aveti chef de o iesire sa mancam o inghe pe mal, sau altundeva?

Eu sunt cam intoarsa pe dos ca de sambata ii duce sotu pe copii mari la soacra. Si cum mi-e draga soacra ca maidanezu din fata blocului, va dati seama cum mi-i sufletul.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Ceau fetelor!Ieri am dus-o pe Biutza la tuns si am schimbat freza .Vad ca voi "turuiti" la greu ,nu va poate urmari omul .
va pup pe toate si pe mutzunacii vostri

Magda si Bianca 8 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Miha, esti dementiala ...auzi la ea "eu pentru el am valoarea unei fripturi" si "mi-e draga soacra ca maidanezu din fata blocului" Noroc ca-s singura in birou ca rad cu lacrimi.

Mergi la inceput

Veronica, probabil era ceva problema la ei ca nu s-au vazut pozele.

Clau, sa stii ca mi-e dor de mutrisoara de copilas a lui Dragos, s-a schimbat mult, incepe sa se maturizeze si eu as vrea sa mai ramana copilas.
Chiar ieri ma uitam ce mult s-a schimbat de anul trecut cand am fost la Praid, www.flickr.com/photos/7200415@N07/547236419/in/set-72157600355194070/" target="_blank">uite aici.

Miha, sa ne traiasca copilasii! Noi luna viitoare avem 1 anisor, nu-mi vine sa cred.
Esti totala cu soacra!

Magda, mai dai si tu un semn de viata!
N-ai pus poze cu freza Biancai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Ba da am pus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maggda

Ba da am pus

Am vazut...super ii sta! Parca are si alta culoare parul.

Mergi la inceput