A nascut cineva la MEDLIFE?

A nascut cineva la MEDLIFE? | Autor: andutzy

Link direct la acest mesaj

Stiu ca s-a mai discutat pe marginea subiectului spitalul Medlife, care tocmai s-a deschis pe parte de maternitate de nici o luna. In grupa noastra de mamici de iulie-august suntem cateva viitoare mamici care vom naste acolo si am vrea sa stim daca a nascut cineva acolo. Spitalul l-am vizitat, conditiile par super, dar sunt tare curioasa sa aud pareri de la cineva care chiar acolo a nascut. Deci daca vreti sa faceti reclama sau antireclama, va astept aici la discutii pe aceasta tema! si tuturor!

AndraSapt38 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Si pe mine ma tenteaza ideea, din pacate se vede treaba ca fiind recent deschis nu prea sint mamici pe forum care sa ne impartaseasca din experienta lor.

Eu am o cunostinta care a nascut acolo saptamina trecuta, dar deocamdata am vorbit doar cu sotul ei, era foarte incintat, dar ma rog,as fi vrut o parere de mamica, nu de tatic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Si eu sunt curioasa cum e. O sa nasc si eu in ianuarie acolo. Hai fetelor, povestiti-ne si noua ca suntem nerabdatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

S-a deschis un subiect
Nasterea la Medlife.. Sunt fete care au nascut acolo si spun ca a fost super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Fetelor, va asteptam pe toate aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108570

Valentina 32+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput