catalog Yves Rocher (2)
Raspunsuri - Pagina 13
lexiulia spune:
Brindusa, poti sa-i suni sa le spui sa-ti trimita macar oferta de Craciun, de sarbatori, ca inca putin si nu mai este actuala.
Eu am mai primit inca una cu un cadou nespecificat in valoare de 92,9 ron si cu un balsam de buze gratis pt comanda rapida.
Nu stiu in ce consta cadoul, inca nu am comandat din acea oferta dar preturile sunt reduse cu 30% fata de cele din catalogul mare.
lilina spune:
fetelor eu am primit ultima comanda : trusa de make-up de 80 lei care e f.misto, sampon si balsam pt.stralucire/energie (cele galbene cu citrus) si un sampon anti aging de care sunt multumita si gelul de dus cu vanilie si bourbon la 400 ml care este demential si bineintele cadoul surpiza...parfumul meu preferat la 50ml...am fost super incantata...toate astea au costat 136 lei (eu zic ca e mai mult decat rezonabil)
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
brindusa2 spune:
Multumesc lexulia pt sfat. I-am sunat si mi-au spus sa comand catalogul pe net. Asa am facut si acum il astept....
lna2009 spune:
pt lexiulia:
cadoul la oferta aia a fost o crema antirid serum vegetal force+. Acum depinde de varsta daca iti e k sau nu
lilina spune:
quote:
Originally posted by lexiulia
ce parfum ai primit cadou si la care dintre oferte ?
iulia
am facut comanda la inceputul lui noiembrie, oferta era cea cu trusa de make-up (Magia Sarbatorilor de Craciun)
si am primit cadou parfumul meu preferat de la YR, Ode l'amour de 50 ml cu pulverizator
daca vrei oferta, o pot scana si trimite pe mail
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
brindusa2 spune:
Lilina, te rog mult sa-mi trimiti si mie oferta! brindusa2@gmail.com Multumesc anticipat!
manumanu spune:
Buna, hop si eu, fetelor... am primit si eu un catalog de la YR, cel cu reduceri de 25% si cu crema de ochi gratuita... Stie cineva pana cand e valabil, ca pe el nu scrie... si n-am inteles ce inseamna comanda rapida... cum apreciaza ei ca e "rapida" comanda?
ligeea spune:
va rog , am si eu o intrebare -cum se comanda produsele Yves Rocher , nu am gasit site-ul pe net .
Se comanda online sau prin vanzator -gen Avon ?
Mitsu-bishu spune:
ligeea, cica tre' sa comanzi catalogu' la nr asta: 021.203.61.31 si cred ca tot acolo suni sa faci ci comanda sau poate mai scrie ceva pe catalog, o alternativa...
Fetelor, am si eu o intrebare: Cum primesc catalogul, ca eu stau la o alta adresa decat cea din buletin... Conteaza? Il ridic de la posta sau il gasesc in cutia postala? Cat ma costa? Multumesc!
33+ bananutsa sau capsunica?!