catalog Yves Rocher (2)
Raspunsuri - Pagina 12
karina2oo4 spune:
Mi-au venit produsele in 2 saptamani. Nu mi-a venit sa cred cand am primit mesajul.
Am primit si eu geamantanul, e..... nu stiu cum sa-i spun, dezamagita nu sunt pt ca ma asteptam sa fie asa deci.....
dar am primit un nou catalog care are ca premii o apa de parfum Yria sia un pled... interesant
ariel_7000 spune:
am primit si eu coletul cu ursuletul de plus si casuta iglu. sunt dragute, cred ca alexutza se va bucura mult de ele. cadoul de 800000 lei este un parfum ode a l'amour, care merge, daca sunteti pasionate de produse de patiserie, e mult prea dulce pt mine, asa ca soacra mea se va bucura de cadou:)
alexutza 4 ani si 19 sapt.si ceva
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
karina2oo4 spune:
aaa deci asta e cadoul de 800000, bine ca am aflat si eu - nu cred ca voi face comanda din el.
a facut cineva comanda din catalogul care are premiu pledul si parfumul yria? as vrea sa stiu cum e pledul...
lexiulia spune:
quote:
Originally posted by karina2oo4
Mi-au venit produsele in 2 saptamani. Nu mi-a venit sa cred cand am primit mesajul.
Am primit si eu geamantanul, e..... nu stiu cum sa-i spun, dezamagita nu sunt pt ca ma asteptam sa fie asa deci.....
dar am primit un nou catalog care are ca premii o apa de parfum Yria sia un pled... interesant
Karina, poti , te rog sa ma ajuti cu nr. de comanda, cel cu geamantanul, si cu ceva detalii :pt comanda in val de "cat" se primeste geamantanul, si cam ce produse au in acea oferta !!!
Pledul, daca e cel visiniu cu crem, e moale si placut la atingere, dar e facut in China ca majoritatea produselor lor, e 100% poliester, te poti inveli cu el cand stai la tv, de ex, dar e prea mic pt a te acoperi. Nu e prea gros si nu stiu inca cum se comporta la spalat.
Parfumul, merita comanda si singur.
karina2oo4 spune:
Pt.lexiulia
Nr. ofertei cu geamantanul este 9oy79ra05
ca sa primesti geamantanul tb sa comanzi de minim 80 ron, dar daca faci comanda de 80 ron primesti si o crema cu hormoni vegetali Serum.... (numai bine a prins inainte de sarbatori - pt cadou)
daca mai vrei si alte detalii intreaba-ma.
lexiulia spune:
quote:
Pt.lex
ca sa primesti geamantanul tb sa comanzi de minim 80 ron, dar daca faci comanda de 80 ron primesti si o crema cu hormoni vegetali Serum.... (numai bine a prins inainte de sarbatori - pt cadou)
Nu stiu cum sa te rog mai frumos...
... daca ai putea :
- sa faci poze cu digital din acel catalog si sa-mi trimiti pe mail
- sau sa scanezi, daca ai scanner si, la fel sa-mi trimiti pe mail
- sau sa imi scrii tu cam ce produse as putea comanda pt a ajunge la val aceasta de 80 ron : rujuri, creme, geluri de dus, roll-on sau ceva parfumuri ( nu am vazut oferta , nu stiu ce contine )
Multzumesc frumos si scuze de deranj !
lexiulia spune:
Azi am fost la magazinul Yves Rocher din Timisoara. Au primit o gramada de produse noi, si au si ceva promotii si cadouri, un set de 4 globuri la fiecare produs achizitionat. E vorba de produsele din promotie. Au aparut si parfumuri de poseta la 15 ml, si creme parfum, etc, etc, chestii multe si colorate...
karina2oo4 spune:
nici eu nu am primit catalogul, mi-am facut comanda din catalogul unei colege, dar gasesti multe produse, iar codurile sunt ca si in alte cataloage - reducerea este de 20%. Daca vrei te uiti in alt catalog, iei codul si poti sa comanzi
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by lexiuliaquote:
Pt.lexiulia
Nu stiu cum sa te rog mai frumos...
... daca ai putea :
- sa faci poze cu digital din acel catalog si sa-mi trimiti pe mail
- sau sa scanezi, daca ai scanner si, la fel sa-mi trimiti pe mail
- sau sa imi scrii tu cam ce produse as putea comanda pt a ajunge la val aceasta de 80 ron : rujuri, creme, geluri de dus, roll-on sau ceva parfumuri ( nu am vazut oferta , nu stiu ce contine )
Multzumesc frumos si scuze de deranj !
iulia
eu zic ca poti suna la ei si ii pui sa-ti povesteasca la telefon; mie mi-au mai facut diverse oferte cand am plasat comanda telefonic.
---------------------------------------
common sense is not really so common
brindusa2 spune:
Salut!Am facut comanda sa primesc poseta rosie si portofelul de aceeasi culoare.Sunt dragutze,arata ca in catalog.Am primit cateva mostre de parfumuri, dar nu am primit noul catalog