Aspirante optimiste > 20 ani (126)
Raspunsuri - Pagina 5
vas spune:
buna viitoare mamici.
Asa imi place uneori sa mai dau pe la voi, asa cand mai am timp, adica atunci cand printesa mea Eliza Ioana doarme si am timp sa mai umblu pe net. imi e tare drag de voi, imi amintiti de o perioada foarte furmoasa din viata mea, atunci cand bantuiam pe aici si ma rugam sa fiu gravi. Uite ca pana la urma Dumnezeu mi-a oferit mult doritul bebelus, dar tare imi mai doresc ca peste o perioada de vreo 2 ani sa mai stau aici, bineinteles nu cu voi cele prezente acum ca pe atunci veti fi la mamici, cu cele prezente la momentul respectiv..
Dumnezeu sa stiti ca va da ceea ce va doriti, dar doar atunci cand stie ele ca suntem pregatiti. noi poate avem impresia ca am fi, dar El stie cel mai bine. asa ca rugati-va in continuare si totul o sa fie bine.
Multi pupici, si multe liniute duble. Rusii sa dispara pentru vreo 9 luni.
Sunt mamica
Blanche25 spune:
am aparut si eu, sa imi beau cafeaua cu voi (cred ca ati terminat.o de mult dar eu abia m.am trezit)
.
Baby pup fata super super optimista si sincer abia astept momentul cand vei spune ca ai un test pozitiv.
Vas multumim si sa iti treiasca printesuca.
Ionoara tu ce faci? Prin ce ape te scalzi? Eu cred ca te pregatesti in curand de un test poz.
CrisaS, Hawk cat płteti fetelor sa ne tineti atata in suspans???? Asteptam de la voi teste pozitive. 

Bitzuca 
Irene 
maybe baby? -august 2005
Laura Ioana spune:
Roxana
poate totusi nu-ti vine ciclul! Pana nu vezi tu rosu pe alb, nu dezarma! iti tin pumnii
16+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Blanche25 spune:
Laura
si iti doresc ca in cateva luni sa iti tii bebelusul sanatos si mancacios in brate.
maybe baby? -august 2005
ramonzca79 spune:
fetelorrrr....mai am o problema...pe 24 august mergem la mare si sotul meu "imi tot freaca ridichea"...sa nu mai muncim pt bebe luna asta pt ca daca se va intampla nu ma va lasa la plaja...daca ar fi sa fie luna asta...pe 24 august as avea 2-3 sapt....zice s-o lasam pana dupa concediu sau sa prestam atunci pt ca se pare ca vom prinde si perioada fertila...dar eu...prea m-am aprins acum si "vreau bebe"...PUNCT....
voi ce stiti????cum e cu statul la soare???ziceam ca...de va fi sa fie voi sta dimineata pana la 10 si seara ...intre timp voi sta sub umbrela...lui nu prea ii vine sa creada pt ca stie "ce poama " sunt...stau ca o soparla la soare(este cea mai amre placere a mea cand merg la mare sa dorm pe plaja - sunt creola si f rar ma ard...so...imi permit ;)...)
ce ma sfatuiti???
un an de convietuire-13 august
ancadragoman spune:
Hai mai termina ca eu am fost la mare acum 2 saptamani si nu am avut nimic..fara pauza!!!!!!!!!
anca
24+
Maria
poze
CrisaS spune:
Blanche , stiu ca astepti testele de la noi , mai asteapta o zi si il fac..promit ca luni il fac daca nu-mi vine miine dimineata la 9.

baby pai asa esti tu..i-ai lasat sa te invadeze? Pai daca ai spart gheata si ti-a venit o sa ne vine si noua :))) ca de tre` sa fim in solidaritate.
Si daca ti-a revenit cm la 228 de zile ..adica o data pe an ai tu cm...nu mai faci bebe in veci:))))))))) , glumesc stiu ca ai bagat un 2 in plus.
bitza mersi ca imi tii pumnii si tu si celelalte fete , am nevoie , ca daca nu sint eu fac pauza o luna ca nu se mai poate.E prea cald...
Crisa
CrisaS spune:
Feteleeeeeeeeeeeeee

mi-a venit:(((((((((((((((((((((((((( Sint trista.
baby Ai vazut? Ce ti-am zis eu.
Off acuma ma pot duce sa-mi fac si eu ticker-ul linistita.Ce suparata sint.
Va pupic,
Crisa
irene26 spune:
buna fetele! acum am ajuns si eu acasa sunt franta de oboseala.
vas te
, esti o dulce si-ti multumim pentru incurajari si suporul acordat. sa-ti traiasca minunea de fetita, eliza ioana si un
si pt ea! este unul din cele mai frumoase mesaje pe care le-am citit aici pe forum, m-a impresionat. asa sa se intample cum zici tu, sa devenim toate mamici, pt ca acesta este cel mai frumos si sublim sentiment pentru o femeie, sa ne rugam bunului D-zeu in continuare si este imposibil ca El sa nu ne auda.
blanche si eu te
si-ti urez un weekend superb!
baby r, ma bucur pt tine pt ca pleci in vacanta, relaxeaza-te si intoarcete cu forte proaspete pt proiectul bebe! noi suntem aici si te asteptam "fresh"! sa ai parte de o apa super
!
crisa, iubita, uite o
de la mine si te rog sa nu mai fii suparici, pt ca sa cum zicea si vas, D-zeu ne va aduce super bebei atunci cand crede el de cuviinta.
http://tt.lilypie.com/yHVFp4.png
IRENE
it's not how good you are, it's how good you want to be.
CrisaS spune:
Offf irene..asa dezamagita am fost..Ma rog o veni si la noi. Fiindca tot esti aici te rog explica-mi cum sa pun ticker-ul la profil..stiu ca mi-a explicat cineva si nu mai stiu cum.
L-am facut dar..nu mai stiu cum sa-l atasez.
Multumesc,
Crisa
Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!