buna ziua.Poate cineva sa ma ajute in problema mea? iata despre ce e vorba: in 30.05.2007 am avut ultima menstruatie. in data de 12.06.2007 am facut o hemoragie puternica(diagnostic dat de medicul ginecolog: dereglare hormonala)am fost la spital de urgenta, mi-au facut niste injectii si s-a oprit singerarea pina in data de 14.06.2007. apoi din 15.06.2007 iar am inceput sa singerez. in 25.06.2007 timp de 5 zile am facut niste injectii (imi scapa denumirea)si in 30.06.2007 singerarea s-a oprit. De atunci si pina azi nu am mai singerat. In 13.07.2007 mi-am facut o barz si a iesit pozitiv (doua linii clare), in 17.07.2007 am repetat testul si a iesit zic eu ambiguu (a doua linie este mai stearsa), iar in data de 19.07.2007 am refacut testul, iar rezultatul a fosta ca la testul doi. La doctor am programare in 16.08.2007. SUNT INSARCINATA SAU NU?
va multumesc anticipat pentru raspunsuri
Eu zic sa te duci mai repede la dr.
Ce injectii ai facut? Cand ai fost la spital nu te-au controlat?
mamica de rockerash
Si eu zic sa te duci cat mai repede la doctor. Daca dureaza prea mult programarea fa-ti si un Bhcg, sa vezi exact care sunt valorile in caz ca e sarcina. si daca repeti testul in mod normal trebuie sa creasca valoarea la al 2-lea test.
Acum am vazut ca ai programare pe 16.08. Incearca sa gasesti un medic mai repede, e prea mult pana atunci. Daca e sarcina poate ai nevoie de tratament pentru sustinere dat fiind tot ce ai scris pana acum.
Si eu sunt de parere ca e tarziu 16.08. uneori conteaza si o zi. Si daca e sa-ti dea tratament de sustinere a sarcinii, 2 sapt. conteaza mult.
Multa sanatate si week-end placut!
myry
Eu zic sa schimbi dr. daca dureaza atat de mult sa mergi la el.De situatii de urgenta nu a auzit?Pai intr-o luna se pot intampla multe...![]()
Eu am avut o mica mica sangerare intr-o sapt am facut cerclaj: mers imediat la dr, apoi la eco, apoi internare.Daca stateam o luna cred ca pierdeam sarcina, DF!
Ile
40 si Victor
( 22 dec 2005)