Mamici de martie-aprilie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
simonette spune:
Buna randunici cu burtici!!!
Eu acum m-am intors de la dr.....inca plutesc de fericire!!! L-am vazut pe bb cum misca...!!! Va dati seama ca nu sunt in stare sa zic prea multe! Are 2 cm si arata f. bine! Sunt f. multumita!!!
Zozela, bafta multa iti doresc la echo...sunt sigura ca vei vedea embrionul si cordul prezent!!!
Clau, eu am facut primele analize la Telemedica iar CMV, Rubeola si Listeria cred ca le fac sapt asta la Cantacuzino!
VickyBafta multa joi! Tinem pumnii si asteptam vesti bune!
Roxana, Tinem pumnii si pt tine si te asteptam cu vesti minunate!
Kya Te asteptam cu bratele deschise!!!
UnderqueenLa mai multe saptamani! Trece timpul...parca ieri aveam si eu 5+ si acum deja 9+! Maine poimaine voi anunta ca am simtit miscarile lui bb...Doamne-Ajuta!
Va pup cu drag pe toate!
Simo9+
http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212
http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png
underqueen spune:
simo, abia astept sa merg si eu iar la eco, adica peste vreo 2 saptamani...sper sa fie totul bine, ca am stat numai in stres si in caldura in ultima perioada...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
8+
clauclau spune:
Underqueen, si eu am azi tot 8 saptamani! La vreo 40!
Simo,deja 2 cm? E voinicel bebele tau, bravo! Felicitari!
Unde e Telemedica? Eu nu m-am gandit unde sa fac analizele, dar as vrea sa le fac pe toate odata sa scap de ele.
Kya, simptomele la mine au aparut la 5 saptamani, dar am o prietena care avea greturi dimineata la felcatine la doar cateva zile de la ovulatie si nu mai suporta pasta de dinti dimineata cand se spala. Asadar ea a stiut ca e gravi cu o saptamana inainte de intarzierea ciclului. Deci se poate si asa!
Ina, si pe tine te asteptam aici!
Vicky, bine ai venit si sarcina usoara! In cate saptamani esti?
CLAU 8+
vine bebe2!
simonette spune:
Clau, dr. zice ca pare a fi baiat.....Da Doamne sa fie sanatos! Telemedica este un cabinet in incinta spitalului Caritas! Deci la hala Traian! Tot acolo cred ca poti face si celelalte analize!pup!
Underqueen, stai linistita...totul va fi bine! Asa am avut si eu emotii ca la mare am mai stat si in soare cand nu trebuia, am intrat si in apa cu Luca sa ma bucur alaturi de el si ma gandeam cu groaza ca ii fac rau lui bb dar uite ca i-a priit! Fii optimista!
Simo9+
mcoca spune:
clauclau : Ieri 6 saptamani :).
Inca nu s-a vorbit despre asta pe forum, dar trebuie sa fim foarte atente la infectia cu toxoplasmoza. Eu nu sunt imunizata (am facut analiza cand m-am casatorit si ma indoiesc ca m-am imunizat de atunci), deci nu trebuie sa mananc carne in sange, sau afumata, lactate din lapte nepasteurizat (gen telemea, feta), iar fructele si legumele trebuie foarte bine spalate (a se evita salatele din restaurante sau cantine), oua crude (tiramisu, maioneza). Aveti grija la mezeluri, care au foarte multi nitrati si NU bauturilor cu indulcitori (aspartam).
6+
Vicky
delphin spune:
Buna tuturor burticutelor!
Am hotarat sa ies din anonimat( va citesc de cand am avut testul de sange pozitiv) si sa ma alatur listei care se mareste pe zi ce trece
Prin urmare, datele mele sunt: DN 26.11.75, UM 31.05.07 si DPN 4-5 .03.08. Inca nu stiu sigur caci nu am fost la dr. Am primul rendez-vous pe 1 august. Vom vedea!
Insa am asa o leeeene si un somn si niste nervi! Azi am fost la farmacie sa cer ceva homeopatic pt. nervi caci nu mai tinea. acum sunt ok, chiar mi-am invitat sotul la masa, la pranz
Am greturi si cred ca m-am si ingrasat. Deja! Si mi-a iesit si o pata de gravide pe fata ! Asa ca atentie la soare burticutelor, nu iesiti ne-protejate!
Monica9, daca faceai asa mult sport inainte, poti continua cu marsh., bicicleta pe suprafete plane de preferinta, unde nu e risc de cadere, inot si mai gasesti tu! Eu cu primul, am facut marsh la greu, pana in luna a 7-ea. La 37 de sapt. ma plimbam cu bicicleta caci i-mi era dor!
Acum inca nu stiu....ce plan de bataie voi avea. Fac ceva lejer pt. moment, caci sunt muuult mai obosita de cat la prima sarcina. E total diferita cea de acum!
Vicky si eu sunt cu toxo, la primul nu am fost imunizata, cred ca nici acum. Voi vedea la analize. Parca as vrea sa nu mai merg in fiecare luna la analiza de sange, dar doar aceasta sa fie problema!
si mai vin
5+?
de Paste
simonette spune:
Delphin, bun venit la odisee, sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si frumos! Eu cred ca ai mai multe saptamani...sper sa nu ma insel vreo 7+...poate mai faci calculul o data!
Simo9+
mcoca spune:
Delphin,
Cand am citit mesajul tau m-am mirat ca vei merge la doctor abia pe 1 august, cand toate celelalte viitoare mamici au fost deja de cateva ori, apoi m-am vazut profilul si m-am lamurit :). Ma bucur ca am "gasit o compatrioata".
6+
Vicky
Kya spune:
quote:
Originally posted by ina C
Kya, de cind tot caut pe forum pe cineva in situatia mea...hai sa ne luam de mina, vrei? :))Eu sunt a 15 a zi din 30, dar am avut simptomele ovulatiei ieri : eliminare mucus, dureri de ovare, greturi etc( oricum s-au potrivit exact cu cele descrise in Cartea viitoarei mame), asa ca daca vrei putem astepta impreuna...
Problema mea e ca am racit putin ( de la AC cred) si ma doare putin burta.Nu mi s-a mai intimplat de ani de zile, dar acum nu stiu ce sa fac.Sper sa-mi treaca cu caldura.
pupici,ina C
ti-a prescris dr ceva medicamente?Mie mi-a dat Centrum si acid folic, mai ia cineva?
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina
ce bine-mi pare ca nu sunt singura!!!
Sigur ca ne luam de manuta, poate ne convingem ingerasii sa vina mai repede.
Eu simptomele astea le-am avut prin ziua 12-13, deci cred ca am ovulat in ziua 13 (din 28). Cep putin asa au zis si testele de ovulatie.
Azi avem ziua 17, si o nerabdare de zile mari!!! In rest de simptome nu ma mai caut, pentru ca mi-e teama ca sunt doar inchipuite, si autosugestia imi joaca feste. Pot doar sa spun ca ma cam inteapa ovarele (sigur )
Imi pare rau ca ai racit, dar lasa ca-ti trece! Din pacate fara AC nu se poate. Eu am noroc ca am AC si acasa, si la birou, si in masina.
DAR, si aici as vrea sa va intreb pe toate: am o verisoara care a pierdut o sarcina in saptamana 5-6, si primul lucru care a intrebat-o dr: ai stat in aer conditionat?
Are vreo legatura cu asta?? Eu as zice ca nu, voi ce credeti?
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!