Mamici de martie-aprilie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre28 spune:

Simonettemultumesc tare mult pt. incurajari, si sper din tot sufletul sa fie bine. Stii sunt putin mai sceptica avand in vedere ca in luna Feb. am avut o sarcina oprita in evoulutie si acuma sunt chiar in perioada acea adica vorbind in saptamani ca si atunci cand s-a intamplat. Astept cu nerabdare sa terc peste parioada asta critica sa pot rasufla si eu linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetele, voi ce aveti de gand? Va vopsiti sau nu in sarcina? In primul trimestru...

Ioana
9+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Fetele, voi ce aveti de gand? Va vopsiti sau nu in sarcina? In primul trimestru...

Ioana
9+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Eu m-am vopsit ieri. Daca ar fi sa fie , miine incep saptamana 4, deci ma incadrez in foarte primul trimestru.

Eu una m-am decis sa ma vopsesc, dupa ce am citit cam toate subiectele de pe forum in legatura cu asta, si am vorbit cu dr meu si cu coafeza ieri.

Cand i-am povestit sotului meu ce temeri aveam ma intreaba, "da' ce, tu esti broasca, sa absorbi substantele prin piele?"

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

ce bine de mine ca nu am dilema asta. eu nu ma vopsesc deloc, asa ca...

aa, buna ziua uitam sa va zic. sa aveti o zi splendida!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Cu vopsitul...o poveste tare delicata! Eu am f. mult par alb dar sincer nu indraznesc sa ma vopsesc desi au crescut radacinile destul de mult si se vede f. urat! As incerca cu henna dar nu sunt incantata de nuantele disponibile! Cred ca nu se intampla nimic daca mai astept macar pana dupa a 12-a saptamana! Fiecare face cum simte...

Simo9+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cu vopsitul, unii zic ca atata timp cat vopseaua nu atinge pielea capului e ok (pentru suvitze de ex), iar altii ca nu are nimic de-a face. Eu sunt inclinata sa cred ca e ok pentru suvitze. Nu stiu, o sa intreb ginecoloaga :).

Vicky 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cu vopsitul, am avut si eu temeri la prima sarcina si cand i-am pus intrebarea dr. mele s-a uitat la mine ca la un extraterestru. Mi-a zis unde am auzit eu asa enormitati. Aici cica se practica sa mergi la coafor putin inainte sa nasti ca sa fii o mamica frumoasa

Eu am sa ma vopsesc cand gasesc putin timp la al meu sot, caci el este coaforul meu perso. Tot din cauza de par alb!

Pupicei si la burticoase si nu numai!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Iooo cand eram la scoalaaa.... ne-a povestit profa de BIO ca toate chestiile de genul vopsea/lac de unghii etc. au un "efect mutagen" asupra porpului nostru. Acumulate in timp duc la cancer, deci. Si nu-i de mirare ca au iesit prin tavan statisticile de moarte de cancer.

Fetelor nu m-as vopsi si nici nu as folosi lac de unghii in perioada sarcinii. Ma gandesc la riscul de a trece ceva naspa prin piele si a ajunge la stiti voi cine
Sunt sigura ca fiecare femeie stie sa se faca frumoasa si sa se ingrijeasca si fara vopsea si lac de unghii. Chiar daca asta implica o temporara schimbare de look... eu pledez pentru bebei si sanatatea lor, chiar daca prin strainataturi este foarte la moda sa spui ca NIMIC in lume nu poate afecta sarcina, nici macar un pahar de vin din cand in cand si altele la fel.

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

alina eu nu cred ca trebuie sa exageram acum. Sa fim seriosi cu lacul de unghii mutagen. Ce sa mai vorbim atunci de toata mezelurile care sunt pline de tot felul de nitrati.

Vicky 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna randunici, azi am ajuns la apel mai greu, dar tocmai ce-am tras un pui de somn tare bun...

Ina, eu am venit aici la odisee ( am deschis odiseea de martie-aprilie ) direct de la mamici aspirante din nou unde te-ai inscris tu de curand. Acolo sunt niste fete minunate si sufletiste si tare as vrea sa ajunga aici repede ca merita! Si pe tine de asemenea te astept.

Eu cred ca lacul de unghii nu este chiar periculos, dar de vopsit o sa ma vopsesc in trimestrul 2 chiar daca mi-au crescut binisor radacinile.

Andre, si eu zic ca valoarea este buna, a crescut aproape dublu, cred ca este tocmai buna.

Simo, imi pare rau ca au inceput greturile, probabil ca o sa te urmez si eu saptamana viitoare.

Numeioana, nu o sa ma vopsesc in primul trimestru. Ma bucur ca Elara este insarcinata, abia astept sa vina aici sa o felicit.

Marina, felicitari pentru bebe din burtica plimbaret si saltaret. Acum nu-ti mai fa atatea griji caci totul o sa fie bine.

Am reusit si eu in dimineata aceasta sa-mi fac primul set de analize, mi s-a parut tare greu sa ma scol asa de dimineata. La 8 eram deja la cabinet, m-am dezvatat de trezitul asta, iar de luni gata cu leneveala mea , incep serviciul. In rest, Razvanel imi mangaie burtica in fiecare zi si vorbeste cu bebe mic. E tare mandru ca el o sa fie fratiorul mai mare care o sa aiba grija de el si o sa-l invete ce stie el!

Va pup pe toate!

CLAU 8+
vine bebe2!

Mergi la inceput