Nastere cu dr. Alexandru Filipescu (Elias) ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AysTea spune:

Si eu sunt pacienta doctorului Al. Filipescu si spre deosebire de alte persoane nu am avut probleme pana acum, ba chiar din neglijenta altui doctor am ajuns la dansul si am ramas la dansul. Acum 2 ani mi-a intarziat menstruatia vreo 2 saptamani, am facut vreo 2 teste de sarcina, dar mi-au iesit negative, m-am dus la doctor, care si-a dat cu presupusul ca am nu stiu ce infectie, mi-a dat niste medicamente, iar intre timp m-am gandit sa-mi mai fac un test care mi-a iesit pozitiv. Am fost inapoi la doctorul respectiv care cu nesimtire mi-a zis ca asta e, dar pentru ca am luat acele medicamente trebuie sa fac chiuretaj, moment in care mi-am jurat sa nu mai calc pe la un ginecolog care nu are ecograf in cabinet si care doar consulta. Atunci am ajuns la dr. Filipescu si chiar nu mai puteam tine sarcina, medicamentele respective puteau duce la foarte multe malformatii ulterior si surpriza mi-a facut analize si nu aveam nici o infectie, dar chiuretaj trebuia sa fac. Am ramas pacienta drlui Filipescu, intre timp am rams iar insarcinata dar s-a oprit la 9 saptamani din evolutie, si acum incercam iar, dar nu as concepe sa nasc cu alt medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florymatei spune:

Si eu am nascut cu dr Filipescu acum 3 ani si putin, nu eram pacienta lui, eram pacienta dr-lui Vladareanu care din intamplare a plecat din tara in aceea perioada. A fost totul ok, m-a tratat impecabil iar nasterea a decurs fara probleme, ca dovada fetita mea creste sanatoasa si frumoasa :)) Acum sunt insarcinata in 14 saptamani, am fost pana acum la Puls pt ecografie si confirmarea sarcinii, dar astazi imi fac programare la Dr Filipescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chystyna spune:

Buna, este prima mea postare pe acest forum. Am citit cu interes ce scrieti fiecare si m-am hotarat sa va spun punctul meu de vedere referitor la acest asa zis medic. Parerea mea este ca medicina se face cu bisturiul si nu cu "vrajeala". Scriu pentru ca am vazut naivitatea unora dintre voi. Nu au probleme cu Filipescu decat cele mai norocoase. Daca unele ati nascut fara probleme cu el, este datorita norocului si nu cunostintelor medicale ale acestui doctor. Si eu am fost pacienta lui, am avut o sarcina fara probleme si chiar eram fericita ca totul va fi in regula. Insa, din comoditate si datorita faptului ca pleca in concediu, acest doctor, a decis sa-mi provoace nasterea cu doua saptamani mai devreme, fara sa am dureri, contractii sau dilatatie. Acest lucru a determinat o serie de probleme foarte grave copilului meu, care puteau duce chiar la deces. Numai profesionalismul medicilor de la Budimex a facut ca eu si sotul meu sa ne putem bucura acum de fetita noastra.
Pentru cele intamplate, am facut plangere la Colegiul Medicilor. Nu vreti sa stiti ce amenintari si injurii ne-au fost adresate din partea acestui doctor, pentru a ne retrage plangerea. Aceste lucruri trebuie sa termine in spitalele din Romania. Acest medic nu trebuie si nu poate ramane nepedepsit pentru suferintele pe care le aduce multor familii.
Multe femei nu scriu pe aceste forumuri, pentru ca prefera sa uite intamplarile nefericite, insa va rog pe toate care ati avut evenimente nefericite cu acest doctor sa scrieti, pentru ca numai povestind ce vi s-a intamplat, puteti determina alte persoane sa se gandeasca mult mai bine inainte sa mearga si sa se lase pe mana lui.
Stiu ca dupa ce am scris aceste lucruri, Dr. Filipescu va va spune celor ce mergeti la el, ca nimic nu este adevarat, ca batem campii sau multe alte prostii. Aceleasi lucruri ni le spunea si noua cand il intrebam despre diverse postari negative la adresa lui pe diferite site-uri. Din pacate l-am ascultat, am avut incredere orbeasca in el si am patit-o rau de tot.
VA ROG DIN TOATA INIMA: GANDITI-VA DE ZECE ORI INAINTE SA MERGETI SA NASTETI CU EL . NU VA LASATI PACALITI DE VRAJEALA LUI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

Imi pare rau pt exeprienta nefericita pe care ai avut-o cu el. Eu ce sa zic:sunt la a doua saricina si sunt tae multumita de el! pana acum multumesc lui dumnezeu nu am avut probleme cu el. Prima sarcina am obtinut-o datorita dansului si am tinuta trot cu ajutorul lui. Am avut sangerari din luna 1 si pana in luna 4 am stat lipita de pt dar dansul m-a ajutat cu tratamente si sfaturi si asa am adus pe lume un baietel sanatos! Am facut cezariana, mai devreme cu 10 zile decat DPN-ul...asa se procedeaza la cezariana sau ma rog..asa procedeaza majoritatea medicilor! Nu vreau sa intru in discutii, nu vreau sa sariti pe mine, insa am simtit nevoie sa spun si eu parerea mea.
Putem sa mai discutam daca mai vreti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraura spune:

chrystyna am si eu o mica intrebare daca nu vroiaia sa iti provoace nasterea de ce ai acceptat , puteai f bine sa astepti pana iti venea sorocul , si eventula il rugai sa -ti recomande un dr din spital.Am nascut cu el , si daca o fi sa am si cel de-al 2lea copil tot cu el voi naste .Eu in ultimele 2 sapt am fost la control de cateva ori bune cucontractii false dar de fiecare data m-a trimis acasa
Scuze daca te-am suparat cu afirmatia mea dar patrera mea este ca este un dr f bun care stie meserie , care face singur ecografii , le interpreteaz cum tb, chiar daca le face pe un aparat care citeste 2d si nu 4d.
din partea me atoata stima pt D-nul doctor Alexandru Filipescu si echipa lui de rezidenti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Chrystyna, imi pare rau de ceea ce s-a intamplat. Am rasuflat usurata afland ca totul s-a terminat cu bine. Nu am nascut la Elias, nici macar nu am trecut vreodata pragul acestui spital. Nu cunosc doctorul.

Scriu la acest subiect cu scopul de a-mi spune o parere: cred ca anumite lucruri trebuie sa le decidem si noi, pentru noi. Sigur ca nu putem intelege toate aspectele medicale, uneori este necesar un anume tratament. Totusi, cred ca putem decide anumite lucruri, putem judeca un anume motiv...Exista diferite motive pentru a provoca o nastere inainte de termen, dar eu cred ca plecarea unui medic in concediu nu este unul din aceste motive. In mod obisnuit o nastere cu doua saptamani inainte de termen chiar nu pune probleme, dar tot nu cred ca plecarea unui medic in concediu este un motiv sa o faci. Nu este vorba de un repros la adresa Chrystynei, in niciun caz, este doar un apel la mamici care ar putea fi in situatia ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chystyna spune:

lauraura,draga mea,nu-ti doresc sa treci prin ce am trecut eu...nu am inteles aroganta din mesajut tau,nu cred ca este cazul sa te pronunti atata timp cat nu cunosti detalii despre caz.eu am avut incredere maxima in omul asta iar, referitor la soroc si la ce ai mai scris tu...eu nu sunt ginecolog si nici dumnezeu,nu cred ca eu eram in masura sa hotarasc cand si cum voi naste...cand mergi la un medic,mergi cu toata increderea ca el stie cel mai bine ce este de facut,nu te duci la medic sa-i spui tu cand sa nasti,cum si mai stiu eu ce...mergi pe mana lui cu toata increderea...????cand nu cunosti detalii despre caz si despre persoanele in cauza te rog pe viitor abtinete.o intrebare mai am pentru tine:daca ai naste cu filipescu un copil aproape fara viata(si nu intru in detalii,ca nu-mi face bine)tot asa l-ai lua in brate????? si inca un detaliu sa nu-ti imaginezi ca sunt venita de la coada vacii si m-am gandit sa fac si eu un copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am nascut cu dr. Filipescu in 2008. Pentru mine este un doctor pe care cu greu il pot inlocui acum, cand vreau sa nasc in alt spital decat Elias, deci trebuie sa caut alt doctor. A reusit sa-mi transmita incredere, cu fiecare vizita la care mergeam, cu fiecare dificultate pe care o intampinam si depaseam. Poate am avut noroc, este desigur nevoie si de acesta in orice, insa nasterea (naturala) a decurs foarte bine, fara probleme, bebelusul sanatos. Stiu ca este un medic controversat, am stiut asta si inainte de a naste, insa pentru mine a fost medicul potrivit. Desi este foarte ocupat, nu am simtit niciodata acest lucru in discutiile sau intalnirile cu dansul, s-a ocupat in detaliu de fiecare aspect, mi-a raspuns la fiecare intrebare.

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

nerantula, si eu sunt pacienta dr filipescu si vreau sa iti spun ca poti naste cu el si la medlife si la regina maria..pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaMar

nerantula, si eu sunt pacienta dr filipescu si vreau sa iti spun ca poti naste cu el si la medlife si la regina maria..pup

Oana, stiu ca esti, chiar mi-ai dat niste info inainte de a-l naste pe Gruia , nu cred ca iti mai amintesti.
Din pacate nu imi permit nasterea la hotel, asa ca inca oscilez: Elias pentru Filipescu sau Polizu/Municipal pentru sectiile de neonato .. momentan, dupa ce stiu ce stiu despre nou-nascuti, inclin destul de mult inspre a doua varianta. Dar mai am pana la nastere ... oricum, o sa merg pentru monitorizare sarcina si la Filipescu, imi da un sentiment de calm si siguranta de cate ori vorbesc cu el ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput