Comori de nov-dec 04 (152)
Raspunsuri - Pagina 27
try spune:
mai, fetelor, alex al meu si-a dat drumul mai bine la vorba si acum povesteste. E atat de scump cand reproduce pasaje din povesti sau desene animate si cum le amesteca unele cu altele. A devenit lupul moralist si spune ce e frumos si ce nu, ce e bine sa facem si ce nu (mai ales cand e vorba de frate-su
).
Si pt ca si-a dat drumul mai bine la vorba am avut si surpiza de a-i observa inteligenta (ca de asta n-a dus lipsa niciodata... hmmmm .... ma infoi precum curcanu-n pene) si altfel decat din gesturi si actiuni.
Vrea poveste dupa poveste sa-i spunem la culcare. Vrea sa se utie la desene cu mine ca sa-i povestesc ce se intampla acolo bine sau rau. Ca eu ma folosesc de orice ocazie sa-i spun ca n-a fost frumos din partea lui ca l-a impins sau e foarte urat sa dai cu piatra etc.
E tare scump de la o vreme copilasu' asta. Iar faptul ca se joaca frumos cu adrian e cea mai rosie bulina pe care poate s-o ia din partea mea. Simt ca a crescut si ca a intrat intr-o noua etapa. Si am inceput sa ne intelegem si mult mai bine cu el. E mai receptiv la ce-i spunem.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
try spune:
Carmen, ai doua motate super simpatice. Ce mutre fac ele cu ochelareii de soare. Par sa e inteleaga de minune minunile!
carmen spune:
Poze cu niste gemenuti simpatici.
http://family.webshots.com/photo/1067009446045253504kkPOZB
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
try spune:
Doamne ce scumpi sunt! Initial am crezut ca sunt poze de Anne Giddes. Dar apoi mi-am dat seama ca sunt copiii unei mamici de aici.
onitza spune:
Salutare! ne-am intors si noi de la Moreni, fara Paul
deja mi-e dor de el..ne-a pupat azi si ne-a imbratisat, parca presimtea ceva 
Am pus si cateva POZICI 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
OTILIA mi-au ajuns la suflet cuvintele tale, multumesc! sa dea Domnul sa fiu o invatatoare asa cum spui tu!!!
cu ajutorul prietenei mele bune Mihaela (Ochi verzi), nici nu am cum sa fiu altfel; ea mi-a fost alaturi la fiecare impas, mi-a dat materiale, m-a sprijinit moral;
O sa devin o invatatoare buna ca ea!

Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
ochi_verzi spune:
Ioana, ma faci sa rosesc!![]()
Cand te-ai tuns? Cred ca am pierdut acea discutie.Adevarul ca am avut multe pe cap in ultima vreme si am cam frunzarit...
Noi suntem bine...Diana, a invatat de pe afara sa scoata limba cand nu-i convine ceva si asta ma enerveaza grozav...Ei, o dezvat eu si de asta, ca nu degeaba-i vb aceea "orice-nvat are si dezvat...
mariussimiuc spune:
Ioano,unde ti-e pleata?
E adevarat ca iti sta foarte bine si te face sa arati ca o pustoaica(de parca ai mai fi avut nevoie
) dar aveai un par asa frumos....
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
onitza iti sta tare bine tunsa asa...parca esti sora mai amre a lui paulica
pe amandoi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
onitza spune:
Multam frumos fetelor de aprecieri
...ma simt si eu grozav cu parul tuns,am mai fost o singura data in viata tunsa scurt si nici atunci nu mi=a parut rau
..atunci ma vopsisem si blonda, in ideea in care fusesem roscata cu parul lung, cam pana la cot ![]()
Ne-am facut bagajul, ne-am dushuit, acum m-am mai linistit un pic, ca n-aveam stare, de cand am aflat ca e posibil sa ploua astea 4 zile cat suntem in concediu
...asta e, bine ca avem piscina interioara ![]()
Sper sa nu uit aparatul foto ca sa facem si ceva pozici. Imi doresc mult sa ajungem si pe la Aquapolis! e destul de aproape de hotel, la o aruncatura de bat!

MIHAELA sa stii ca asa e, o sa treaca de la sine acest obicei, si Paul scotea limba cand ti-era lumea mai draga si te intalneai cu cineva cunoscut prin oras, i-am atras atentia de cateva ori si nu s-a mai intamplat; acum scoate limbuta mai strengareste, cand e prea rasfatat de maica-sa stii..in rest..nu se intampla!
pupici Dienutei 
Ma bag in patut, ca la 3.30 ne trezim

Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL