Colectia de toamna iarna 2005(143)
Raspunsuri - Pagina 17
stefanalex spune:
Saracuta ,Daria prin ce trece. Ii urez sanatate multa si sa vine repejor acasa.
ilenutzaNastere usoara si un
voinic si mancacios!
Hildegard spune:
cine-mi da pe pm nr. de telef. al cameliei?
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
pischi2003 spune:
Cami si Dariuca, sanatate maxima si numai vesti bune sa aud de la voi. E ingrozitoare asteptarea si incertitudinea, dar ne rugam pentru voi sa fie totul bine.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
Hildegard spune:
pischi, merci
Am vorbit cu Cami.
Daria e bine,nu a mai facut febra pe joi cica ii lasa acasa.
Cami, e puti speriata, asa a zis ea....dar tre' sa fi optimista draga, ca altfel ......
Cami, curaj..tre sa trecem peste multe in viata ca suntem mame puternice, n-avem ce face. Si eu sunt o fricoasa si ma gandesc numai ce nu trebuie cateodata
....dar D-zeu are grija de toti.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
felicia74 spune:
Of, of, azi numai vesti rele. Poate macar maine ne face Ile o surpriza frumoasa![]()
Cami mult curaj, asa-i in spital, cam debandada, dar mai bine ai stai ca sa-i faca toate investigatiile Dariei.
Joy stii cumva la ce dr e?
Eu nu pot sa ajung la ea pe motiv de copil cu feba
A mai facut la 12 38,4, iar acum, in somn, 38,6. Of, of! Dupa Nurofen si Paracetamol scade pana la 37,7 apoi intr-o ora-2 creste la loc.
O sa sun si asistenta dr sa vedem ce zice.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Doamne prin ce drece Dariuca saracuta iar Cami cred ca-i terminata ,ne rugam sa fie bine ,o sa treaca si peste asta ,sint sigura ca nu-i nimic grav .
Eu nu pot merge la spital sub nici o forma pt ca nu am cu cine lasa baiatul ,doar in weekend pot apela la socrii :(((
Feli iar febra?In ultimul timp face des ,mergeti undeva s-o vada ,Grigore Alexandrescu poate daca dr e in concediu.
Uite eu de cind ii dau Broncho-Vaxom lui Orlando nu s-a mai inbolnavit deloc ,de ce nu incercati si voi?Eu ii dau din iunie ,mai avem inca 10 zile in august ,nu era cazul acum fiind vara dar pina-n martie a tot racit si ma saturasem asa ca dr mi-a zis sa-i dau ,repetam la iarna ..
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
NISIPURILE DE AUR 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
ioana_77 spune:
of, of, s-a deschis sezonul febrei?
Maria - alexia, multa sanatate lui Cristi. Cica rosul in gat se ia tot din colectivitate. Nu-l forta sa manance atat timp cat are febra, organismul e slabit, incearca sa faca fata temperaturii mari, nu-l suprasolicita. Hidratare la greu, ca papa el cand isi revine. Plus ca daca il si doare gatul, iti dai seama ca nu-i arde de inghitit ceva. Pupam mult sa treaca repede.
feli, si voi, nene? Poate e totusi de la canini. Pupam sa plece buba.
Cami, sanatate multa, cine mai vorbeste cu ea, spuneti-i ca ne gandim toate la ele, sa se faca bine si sa vina acasa cat mai repede. Imi dau seama ca spitalul te innebuneste de cap, poti avea o durere simpla si cand vezi ce-i acolo toate se amplifica.
Ile, gata-i bagajul? Cred ca demult. Tinem pumnii sa fie nasterea usoara si perioada de sedere in spital cat mai scurta. Un bb sanatos si mancacios. Si somnoros![]()
am iesit si noi afara azi vreo 3 ore, ce bine a fost, a trecut altfel timpul azi.
Mi-e efectiv groaza sa ma dau jos din pat dimineata cand stiu ca trebuie sa merg in cealalta jumatate de casa (bucatarie si sufragerie) unde-i cald de mori. (AC-ul il avem pus in holul dinspre dormitoare)
pupi la toata lumea
Maria(29.11.2005) si Ioana
24+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
Munte07
Hildegard spune:
Afara bate vantul, si azi, la noapte va ploua.
steff doarme de la 12. io halesc ca nesimtita seminte si stau in pat.
ma gandesc cum am sa-mi expun clisuta smabata pe strand la Timisoara
de aia acum ma ambitionez si nu mai manac nimic
tre sa ma vopsesc pe cap...ca deja am 3 culori![]()
Felicia, mergeti la ceva medic s-o vada, ca ma enerveaza febra asta asa deasa.
io zic ca fac febra de la caldura sau de la dinti.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
joy04 spune:
FELI la dr MINCU parca a zis. este pe reanimare.
HILDE stii cumva daca i-a facut si EEG-ul?? o voi suna si eu dar mai pe seara, poate reuseste sa doarma nitel amandoua
Joy
31+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
joy04 spune:
ha ha HILDE cand au aratat astia harta meteo de unde va incepe cu ploaia, la tine m-am gandit ca vei fi o boieroaica...
Joy
31+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto