Colectia de toamna iarna 2005(143)
Raspunsuri - Pagina 14
felicia74 spune:
Leea si Dan Bita (caz de la umanitare) a fost operat si e tot mai bine
Ilinca e bine mersi, a fost doar o alarma falsa
Ma bucur ca si T isi revine, orice ar insemna asta. Si la cat mai multe nazbatii!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ilenutza spune:
Leea, ma bucur ca sunteti bine.Da, cica miercuri o sa ma induca!
Madutza, si Victor avea goluri prin par la primul tuns.Intre timp i s-a indesit vizibil!
A fost sotul sambata la Cta sa il vada!Cica imediat cum l-a zarit s-a lipit de el si nici ca s-a mai dezlipitMi-a adus si mie poze si filmuletze cu el!
Au fost la plaja, cica era apa ceai!
Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)
lavi02 spune:
Deci vesti bune de la Maria, Tudor si Ilincuta, o asteptam pe Daria!
Ile n-am vreun plan maret pe seara asta... am fi iesit la un restaurant dar pe caldura asta.. nici nu-mi vine. Cre'ca o sa mancam un pepene!
--------------
Of, saracuta de Sonia!
pischi2003 spune:
Sal'tare
First, LA MULTI ANI fetelor Lavi si Miha, sa fiti sanatoase alaturi de copii sanatosi si familii asisderea.
Leea, ce ma bucur ca Tudorelu si-a revenit. Pai daca baiatul cere garderoba noua, ia sa iei masuri.
Ioana, sa treaca repede perioada fara tati si sa o ai pe Maria sanatoasa tun. Alt loc de munca? Mai bun, presupun. Ma bucur, sa fie intr-un ceas bun.
Feli, ma asteptam la o Ilincuta beculoasa , dar n-a fost chiar asa de rau. Ii sta super, si sigur e incantata ca nu mai transpira asa rau.
Ile, poate fuge de tine raceala. Dar de-acu nu esti cu 40+
Noi am fost sambata noaptea la o nunta si a ramas Alex cu mama-soacra. Ne-a simtit lipsa, il cauta prin casa pe tati
Rugaminte pentru fetele din Buc. In perioada 13-22 august am vrea sa lasam masina in Buc. intr-un garaj sau o curte... Contra cost, evident. Ca nu am vrea sa mergem cu trenul in perioada respectiva. Ne gandisem sa-l luam pe tata care sa se intoarca cu masina pe 14 august in Iasi si sa revina pe 22 august, dar e iar cam complicat. Ar fi simplu s-o lasam in Bucuresti, undeva, dar nu pe strada, ca am sta cam stresati.
Plecam din tara 14-22 august, la o matusa, in Danemarca. Luam avionul pe 14 august si pe 22 aterizam inapoi in Bucuresti. Speram sa fie bine, cu zborul. Plecam toti 3. Abia asteptam.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
ilenutza spune:
Pischi, sunt in 40 si 3 zile
Noi am lasat masina pe strada de fiecare data cand a fost nevoie si nu s-a intamplat nimic cu ea!Acu depinde de masina!In iarna cand am fost in Austria am lasat-o pe langa aeroportul baneasa.
Ile 40 si Victor ( 22 dec 2005)
pischi2003 spune:
Ile, ne gandeam si noi sa lasam masina in strada, dar ma gandesc ca fiind cu nr. de alt oras si lasata prea mult intr-un loc... E asigurata ce-i drept si nici nu e cine stie ce masina scumpa (e Cielo), dar nici un an nu are de cand am luat-o si am sta noi mai linistiti.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
Hildegard spune:
Pischi, da, nu e bine s-o lasati in strada. Cel mai bine ar fi la o casa undeva sau la cineva care are loc in garaj.
Ile,eu am nascut la 42 sapt. Dr meu zicea ca e ok...si ok a fost toata sarcina...Stefan era puturos rau sa iasa. De fapt a fost si mare de aia m-a bagat in cezariana dupa ce m-am chinuit sa nasc natural 3 zile si n-am reusit(asa am vrut io, sa nasc natural).Oare are legatura puturosenia de iesit din burta cu cea de spus cuvinte?
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
ioana_77 spune:
Leea si Maria transpira cam tare la cap, dar dat fiindca amandoi tusesc inca, deci nu-s reparati in totalitate, o fi normal.Acum am fost la ea si e fleasca, mi-e si frica sa dau drumul la aer.
Pai ma gandeam ca ne-am chinuit sa-i crestem fara caciula, sa-i calim sa reziste la temperaturi joase si acum ce facem? Cooperativa munca in zadar
Pischi, oau, plecati la racoare, ce fain! da, alt loc de munca, 'om vedea noi cat de bine va fi.
Lavi, si io as merge la munte fara sa ma interseze conditiile prea mult si daca as sta in cort as fi fericita, ca abia de mai rezist pe vremea asta.
Fetilor, eu nu ma simt in stare sa citesc povesti cum ar fi cea a Soniei. Sa ma ierte D-zeu, dar si-asa sunt destul de slaba de inger, acum chiar nu-i momentul pt mine. Daca va hotarati sa trimiteti ceva banuti sa-mi dati si mie detalii de cont. Ma bucur extrem de mult ca Andrei e bine.
gata, ma retrag in vastul dormitor sa iau perna in brate pe post de sot.
Maria(29.11.2005) si Ioana 24+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
Munte07
maria_alexia spune:
Salutare cu intarziere si de la noi [hi]
Lavi, La multi ani, sa fiti sanatosi si voiosi!
LA multi ani, Miha si numai bine!
Bine ca T si-a revenit (cu prostioarele de rigoare), la fel Maria...
Cu Camelia ati mai vorbit azi, ce mai face Daria?
Noi... eram ok pana azi dupa pranz, cand s-a trezit, la mama, fierbinte tot. Eu am presupus ca era supraincalzit , am intarziat sa ajungem si cand l-am gasit... plangea tot de epuizare, mi-a spus ca e "cald" si ca are "buba" . Avea febra si maica-mea ii descoperise si ceva bubite care parca se tot inmulteau.
Din fericire pediatra noastra era la cabinet, nu a putut lega bubitele de nimic contagios, in schimb gatul e rosu... ca focul . I-a fost firca de puroi in gat si ne/a dat si augmentin pe langa antitermice, i l-am dat caci mi-e frica si mie.
Dupa dusuletz mai calau si impachetari in prosoape umede, Cristi si/a revenit cu febra, seara a fost vioi, sunt tare fericita ca a vrut sa manance/bea cate ceva, sincer ma astept ca urmatoarele zile sa nu fie prea usoare . Sper sa ne ajute faptul ca am inceput tratamentul inca de la inceputul bolii...
Si acum intrebarile mele, daca stiti, va rog:
- ce sa/i dau pe langa Augmentin sa nu facem buba si la burtica? Biotics era?
- exista vreo forma (in afara de stransul de nas ) prin care sa/i dau augmentinul fara sa/l scuipe?
Sper sa ne auzim maine cu vesti mai bune, noapte buna!
Maria & Cristian (22 dec 2005)
Madutza10 spune:
Maria_alexia ,imi pare rau ca intrati si voi in clubul bolnaviorilor ,tin pumnii sa treaca repede !
Al meu de la Augmentin a facut diaree nasoala sper sa nu fie si cazul vostru dar pt orice eventualitate poate ar trebui sa tineti un regim ,sa-i dai Biotics obligatoriu ,ceai de menta ,d'astea preventive!
Sa stii ca si la noi sint probleme mari cu luatul antibioticelor dar n-am nici un sfat ,eu m-am chinuit rau ,de 2 ori din cauza ca le-a refuzat categoric si daca insistam varsa am ajuns la spital:((
Prea multe sfaturi nu-ti pot da ,cum am mai zis pt ca si la noi sint acelasi probleme ...Sanatate multa!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
NISIPURILE DE AUR 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))