Colectia de toamna iarna 2005(143)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Feli,am AC si-n dormitor si-n sufragerie dar nu-l pot lasa sa mearga non stop ,mi-e frica sa nu raceasca baiatu' ca mai sta cu mine in bucatarie unde-i cald rau cind gatesc iar apoi merge-n celelalte camere si schimba brusc temperatura:((

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la multi ani, lavi !
mai, mie mi-e cald. si copii nu-mi dorm sincron :(.eh, tot e bine ca doarme andrei, da cred ca-i sauna le el in camera, ca nu poa sa doarma decat cu usa inchisa
pupici racorosi

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello hello si de la noi!

In primul rand un maaare LA MULTI ANI plini de bucurii, feiricre, sanatate si noroc sarbatoritelor zilei, LAVI si Miha!!!!

Apoi sa va povestesc ca ieri am dat o raita pana la munte - Predeal, unde nu numai ca nu m-am racorit, dar m-am si ars in varf de munte. Am urcat cu telescaunul pana la Paltinish, unde am mers putin pana la o padurice si am stat pe paturica. Suuuuper.

Feli- hi hi hisa-ti traiasca tunsulicea! Io credeam cand am vazut auntul tau si imediat denumirea pozei - Ilinca tunsa, ca ai chelit-o la zero. Apoi cand am vazut-o in realitate nu a fost prea mare socul. E mai bine asa, pentru ea!

Madau- si noi suntem pliiiine de buitze, mai ale spa maini. Cred ca si de la contactul cu soarele...I-am luat mixtura mentolata sa vedem ce mare branza face.

Lavi- bine ia revenit! cat stai?

Ilenutza- ti-am zis io ca-i leu lenesh de sta fii-tu tolanit in burtica si nu vrea sa evacueze locul!

Masura anti-canicula- intrucat am cautat iar si tot nu am gasit Ac e 18000 BTU de care-mi trebuie mie, azi am tapetat balconul de la Sarah cu folie de aluminiu. Arata nasol, dar e mult mai racoare.

Asta pentru ca azi-noapte, a nu stiu cata noapte consecutiv de fapt, Sarah s-a trezit si am luat-o in patul mare. Nu poate dormi de cald....Numai ca azi-noapte s-a sculat la 1, spre deosebire de 4-5, de regula.

Cum va spuneam...urasc caldura...Sarah s-a treizt acum dupa ce a dormit 55 de minute. o sa capiez pana diseara....

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc de urari !

Madau voinica sunt, ca am tot carat-o pe Nati incoace si incolo in brate pe la munte (casuta e pe un deal, urci o bucatica pe poteca de la drum)

Noki pana sambata Sambata plec cu fetele in tabara cu gradinita la Moeciu. Tot pt o saptamana, pana sambata viitoare dar probabil o mai lungim cu Virgil pana duminica pt ca e un non-sens sa te intorci sambata in Bucuresti.

Habar n-am cum o sa fie, mergem la risc, n-am vazut poze din interiorul cabanei, doar din exterior dar e o ocazie in plus sa evadam la munte asa ca... evadam! Ce-o fi o fi!

Imi va fi mai simplu decat dincolo ca nu va trebui sa gatesc, doar sa ma ocup de fete. Boierie, ce mai! Sa le culc singura seara am constatat ca ma descurc, asa ca...

Ilenuta pai nu ziceam ca nasti de ziua mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

In sfarsit doarme si Stefan fara sa se trezesca des. De aseara ii dau Stamicin oral cate un sfert de pastila/zi..si e ok.
nu stiu daca trebuie sa-i dau de 2/zi cate un sfert sau o data?????? dr. nu rapsunde, cred ca e in concediu.
De mancat a mancat.
Vreau sa zic ca pana azi a fost dezastru la trezirile dese de amiaza Oare cine o fi de vina?

Si Stefan a fost plin de bubite peste tot de la transpiratie dar acum nu mai are si am dat cu mixtura mentolata si dus in timpul zilei.

Eu halesc acum baton de cacao(masura antistres si anti nebunie) facut de mine...sotul mi-a lasat numa 3 bucatele si restul le-a furat la servici fara sa-mi zica...papa colegii lui la baton de numa.... c-am vorbit la telefon mai inainte cu el.

seara ii fac la steff sos de dovelecel cu smantana....

Sunt paranoica cu cumparaturile..serios! nebuna d elegat! imi fac lista cu tot ce ducem cu noi la mare.....si ce mai trebe cumparat. Mai am nevoie de cate ceva. ce mai fac? descarc mp3..sa le scrie sotul pe cd sa avem pe drum de ascultat.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

sunt happy... fata mea rade cu voce. e asa de simpatica, o iube mama ei. de-acum am copii mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

corap, emotionant ce spui.pupam pe anais

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

corap

http://www.hotnews.ro/articol_79274-Recomandari-pentru-populatie-in-caz-de-canicula.htm

http://www.hotnews.ro/articol_79269-Premiera-in-Romania-Marti-cod-rosu-pentru-cinci-judete-si-Bucuresti-Vor-fi-peste-41-de-grade-nu-iesiti-pe-strada.htm

Partea buna e ca dupa ce in Timisoara au fost 41 de grade zilele trecute (cand in Bucuresti erau 40), acum sunt 33, mai racoare decat in Bucuresti. Asa ca eu trag nadejde ca in cateva zile se va racori si prin Bucuresti.

La munte am avut si 37 de grade la umbra in ultimele zile dar noaptea se racorea, minima era pe la 14.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetelor,va rog din suflet ,faceti ceva...,s-o ajutati pe micuta www.sonia.as.ro/" target="_blank"> Sonia...
Daca doriti sa flati mai multe detalii,ca invit sa cititi aici...
Micuta are nevoie de 90.000$,pentru singura operatie posibila din lume...,singura sansa care i-ar reda linistea si bucuria de a trai...,va rog mult trimiteti mai departe pagina micutei,prin e-mail,fax...,vorbiti cunoscutilor de ea...,ajutati-o cum puteti...,oricit de putin...,va rog tare...
Sonia,este "capsunica de 2007"...,transmiteti macar un gind bun mamici ei Kay...,rugati-va la d-zeu sa o ajute...,va rog mult...

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by corap

sunt happy... fata mea rade cu voce. e asa de simpatica, o iube mama ei. de-acum am copii mari

Of, ce dor mi-e de bebe mic!

Mergi la inceput