Montignac:ce am mancat azi (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Felicitari gravidutelor!
Cata ambitie aveti; eu una sunt mai pofticioasa decat ! Culmea e ca nu am poftit la nimic in mod deosebit pe perioada sarcinii, dar acum sa ma vedeti!
Azi iar incep monti! Am baut o cafea cu fructoza, iar acum mananc spaghete integrale cu legume si ciuperci.

Fetelor, spuneti-mi si mie va rog; stiu ca alunele, semintele, au IG 35 adica destul de mic, dar totusi exista restrictii la ele? Cum si cand pot fi mancate?
Si cum e cu pepenele si strugurii? Eu stiam ca sunt interzise, dar vad ca pe aici se consuma asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Eu am rontait alune la greu, aproape zilnic, adik seara mai precis in loc de mancare. Nu m am ingrasat dar nici n am slabit..

Felicitari Ariel, sarcina usoara si bb sanatos!!!

Fetelor ne mobilizam sa mai slabim si noi ceva, sau ne plangem de mila?

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ARIEL felicitari viitoare mamica , sa dea dumnezeu sa ai o sarcina usoara si fara nici o problema si nasterea la fel ,te pup

TLAURA alunele si semintele trebuie sa fie neaparat crude , nu prajite nu cu sare .... si se papa putintele si intre mese sau dupa o masa lipidica

eu ma abat din greu rusine sa-mi fie, la raport STAGNEZ eroic

va pup pe toate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Si la mune GATA cu poftele si prostiile ca deja urcSi eu sint mai rau decat o graviduta

Eu de azi sint cuminte

Laura Ionescu tu chiar te-ai speriat......Intra acum ca cine stie cand mai vezi asa forfota aici

Va pup

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna dragelor,

am aceeasi greutate ca acum 1 saptamana :(
Deci slabisem pana spre week-end cu 700 grame, se pare ca m-am cam dat in barci in week-end (inghetata, tiramisu) :(

Una peste alta... 1,5 kg in 2 sapt. (de fapt in prima saptamana, ca a doua am stagnat).

V-am mai intrebat dar nu mi-ati rapuns: avem voie cate 1-2 patratele de cioco (minim 70% cacao) in fiecare zi?

Paine intregala avem voie numai la micul dejun? (citisem ca la orice tip de masa)....

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Buna dimineata dragelor,

De azi dimineata gatesc in draci - monty pt mine si piure de legume pt fie-mea. Am mare nevoie de ajutorul vostru sa-mi spuneti daca ce-am muncit de azi dimineata e pt monty faza I, ca daca nu e, ma dau cu capul de pereti . Deci am gatit vinete la cuptor cu mozzarela, ulei de masline, 2 oua, deasupra cascaval ras (emmentaler) si o rosie. E MONTY??? pleaseee, spuneti ca e ca miroase asa mishtooo. Si am facut o tava mare, sper sa nu fie toata pt barbat-meu. Vinetele nu le-am prajit, doar le-am oparit cu apa cu sare. Am dubiu cu ouale alea, ca reteta am luat-o din carte, numai ca nu am avut carne si n-am pus.

Latrishia- deci daca te-ai saturat de monty iti zic eu ce sa faci, adica ce-am facut eu. M-am dus la un nutritionist si 3 saptamani am rabdat de foame ca un caine, am mancat numai tampenii nemancabile si cand ma trezeam dimineata ma tineam cu mainile de pereti. Asa m-am intors la dragul de Monty si sunt plina de energie, nu mai am ameteli si AM SLABIT UN KIL!

Ce mishto ca avem burtikutze aici! Fetelor, daca reusiti sa tineti monty in timpul sarcinii RESPEKT. Eu nu am reusit, ba chiar in ultima luna am dat iama in cozonaci, ca era decembrie. Oricum am pus numai 16 kile, cred ca regimul dinainte m-a ajutat.

Sa va zic ce am mancat in week-end? Dimineata acelasi lucru, paine prajita cu branza 0% cafea cu lapte 0% si zaharina.
Ieri am mancat peste la gratar cu spanac si am pus niste smantana deasupra, seara fructe. Bai, nu-mi vine sa cred cat mananc! Si buuuu rau! Pai fatza de regimul dinainte acum fac festin.

Azi mananc asa:
- 2 felii paine prajita, branza vaci 0%, cafea cu lapte 0% si zaharina (eu la cafea fac abatere ca nu pot fara cofeina )
- vinetele de mai sus daca imi dati voie
- fructe seara

Cand ne raportam? In ce zi? Toate odata sau fiecare cand vrea??

ca sa stiu si in ziua aia sa tin post negru

pup fetele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

laura sunt ok vinetele tale dar fara paine

raportul este luni

mariana ai voie doua patratele de ciocolata in fiecare zi .... dar nu prea e indicat .... eu stagnez cand mananc cioco

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

multumesc andanii. ma pun pe mancat ca ma uitam la ele si salivam.

raportez cu mandrie grupului ca nu m-am cantarit azi dimineata, deci va rog frumos si respectuos sa ma iertati azi de la raport. va zic maine. promit cu mana pe steag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Nici eu nu raportez azi ca mi-e rusine E posibil sa slabesc 500g toata luna si cand e sa ma abat si eu putintel sa iau 1,5 kg intro saptamana!? Nu-i corect!!!

Andanii nu-i asa ca vinetele Laurei mergeau si prajite?Sint mai gustoaseSau coapte...

Lamuriti-o si pe mariana75 cu painea integrala....Eu pap decat dimineata si nu prea stiu sigur care-i treaba cu ea.

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neatza!

Am ajuns si eu, in sfarsit, la 65. Mai am "fro" 5 pana la target. Taras grapis, oi ajunge si acolo.
Am actualizat tabelul, doar la luni. Astept sa-mi dati niste kg.
Cine nu se regaseste in tabel, si vrea acolo, astept informatiile.

La voi, inuta si ariel, nu stiu cum sa scriu . Nu v-as trece nici in pauza dar nici sa trec target cu 10 kg mai mult.

Eu mai am 2 sapt. si incep serviciul. Si in aste 2 sapt. plec in concediu. Asa ca nu prea o sa mai am timp de modificat tabelul. Cine se incumeta se preia stafeta? Hai ca nu e greu .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput