Miraje (II)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Chiar ieri ma intrebam unde e diana , nu apucasem sa citesc mesajule postate de tine.As fi vrut sa aud vesti mai bune dar tu din ce in ce te afunzi.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

diana,

sunt multe lucruri ushoare pe care le potzi face ca sa capatzi self esteem.intr-o postare anterioara ti-am zis de exercitiul cu privitul in oglinda.
gindestete ca psihicul tau este ca o bucata de pamint proaspat arata ,daca treci tot timpul prin acelashi loc lashi o urma ,o carare,acelashi lucru se intimpla shi daca tu incepi sa-tzi spui tzie cit de puternica ,frumoasa,iubitoare,vesela etc,chiar daca la inceput o sa ti se para ridicol ,shi nu crezi ce spui ,in citva timp ai sa fii convinsa ca este adevarat,aceste cuvinte or sa lase urme care nu stii cit de benefice sunt ptru fericirea ta .
nu te mai chinuii cu cuvinte de reprosh la adresa ta ,ce a fost a fost ,acum ce potzi sa faci este important ,nu ce nu ai facut.propunetzi ,astazi nu ma supar ,astazi nu ma sa ma critic ,am sa rid cu gura pina la urechi,am sa ma alint ptru ca merit sa fiu alintata shi iubita.
potzi sa-i comunici shi sotzului tau dorintza ta de a nu te enerva de a nu-tzi reprosha tzie nimic,de a trai o zi fericita...nu lasa nici un gind negru sa-tzi perturbe ziua.
bafta

monica mami de printz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by dianaintruder

Am urat intotdeauna sa ajung femeie divotzata si lovita si fara capatai si spre asta ma indrept

diana

nu-ti spune ce nu vrei sa fii, ci ce vrei sa fii!

vrei sa fii o femeie independenta, demna, o mama iubitoare, cu rabdare, sigura pe tine, sa faci alegeri bune, samd. ... si actioneaza in consecinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Diana, cata vreme privesti femeile divortate ca avand un picior lipsa sau ca fiind vai de mama lor, probabil ca ai dreptate ca solutia pentru tine este sa stai sa incasezi pumni.

Stii? Lumea evolueaza. Si conceptiile din evul mediu cateodata nu mai sunt potrivite.
Da' in fine. fiecare cu ale lui.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Diana
uite poate gasesti sa citesti cartea aceasta....
iti scriu doar din prefata:
Când a iubi înseamna; a suferi, înseamna ca iubim prea mult. Când aproape toate conversatiile noastre cu prietenii se învârt în jurul LUI -problemele lui, gândurile lui, sentimentele lui - si aproape toate propozitiile noastre încep cu "el...", înseamna ca îl iubim prea mult.
Când îi gsim scuze pentru indispozitiile, iritarile, indiferenta sau tacerile prelungite, punându-le pe seama unei copilarii nefericite si încercam sa actionam ca terapeuti, înseamna ca îl iubim prea mult.
Când citim o carte de auto-ajutorare, dar subliniem toate pasajele care l-ar putea ajuta pe el, înseamna ca îl iubim prea mult.
Când nu ne plac valorile lui, comportamentul si caracterul Iui, dar le suportam, gândindu-ne ca, daca suntem îndeajuns de atragatoare si tandre, va dori sa se schimbe de dragul nostru, înseamna ca îl iubim prea mult.
Când relatia cu el ne pericliteaza fiinta emotionala, si poate chiar sanatatea si integritatea corporala, e deja clar ca îl iubim prea mult.
în pofida durerii si insatisfactiei la care da nastere, o iubire exagerata este atât de obisnuita pentru foarte multe femei, încât ajungem sa credem ca asa trebuie sa decurga o relatie intima. Majoritatea femeilor au iubit în felul acesta cel putin o data în viata, iar pentru multe altele o asemenea relatie a fost ca un leit-motiv. Pentru unele din noi, partenerul de viata si relatia cu el devin atât de obsedante, încât nici nu ne mai comportam normal......

în aceasta carte vom insista asupra motivelor pentru care atâtea femei aflate în cautarea unui barbat care sa le iubeasca par sa gaseasca, inevitabil, parteneri labili, lipsiti de sentimente. Vom analiza de asemenea si motivul pentru care, chiar si atunci când întelegem ca relatia pe care o avem nu este ceea ce ne doream, ne vine totusi atât de greu ss îi punem capat. Vom vedea cum o iubire normala devine exagerata atunci când, desi partenerul este nepotrivit, indiferent sau indisponibil, nu putem renunta la el - ba chiar îl dorim si avem nevoie de el mai mult ca înainte. Vom ajunge sa întelegem cum nevoia de dragoste, dorinta arzatoare de a iubi, dragostea însasi se transforma în dependenta

cred ca aceasta carte e buna si pt Paraluta
cand nu mai amestec in magiun o sa-i scriu si ei

Edit:
am corectat ....
si cartea se numeste femeile care iubesc prea mult,scrisa de Robin Norwood

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Diana, cata vreme privesti femeile divortate ca avand un picior lipsa sau ca fiind vai de mama lor, probabil ca ai dreptate ca solutia pentru tine este sa stai sa incasezi pumni.

Stii? Lumea evolueaza. Si conceptiile din evul mediu cateodata nu mai sunt potrivite.
Da' in fine. fiecare cu ale lui.

Adina + Olivia 04.03.2004

Adina
Diana, si eu tot asta voiam sa iti spun, cand ti-am citit mesajul.
Statutul de femeie divortata nu e chiar asa de groaznic. Dimpotriva, mi se pare mult mai traumatizanta situatia ta actuala. Mai bine abuzata, tu si copila, decat divortata?! Eu zic sa iti reconsideri sistemul de valori.

http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Diana, ti-am trimis eu cartea acum ceva timp, nu ai primit-o?

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

J.G...daca a primit-o se pare ca nu a citit-o...da' mai are timp
ca acum invata

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Diana, mai e lume divortata care o duce bine. Realizezi ca exista viata si in afara relatiei tale? Lumea nu se termina cu sotul tau si o eventuala partenera a lui nu ar avea cum sa ridice pretentii asupra copilului ca presupun ca asta e problema.

Ca nu poti pleca acum, eu pricep, da ca te convingi singura ca veti fi fericiti pana la adanci batraneti mi se pare cam mult.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Diana, incearca sa faci un pas concret si mai lasa scenariile, daca si cu parca, altfel multa "cerneala" o sa mai curga pe aici degeaba. Din afara, se vede clar ca tu il iubesti si te agati cu disperare de tot felul nimicuri numai ca sa nu pleci de langa el si crede-ma, tot tie iti faci RAU. Hai, rupe-te odata si o sa vezi cat de bine poate sa iti fie, nu o sa iti vina nici tie sa crezi. Si cu cat o sa-l cauti mai putin pe cel potrivit tie si fetitei tale, o sa vezi cum apare el de nicaieri!

Mergi la inceput