Miraje (II)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Diana, cum vrei tu, nu e vorba de mila sau cersit aici, e vorba doar de un mic ajutor atunci cand ai nevoie, doar pana vine salariul si te poti repune pe picioare. Oricum, oferta cel putin din partea mea ramane valabila ....cel putin cat mai am si eu serviciul asta

In rest, nu iti fie frica, stiu ca acum e greu sa te rupi deodata, de cate ori te apuca plansul si nostalgia, gandeste-te la meciurile cu el, sa vezi cum iti trece! Fii tare, o sa vezi cine rade la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ti-am lasat un mesaj privat.

diana NU UITA URMATORUL ASPECT: TU AI EXAMEN! nu uita sa inveti. pe el nu-l faci OM, oricum in urmatoarele luni si nici nu se rezolva nimic.
INVATA, IA EXAMENUL SI DUPA MAI VEZI CE FACI CU SOTUL.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Poate esti gravida!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Diana s-ar putea stresul si oboseala psihica sa creeze starea de somnolenta. Presupun ca ai si stari de agitatie.

Incearca sa faci ceea ce reprezinta o prioritate ptr. tine - examenul si tu... invata si ai grija de tine.

Daca ai nevoie de ceva si eu sint aici.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Originally posted by dianaintruder

JG, slabe shanse, am facut testul acum o saptamana sa fiu sigura si nu e de la asta, plus ca am dat interzis la sex, nu merita sa ma atinga. Cred ca e de la stress.

diana

Si uite cum prioritatile se schimba!

Sunt sau nu gravida - motiv sau nu sa raman cu sotul, ce bine e acasa ...
Unde sa ma duc ...
Cum sa ma descurc ...

Cam atit, si un gust amar, pt. cei carora le-a pasat ...

Sa ne fie invatatura de minte.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Originally posted by dianaintruder

problema mea cea mai mare este fata mea. Eu simt ca o sa o pierd, sau frica asta mare mare ca o sa o pierd e atat de mare ca pentru mine a devenit ca o certitudine. Unde sa o iau acum cu mine?

Da' cin' ti-o da?? Deocamdata tu esti mama iresponsabila si instabila psihic, care a parasit domiciliul conjugal. Parca iti faceai griji ca ti-ar putea lua el fata la divort. Acum nu te mai temi? Sau ai deja un plan foarte clar stabilit despre cum si in ce conditii vei lua fata la tine - plan cu care el deja e de acord?!
Eu cred ca danet are dreptate:

quote:
Eu cred ca o sa te intorci...Din ce vad eu aici e mai mult o incercare de manipulare ceva de genul : las' ca-ti arat eu tie cine e mai tare.
Daca ai fi vrut sa pleci pt totdeauna ai fi actionat rational si dupa un plan.

No comment!

http://bd.lilypie.com/AVkRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

EU nu scris sa pleci si sa lasi copilul sotului!

Nu cunt de acord nici cu cine a scris ca ai parasit domiciliul, copilul nefiind acasa, ai plecat pt. a nu risca violenta fizica, presupun ca daca era acasa fetita i luai cu tine, sau ma insel??
Nu cred ca cineva te acuza de parasire de domiciliu daca pleci de acasa cu copilul, sau in caz ca copilul nu e acasa - fara, ca sa nu risti sa o iei in freza!

Asa ca nu o intoarce ca la Ploiesti Diana, ti s-a mai spus sa fii deschisa si la critica!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

La comedia e finita ! - part one.

Asteptam continuarea(ile)!!!!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan

"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Diana , reactile tale sunt atat de previzibile ( no offence ).
Uite-te si tu in urma , acum sunteti pe sinusoida pozitiva ... o vreme , apoi o s-o iei de la capat cu scandalurile.
Din pacate nu te vad in stare sa iesi o data din cercul asta vicios.
Si de altfel nici nu vrei cu adevarat.
Iti doresc sa rezisti cu mintile intregi cat mai mult timp.

P.S Sunt convinsa ca alaturi de alt barbat ai fi fost o sotie si o mama super ok... pacat ca ratezi sansa asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Patetic...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti

Mergi la inceput