Am vrut blond, o nuanta frumoasa, inchisa... si a iesit cenusiu
I-am zis coafezei ca nu aia e nuanta pe care i-am cerut sa mi-o faca, si incerca sa ma convinga ca e la fel
Dupa ce i-am zis ca e cale lunga de la cenusiu pe care mi l-a facut ea pana la blondu' pe care i l-am aratat eu, a inceput sa-mi zica ca in revista e altfel, ca normal ca doar era sub lumina reflectoarelor, dupa aia ca de fapt acolo sunt trei nuante de blond etc. Ideea e ca eu i-am zis ca vreau nuanta respectiva (eram vopsita blonda si inainte, asadar nu se punea problema sa nu iasa culoarea, poate ati vazut reclama de la vopseaua Matrix, bolondu' ala frumos il vroiam eu).
Eh, mai e o chestie, se grabea asa ca mi-a pus o pasta in cap care ma ustura si pisca de mama focului, cand i-am zis asta a zis ca am eu pielea capului prea sensibila, desi i-am zis ca pana acum, niciodata nu ma mai piscase de la vopsea. Mai mirosea si foarte tare a amoniac. Oare ce mi-o fi pus in cap?
Eh, vreau sa scap de nuanta asta, vreau nuanta de blond nu cenusiu... cum fac? Idei, sugestii?
Te speli foarte des pe cap pana se duce nuanta de cenusiu...Altfel..nu prea vad cum...doar printr-o noua vopsire.