Mamici de septembrie-octombrie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 25
afibebe spune:
salutare tuturor si de la noi.
nu mai scapam de caldurile astea.oare cat mai tin?
eu parca nu mai rezist.poate se mai racoreste de marti incolo.
noi suntem bine de maine intram in 35 de sapt.
nu-mi vine sa cred.ce putin mai este pana o sa-mi tin minunea mult asteptata in brate.
ne-am cam cumparat tot ce era necesar.
o sa mai iau 2-3 body-uri fara manecuta si fara piciorus.cica e o caldura in maternitate insuportabila.
ma gandeam ce o sa faca bietii nostri puiuti pe caldurile astea?
poate pana atunci se mai racoreste.
offf Doamne Doamne sa fie cu noi.
AFIBEBE33+Cristian Nicolae
afibebe spune:
sa nu uit puiutul meu asa mare a crescut ca ma impinge in toate partile.
de 2 zile mi s-a pus o durere de la piciorusul lui sus ca zici ca ma arde.
daca pun mana si-l misc putin isi ia piciorusul si dupa 5 minute iar e la loc.
of ce bandit de gandacel am.
isi face bine simtita prezenta.
de miscat misca si loveste cu o putere...
sunt asa fericita cand vad cum loveste.
l-as pupa dar nu pot numai tataso are acum posibilitate dar imi iau eu revansa.
Roxana e super totul.
Eu nu am spatiu insa poate la bebe2 casa va fi gata si atunci fiecare o sa aiba camera lui.
afibebe spune:
Myral pe unde esti?
E totul ok?
Sim cum a fost la medic?
Nu am apucat sa citesc din urma.
Hai trebe sa recuperez.
va pup si o zi superba.
sim_stoian spune:
Mishuta, bine ai venit.
Roxana, am vazut si eu pozele. Alex e o dulce, da' n-am vazut nici un casalot pe acolo. Mi-ai facut o pofta de mare...
Eu m-am trezit dimineata transpirata rau, asa ca l-am trezit si pe sot si am plecat toti 3 la Cora. Am intrat si pe la Mobexpert, am vazut un dormitor fain si o comoda draguta. Am stat prin Cora pana la 1, iar cand am iesit am crezut ca pic din picioare de caldura. Acum sunt acasa si sufar din greu.
Am uitat sa va spun: dimineata m-am incruntat la husband si i-am zis: cautam aparat de AC pt ca nu mai pot. Am intrebat azi la Domo si ziceau ca il monteaza in 10-15 zile, dar daca sunt zile lucratoare...
Ma mai documentez pe net sa vad de care sa iau si luni ma duc cu mama sa luam.
Sim 33+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Happiness_4_us spune:
Neata si de la noi.
Raportam o zi racoroasa, numai bine de iesit la plimbare, fara vant. Sunt 15 grade si e excelent. Va trimit si voua racoare ca tare bine mai e.
Noi ieri am cumparat patut cu salteluta, chestie din aia protectoare ptr salteluta ca sa nu treaca pipi si sa pateze saltelutza, 2 cearsafuri, un set de aparatori de patut si caditza cu suport in ea sa n-alunece bub. Cam atat ptr ieri.
Ne-a mai ramas pe lista cantar, saltelutza ptr infasat.
Pun mai jos un link cu caditza, care imi place la nebunie:
Caditza bub
Acum plecam in Ikea sa vedem ce au mai adus si care mai e treaba pe acolo,
Pupici si o zi racoroasa.
Nana, 32+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
mishuta spune:
Buna burtici, multumesc pentru primiri!
LUY, pe bebita din burtica o cheama Vera dar mai vreau un nume de sfant(am eu o obsesie) pe care inca nu l-am gasit. Mai e ceva timp sper!
Despre mine, nu prea multe, am o sarcina destul de buna, am avut probleme destule la inceputul ei,de fapt pana in saptamana 17 (sangerari, placenta maturata cu calcificari, brida amniotica) dar acum slava cerului e bine totul. Doar ca am probleme mai vechi cuu coloana si din cand in cand sunt cam paralizata si trebuie sa stau la pat. A,plus ca sarcina e obtinuta prin inseminare! Dar totul e ok si eu sper sa-mi mentin optimismul pana la capat, desi mai am multe pe cap.
Annisia, sper sa termini curand cu zugraveala; ma gandesc la tine asa cu mila pentru ca si noi intram in problema asta peste o saptamana si nu stiu cum va fi. Bine noi nu avem decat 2 camere si dorinta pentru un strat de lavabil dar cine stie unde vom ajunge!
Roxana nici eu nu vad nicaieri casaloti pe malul marii doar femei sexi si fetite pline de energie si frumoase!!!
Hai ca am prins o gura de nu ma mai da nimeni la o parte! de la caldura asta ucigatoare
Sim noi am luat aer conditionat de la Domo,ieri l-au adus; e dezastru cu dormitul meu si cu umflatul. Eu am cerut inainte lista cu instalatorii, sunt vreo 10 si am sunat pana am gasit pe unul care ne va monta pe 7 august. Noua ne-a convenit atunci, plecam la mare si cand ne intoarcem ne apucam de curatenie.
Gata ma opresc ca ...
Mih
32+
sim_stoian spune:
Fetelor, ce marca sa iau AC-ul? Ce imi recomandati?
Sim 33+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
prisi spune:
buna,
ce fac burticile ?
eu am fost pana la socri la masa si cand am iesit sa lesin in masina pana sa se simta aerul , gata cu plimbarile nu mai ies nicaieri , doar serv si acasa, de miercuri cica se raceste 35 grade nici nu o sa se observe poate noapte ca ziceau 18 grade , bine ar fi
Rox si eu in weekend dupa nopti de chin pe la 7 beau o cafea si mananc ceva dupa care merge asa bine un somn odihnitor de 2 ore
poze
33+ Miruna
mishuta spune:
SIM, aici chiar nu stiu ce sa=ti recomand. Noi l-am luat pe cel mai ieftin, un Freewind de 12000BTU, pentru sufragerie. Probabil ca cele mai scumpe cu cateva milioane sunt si mai bune si cred ca au si consumul mai temperat
Am si eu o rugaminte:cum pot bold-ui si eu numele voastre??? nu ma pricep deloc. Si nici PM nu-l pot activa!
Mih
32+
prisi spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Fetelor, ce marca sa iau AC-ul? Ce imi recomandati?
Sim 33+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Sim noi avem unul no-name Aux, dar suntem super multumiti, e al 3lea an, nu a facut nici o fitza, si l-am folosit si iarna la incalzit, e de 12000 BTU si face racoare in 2 camere cu succes
poze
33+ Miruna