Crima, violuri si furturi intr-o statiune bulgara
Am auzit aseara la TVR1 stirea. NU am retinut statiunea, spuneau ca a fost omorat un olandez, vreo 4 femei au depus plangere ca au fost violate, s-au raportat mai multe furturi.Toti erau turisti.
Am avut o prietena care a fost luna trecuta intr-o statiune si in prima seara li s-a furat portofelul cu 1000 de euro.
Noi intentionam sa mergem mai in toamna dar ma gandesc cat de sigura este Bulgaria turistica?!
Am auzit tot timpul de reglari de conturi, de tot felul de mafioti.Si am inteles ca e cam cripi pana ajungi cu masina in statiuni, care sunt ok.
Ile 39+ si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 3 ZILE
Raspunsuri
Adela99 spune:
si aici raporteaza despre violuri, crime, droguri din Bulgaria, zone turistice. din Sunny Beach, Nessebar, Bourgas.
patru tinere daneze au fost violate, un tanar danez de 17 ani a murit intr-un bar de intoxicatie alcoolica - ca urmare a rundei prin baruri care se obisnuieste. un suedez de 26 ani a fost omarat iar prietenul lui de 25 e inca in spital dupa o cearta/bataie cu cativa oameni de ordine de la o discoteca. unul din ei e arestat, politistii se uitau fara sa intervina. groaznic! se vorbeste de maffia, coruptie iar acum suedezii numesc Bulgaria - Gangsterlan
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Adela99
un tanar danez de 17 ani a murit intr-un bar de intoxicatie alcoolica - ca urmare a rundei prin baruri care se obisnuieste.
sigur ca bulgarii sint de vina..trebuia sa le dea o sora medicala sa aibe grija de danezii <18 ani.
Adela99 spune:
mey :-) io am relatat doar ce se intampla. nu stiu care e limita de varsta in barurile bulgaresti
ecsz: da' stiu ca pe Malta limita de varsta e 16 ani. tot din ziare aflata in legatura cu excursiile de invatzare de limba asa zisele language trip
aissa spune:
Eu zic ca stiri de genul asta sunt platite de ai de pierd clientii in favoarea bulgarilor, adica hotelierii din Ro.
Ca or fi baut unii de si-au pierdut mintile (si viata) pe acolo o cred, nordicii de la hotelul unde am stat noi ne faceau sa dormim cu geamul inchis pt ca urlau si radeau toata noaptea la bar, ma rog, pana se inchidea, dar asta e vina lor si atat ca nu ii obliga nimeni sa bea. Indiferent ca erau de 15 sau 55 de ani sunt galagiosi, betivi si enervanti prin atitudinea superioara. Intr-o seara mi-a zis sotul meu ca a vazut un grup de englezi ca palmau o tigare "speciala", furnizata de cineva din hotel, dar iar nu ma deranjeaza ca mie nu a incercat nimeni sa imi vanda droguri. Dar ca vina le pot gasi bulgarilor doar ca erau indulgenti si ca nu ii lua nimeni la rost pe astia de se purtau cum se purtau.
In rest nu m-a atacat nimeni, de violat nici atat si daca as mai avea bani si zile de concediu as pleca maine din nou acolo.
Bulgaria, 2007
dinescu spune:
Astea se intampla si la noi dar fac parte din cotidian si nu ne mai mira. Evident ca exista un interes pt. a mediatiza cele rele de la bulgari. Asa si cu masinile furate-se fura la fel ca la neptun sau mamaia. sau aproape la fel. Despre asta cu violul ce sa zic am vazut ce e de capul la nordice cand ajung in locatii cu bautura. Niste depravate gata de o orgie nebuna. Poate ca bulgarii nu au rezistat...Evident ca sunt impotriva si ii condamn. Insa de stiri din acestea tip OTV sunt satul.
Bafta
Adela99 spune:
bulgarii nu au rezistat.. si cand nu rezisti violezi. si daca vezi o fata bauta, ce faci? o violezi. noroc cc ca ai adaugat ca ii condamni.