VSH-ul marit

VSH-ul marit | Autor: floarea de colt

Link direct la acest mesaj

buna fetele....deschid un nou subiect , am incercat cu "cautare"sa gasesc subiecte asemanatoare ,stiu ca s-a mai discutat , insa nu am gasit asa incat nu vreau sa mai pierd vremea si am deschis subiect nou pe care ,daca moderatorii doresc il pot muta sau inchide..

dec , voiam sa ma programez pe luni la un HSG insa aazi dim.am facut vsh-ul care a iesit f mare , 40 , ceea ce inseamna o infectie...atat mi s-a spus...
si totusi , vei fetelor ce stiti mai multe despre aceasta analiza??de unde sa apuc problema???la medicul ecografist , la medicul de familie , sau ginecolog???
nu stiu incotro sa o apuc...

sa fiu sincera zilele astea , sunt ziua 7 de cm , mai precis ieri , am avut dureri acute pelvine , balonare si o durere constanta in partea de jos a abdomenului...nu stiu ce ar putea fi??o inflamare a uterului , sau poate intestinul subtire....

chiar nu aveam nevoie de un rezultat prost....

spuneti-mi voi din experienta voastra ce ar putea fi....?!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna!
Tot infectie stiam si eu ca inseamna: sotul meu a facut analizele de sange pentru decizia unei biopsii testiculare si i-a iesit VSH-ul mare, pantru ca era racit in ziua in care i s-a recoltat sange.
Poate ca esti racita si nimic mai mult. Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.
Si parerea mea de pacienta a unui medic mai sceptic in ce priveste HSG-ul este ca aceasta procedura nu este prea relevanta in ce priveste fertilitatea ta sau capacitatea ta de a face copii. Parerea mea! Oricum ar fi, iti doresc multa sanatate si bafta!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

O raceala sau o anexita nu va da un vsh atat de marit. Eu am investigat ani de zile prin tot felul de analize vsh-ul marit ca sa descopar un granulom la dinti care nu avea simptome.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

O raceala sau o anexita nu va da un vsh atat de marit. Eu am investigat ani de zile prin tot felul de analize vsh-ul marit ca sa descopar un granulom la dinti care nu avea simptome.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

merci fetele...se pare ca am doua posibilitati...

ma cam doare o masea...care a fost plombata acu 2 ani insa e f posibil sa nu fie totusi asa mare de la masea..

deasemni facut un eco ,si se pare ca e o infectie urinara , ma duc maine sa fac analize complete...si sa vedem...de unde e..

yoanna , stiu ca hsg-ul e cam controversat ,insa , eu am inceput de la coada la cap cu investigatiile ...ca de obicei io sunt pe dos....

msm merci mult de raspuns....e intr-adevar f mare ....nu stiu...daca o masea la care ia picat plomba si care doare la rece sau cald , sau o infectie urinara ar fi explicatia..insa...nu stiu..mai traim si mai vedem...

merci fetelor de raspuns...pupici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Si eu am avut VSH-ul marit, cam tot aceeasi valoare si s-a dovedit a fi o boala inflamatorie pelvina. Am trata-o cu antibiotice puternice, o luna cefalosporina 7 zile, urmatoarea augumentin 7 zile si apoi klacid 7 zile, incepand din prima zi a ciclului menstrual. Am luat atea antibiotice deoarece culturile din secretie erau negative si nu gaseam microbul raspunzator. In cele din urma a scazut si acum am valori normale atat la VSH, cat si proteina C reactiva, tot un indicator al inflamatiei. Am scapat de inflamatie, dar probabil au ramas aderente deoarece problema infertilitati nu am rezolvat-o. Ma asteapta o laparoscopie. Te sfatuiesc sa iei in serios o valoare marita a VSH. Multa sanatate!

Mergi la inceput