Masaj cu miere

Masaj cu miere | Autor: bufi

Link direct la acest mesaj

Fetelor maine ma duc la masaj...si de asta cel cu miere, nu am facut pana acum si sunt tare curioasa

A facut cineva? Cum este?

Uitati ce am gasit despre acest masaj:

Metoda masajului cu miere a ajuns pina la noi din Tibet. Se bazeaza pe interactiunea pielii cu substantele active biologic care se gasesc in miere, incluzind insa aici si mecanismele standard de actiune a altor tipuri de masaj. Aceasta metoda este un fel de reflexoterapie, o imbinare uimitoare intre mierea de albine si masaj.

O īmbun#259;t#259;#355;ire rapida a circulatiei sangvine in straturile profunde ale pielii si muschi contribuie la imbunatatirea nutritiei organelor interne si tesuturilor. Mierea continind substante active din punct de vedere biologic absoarbe toxinele si contribuie la o mai rapida eliminare a lor din organism. Un asemenea masaj se efectueaza pentru cresterea circulatiei limfei si pentru curatarea pielii. Pielea dup#259; efectuarea masajului devine mai elastica, neteda, imbunatatindu-se in acelasi timp starea īntregului organism.
Trebuie efectuate 15 sedinte de masaj cu miere, o zi da, una nu (acest lucru este foarte important).

Pentru masaj aveti nevoie de miere de flori sau de tei naturala, fara adaosuri si nezaharisita. Ca supliment, in miere puteti adauga uleiuri aromatice: de lamiie, portocala, mandarina, grepfrut, ienupar, eucalipt, levantica.

Se pune o lingurita de miere la cinci picaturi de ulei sau amestec de mai multe uleiuri. Daca faceti un masaj al coapselor si feselor sint suficiente doua lingurite de miere si cinci picaturi de ulei.

Iata citeva exemple de amestecuri recomandate pentru masajul cu miere:

doua lingurite de miere, cinci picaturi de ulei de lamiie, doua picaturi de ulei de eucalipt, doua picaturi de ulei de levantica;
doua lingurite de miere, trei picaturi de ulei de lamiie, doua picaturi de portocala, doua picaturi de levantica, trei picaturi de ienupar;
doua lingurite de miere, cinci picaturi de ulei de lamiie, cinci picaturi de ulei de portocala;
doua lingurite de miere, trei picaturi de ulei de lamiie, doua picaturi de ulei de levantica, cinci picaturi de ulei de menta.
Mierea se amesteca cu uleiurile inainte de masaj. Daca se folosesc mai multe uleiuri, atunci se amesteca mai intii acestea, apoi se adauga mierea.

Bufi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Sunt tare curioasa cum iti va face masajul cu miere la un salon specializat. Eu imi fac singura acasa masaj cu miere pentru celulita.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

as putea sa-l fac singura acasa?

Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by mcm

Sunt tare curioasa cum iti va face masajul cu miere la un salon specializat. Eu imi fac singura acasa masaj cu miere pentru celulita.

si are efecte impotriva celulitei?

Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu cred ca e cel mai eficient masaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

eu mi-am facut acasa masaj cu miere pe fata si mi-a placut rezultatul. pielea era roza si catifelata dupa. pe corp nu am incercat, cred ca mi-ar trebui multa miere, nu mi-as permite, e prea scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am facut si eu acum patru ani, pe spate: face masaj normal, apoi aplica mierea si mai maseaza din nou; dupa punea un fel de celofan si ma punea sa ma intorc; pe pat punea un pat de tepi (cum ar fi o blana de arici intinsa) la inceput intre pielea mea acoperita de celofan si patul de tepi punea un cerceaf (ca nu am putut din prima sa ma asez direct) apoi am renutat la cerceaf;

am facut chestia asta vrep saptamana (dar era partea a unui tratament mai complex pe care il facema la vremea aia)

din pacate cabinetul ala s-a mutat si nu stiu noua adresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Stiu si eu despre masajul cu miere, textul dat de bufi e traducerea celui de www.apelsinka.ru/honeymassage.php" target="_blank">aici. L-am facut acasa de citeva ori, intr-adevar are efect vizibil in ce priveste celulita. Eu mi-am facut pe coapse si fese, rezultatul s-a vazut incepindu cu a 6-7 sedinta. Merge f. putina miere, cam o lingura maxim, pentru ca se intinde in strat f. subtire. Mai stiu ca acest masaj este contraindicat persoanelor cu pielea alba si sensibila, predispusa la varice, cu capilare sparte la suprafata pielii.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Azi voi merge si va povestesc diseara cum a fost.
Cand ma gandesc ce cald este afara si mie imi arde de masaj cu miere...

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Bufi, apropo de caldura, eu niciodata n-am putut sa fac masajul asta vara, din cauza caldurii, pentru ca pielea transpira instantaneu, iar asta nu e good, masajul este imposibil de efectuat in aceste conditii. Faceam cite o serie de sedinte in aprilie - mai.
Astept impresiile tale.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Fetelor masajul cu miere este super, o senzatie extraordinara
tipul care face masajul asta este profesionist.

masajul se face cu miere de salcam sau de tei, nepreparata in vreun fel, si tehnicile folosite in combinatia cu miere dau rezultate, se sterge apoi cu apa calda...si gata....dureaza 50 minute

vreau sa va spun ca in conditiile in care in bucuresti este atat de cald, nu am avut nicio problema, ca spuneam ca mie imi are arde de masaj cu miere pe caldura asta

centrul este intr-un apartament dintr-un bloc vechi,racoros...deci nu este cald

voi repeta masajul cu miere saptamanal, si de saptamana viitoare incep masajul reflexoterapie...cel mai indicat pt mine, nu am celulita, am masa musculara...

Bufi

Mergi la inceput