Gravidutze si mamici de CLUJ - 8
Raspunsuri - Pagina 22
OanaAlina spune:
Meli, sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste aceasta faza si mai ales sa elimini placenta dara sa ai nevoie de chiuretaj! Bebelina ta ce mai face ca nu ne-ai mai scris nimic de ea in ultimul timp! Cred ca va tine ocupati o gramada de timp!
Te asteptam cu vesti bune! Pupici multi!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
antoni spune:
oana-cred ca spre norocul meu si-a mai revenit cu programul. adica nu de tot, dar mai doarme si in cursul zilei si nici nu plange asa de mult. sper sa fie bine. si incepe sa creasca, adica sa se vada, e o dulce. ma bucur ca ea e bine macar, ca nu stiu zau cum as fi. poate-s eu mai sensibila si pun prea la suflet toate.sincer nu prea sper de la medicamente mare lucru, dar asta e. cumva o sa trec si de chiuretaj in cel mai rau caz.
ripley mi-a scris ca imi va spune cum sa pun poze cu pitica deci sa stiti ca n-am uitat dar sincer nu prea ma pricep.
Meli
OanaAlina spune:
meli, voi de unde ati cumparat patutul, caruciorul si chestii pentru bebelina?
OanaAlina
OanaAlina spune:
meli, multumesc mult! incearca sa te odihnesti cat mai mult si sa fie bine! Te asteptam u vesti mai bune!
OanaAlina
laviniaN spune:
Meli scumpa incearca sa te mai linistesti si tu ...vezi ca cea mica te simte ca esti agitata si poate de aceea plange si ea
nu are cine sa te ajute pe acasa si cu fetita sa poti dormi si tu un somn bun sa-ti mai revii.
In schimb cu cealalta problema nu te dispera asa tare ca se rezolva stiu ca este neplacuta situatia dar acum nu mai ai ce face trebuie sa rezolvi problema.
Kitzy sa-ti ajute DD sa treci peste peroioada aceasta si o sa vezi ca in curand o sa fii din nou insarcinata...deobicei sarcinile cu problema se elimina in primele 12 saptamani...incearca sa-ti faci niste analize dupa ce-ti mai revii gen toxoplasmoza,citomegalovirus,rubeola etc acestea cam dau malformatii la fat si e bine sa sti dinainte.
Fetelor eu mi-am cam pregatit bagajutul pt spital ...acum spal hainitele bebelinei si le calc.
Cum e vremea la cluj?la turda sa mai racorit putin.
LAVINIA34+Miruna Antonia
ALEX29 spune:
Salutare
O.Alina suntem cam aproape tu ai 27 eu 29 de saptam . ar trebui sa nasc pe 8 oct ,am deja un burtoiiiiiiiiiii ,ma simnt tare grea
DPOP am gasit in sfarsit un ventilator ,in Piata Marasti si am primit si garantie de 2 ani ,e ok nu e unul performant dar decat deloc e bun si asta :)
KITZY imi pare tare rau pt ce ti s a intamplat ,oricum felicitari ce esti puternica ,bravo tie ,fii optimista si o sa vezi ca totul va fi ok
MELI sincer iti spun in locul tau l as da in judecata pe dr. fara cea mai mica ezitare ,sper din suflet sa nu ti se faca chiuretaj .......
te rog mult scrie mi mai exact adresa din Marasti a magazinului de unde ai cumparat produse pt bebelasha ta
TU FETELOR AM 29 DE SAPT SI AM DEJA 76 DE KG ,CE SA MA FAC????
oare numai eu sunt in situatia asta ?
ALEX29
dpop spune:
meli, tare rau imi pare ... nici nu stiu ce sa zic. cel mai tare ma enerveaza atunci cand medicul nu te crede ca ai simptomele pe care le acuzi.
am uitat fetelor, cat trebuie minim sa-ti iei prenatal inainte de nastere?
antoni spune:
alex- magazinul e pe strada dorobantilor, nu stiu exact adresa. dar daca intri pe google si scrii chocco cluj iti apare si cu programul lor si numar de telefon. multumesc fetelor, sper sa fie bine. nu stiti careva, e tare neplacut un chiuretaj, dureros? trebuie sa stai mult in pat dupa?ca eu cu pitica nu prea pot. si cam cat se da la medic pt asta?
offf
pupici
meli
dpop spune:
alex, stai linistita, eu am depasit 80 de ceva vreme, si am numa 24 sapt.
cred ca datul in judecata a medicilor in romania, e mai degraba o utopie. probabil taraganeaza procedura veo 5 ani, plus dovezile dispar, etc etc. m-am lamurit cu sistemul juridic romanesc.
noi am umblat azi sa luam canapea/coltar, ma dor picioarele de numa! tare putine am gasit, si nu-mi par cine stie ce calitate.