Gravidutze si mamici de CLUJ - 8
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
pufulet74 spune:
Salutam burticile :)
Promit ca de azi o sa fiu mai activa si o sa va scriu mai mult :)
Am facut amniocenteza cu Stamatian si vineri am primit rezultatele, avem un baietel sanatos si fara probleme !!!
Am fost asa de happy cind mi-a zis tanti de la lab. genetic ca e ok ca am izbucnit in plins, se uita saraca la mine si zicea ca e ok, nu are nici o problema ... :)
Uff, bine ca a trecut, lung cosmar de 3 saptamini ...
Asa ca acum incep sa ma gindesc la toate celelalte, de la tip de nastere, liste de cumparaturi pentru bebe si spital, etc etc :)
Am vazut ca si este pe prima pagina o lista, o sa ma ajute mult, noi suntem la primul copil si deocamdata stim ca ne trebuie f multe pt bebe dar nu si ce de fapt :))
Va pup inca o data si sper ca si voi sunteti bine :)
------------------------
Flory 24+
Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carrie spune:
Flory suuuper!ne bucuram ca ati trecut cu bine acest hop!
Oana Theodora s-a nascut la 40 de saptamni dar am luat multe antispastice iar Carina fara nici un medicament la 38 de saptamani-fara o zi
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
Gabriela77 spune:
Lavinia, deci cunosti agentia…Mie mi se pare cam singurii profi! Oricum, din experienta spun, nu e usor cu apartamentele noi! Noua ne-au mancat toti nervii din lume! Chiar putin mai e pana la nastere, Lavinia, da, cam tu esti prima….
Bex, daca nu ai probleme si s-a ridicat placenta, o sa poti calatori. Ce pauze dese,e ok!
Oana, asa am auzit si eu, ca fetitele sunt mai harnice, nu stiu, om vedea….
Kitzy, nu stiu cum ai rabdare pana maine. Eu demult eram la spital! Tinem pumnii!
Flory, superveste! Ma bucur din suflet!
Gabriela 32+
Sara
soanso spune:
unde ati disparut???stati la racoare,numa eu nu am somn????
parca nu a fost chiar asa cald in dupamasa asta!
SOSO
veronicka spune:
kitzi imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat.esti la prima sarcina?si prima mea sarcina s-a oprit in evol pe la 6 sapt si am descoperit pe la 9 . afost mare tragedie pt mine dar acum sunt insarcinata din nou in sapt a 10 si pare ca totul este ok. curaj si mergi ,mai departe.
Gabriela imi pare rau pt neintelegrea creata . am spus doar ca mai am intrebari in leg cu medicii nu ca tu ar trebui sa te retragi,Doamne fereste! cred ca aici avem loc toate si ca scriem la acest subiect pt ca avem mai multe lucruri in comun printre care si faptul ca suntem din jud cluj si deci putem sa ne informam mai bine in leg cu ce ne dore mai rau pe noi in perioada asta, adica medicul.daca am scris de Diculescu treaba aia am scris pt ca am informatii concrete, adica am un coleg care a participat la procesul lui si am citit ce s-a intamplat de la mama in cauza pe net. nu vreau sa arunc cu noroi in medici dar cred ca e bine sa ne informam. ca sa evitam situatii asemanatoare. sper sa nu fii suparata pe mine si sa intelegi ca intentiile mele au fost bune.
azi am fost la eco in Dej si medicul zice ca am 9 sapt si 5 zile(eu zic si 3-4 avand in vedere cand am avut contactul)si dadea din manute.am fost asa de emotionata si eu si viitorul tatic ca nu ne mai incapeam in piele de fericiti mai ales ca am mers cu inima cat un purece de frica sa nu se fi oprit si sarcina asta dar este totul bine si suntem fff fericiti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
Neatza burticilor
Dragele mele de doua zile tot caut sa cumpar macar un ventilator (la Cora ,Kaufland,Metro ,Praktiker etc)si nu gasescccccc,de instalarea unui aparat pt aer conditionat nici nu se pune problema deureaza 2 3 saptam ,asa mi trebuie ca m am trezit si eu in toiul verii :)))))
Felicitariiiii O.ALINA ,pt puiutzul tau ,cate sapt ai ?Si eu o sa am tot o fetitza ,de abea astept
KITZY imi pare tare rau ,dar roaga te la Dumnezeu sa fie bine ,nu te necaji si nu te descuraja ,stai in pat si linisteste te
MELI se pare ca aproape toate mamicile te sfatuiesc sa nu ti lasi micutza si eu zic la fel ,dar daca e vb de un week end cred ca e ok
RAMONELLA se pare ca ti place la Belis ...bravo tie
Chiar nimeni nu a cumpartat nici un produs pt bebe de pe site ul BUBURUZA???
OK VA PUP SI O ZI BUNA
ALEX29
OanaAlina spune:
alex eu am aproape 27 de saptamani si parca nu mai am rabdare deloc pana cand o sa o am pe bebelina in brate! insa nu ne putem hotari la cel de-al doilea nume....OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
dpop spune:
alex, bine ca mi-ai spus ca tocmai ma gandeam si eu sa iau un ventilator, macar sa nu bat magazinele degeaba.
sa avem o zi racoroasa!