Gravidutze si mamici de CLUJ - 8
Raspunsuri - Pagina 12
antoni spune:
bex-da, eu tot ce mi-am luat, le-am cumparat din Cluj. daca nu stii ceva unde gasesti si pot sa te ajut...
nu stiu cu fetita, ma mai gandesc, am vorbit acum cu medicul de familie al ei si spune ca pot s-o las fara probleme. nu stiu, zau.cum suportati caldurile?la noi in casa sunt deja 29 de garde. horor.
pupici la burtici si mamici
Meli
bex spune:
Off, la mine in ap sunt 28 de grade, inca e suportabil...ma gandesc sa ies pana la piata dar ramane asa mai innorat putin..
meli, io is out, adica nu am cumpart nimic inca si nici orientata nu-s.,..singurul mag la care am fost e Z, unde era sa pic jos cand am vazut ce preturi sunt, intr-adevar hainutele sunt faine, ma gandeam sa merg la Chicco si la bebecenter de care cred ca a zis si Gabi...acum oi mai vedea, io speram ca ajung in austria la SCS, dar ghinioanele se tin lamt apropos de masini la noi in "ograda", asta noua avea defect de fabricatie si dureaza inca 2 saptamani inlocuirea unei chestii,...asa ca mai trece ceva timp pana o sa putem pleca si nu stiu daca in luna 7 mai pot pleca asa departe....
24 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
Raluca spune:
Ripley, f. frumoasa camera printzeselor, si spatioasa! Nota 10 ptr. mami designer!
Oana felicitari inca o data ptr. domnisoara! Sa se dezvolte bine si sa vina pe lume cat mai usor....Si mie imi place Antonia, ca nume, la noi daca era fetitza era Malina. Si Maria imi place da' mi-e frica caci cate cunosc nici una nu e strigata simplu, frumos, Maria...ci in toate felurile posibile! Ti-a facut si masuratori la bb?
Kitzy-fugi la dr...poate trebuie o perfuzie, ceva!
Meli, si eu ca Ripley-mamam closca-nu mi-as lasa puiu' asa mic cu nimeni! Eu am carat-o pe Ilinca peste tot cu noi, daca nu se putea cu bb stateam acasa! Alegerea iti apartine da' eu cred ca oricum relaxare nu va fi caci vei fi cu gandul tot acasa!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
Raluca spune:
Bex-nu fi trista cu cumparaturile, primele body-uri, salopete le poti lua si de aici. Si eu visam sa ajung pana la SCS da' fiin sarcina cam jos...fara plimbari lungi! In p-Ta M. Viteazu, la Mag. Patrick, gasesti hainutze de bb f. frumoase, unele sunt H&M-daca te intelegi cu tanti de acolo sa te anunte cand primeste marfa poti sa-i faci lui bb un trusou foarte shic. Apoi si la Iana pe eroilor au lucruri dragutze, acum e cam gol..da' in august tre' sa primeasca produse noi!
kitzy spune:
Oana, am fost la eco sapt trecuta, avem 4 sapt si cateva zile, sarcina era in uter, s-a vazut doar sacul gestational si trebuia sa ma mai duc sapt viitoare la alt eco, dar o sa ma duc mai repede daca tot asa o tine. Oricum o sun deseara pe dr sa vad ce ma sfatuieste.
bex spune:
Ral, merci de info, esti f sweet pai ma gandeam incetul cu incetul sa ma apuc de cate o mica cumparatura, ca mi-am imprimat lista lui gabi si e cam lunguta...asa ca sunt multe de luat...
24 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
soanso spune:
ce fac fetele?
m-am vazut azi cu Gabriella,de fapt eu am zarit-o ,am recunoscut-o dupa o gentuta shic ,altfel era camuflata bine cu o palarioara si ochelari de soare.ma bucur ca ne-am intalnit.sa mai vii in parculet.
alex29,Carrie, va multumesc pt aprecierile la adresa Soranei ,ma bucur ca v-au placut gropitele ei.
carrie,fetele tale sunt absolut superbe,iat tatal lor e topit dupa ele ,cel putin asa reese din poze.sa-ti traiasca si sa va bucurati de ele.
am vazut ca ai scris la subiectul Redoute ,daca vrei sa te ajut cu ceva informatii ,cu placere ,eu am dat deja vreo 8 comenzi ,care mi-au ajuns toate .
Riplay,camera fetelor e fooooarte draguta,culorile sunt foarte placute si e aranjata cu gust,felicitari!si eu vreau camera pt Sorana
Oana,felicitari pt fetita!,sarcina usoara in continuare.
Kitzy,eu zic sa mergi la doctor!sper sa fie bine !
Meli,decizia de a pleca sau nu iti apartie ,eu una nu am mers nicaieri fara Sorana ,am luat-o cu noi peste tot,dar nu de la o luna!
parerea mea e sa nu mergi inca fara ia ,e prea mica si iti v-a simti lipsa.
mi-am adus aminte de un episod petrecut cand avea Sorana doua luni junate,am mers cu sotul la restaurantul unde avea loc botezul ,am lasat-o pe Sorana cu soacramea ,cand ne-am intors plangeau amandoua ,nu s-a linistit pitica numai in brate la mine,soacra era disperata a zis ca nu a putut-o linisti nicicum.
SOSO
Raluca spune:
Soso, exact asa am patit si eu la botez ...dupa 2 ore m-am dus acasa de la restaurant la alaptat si plangeau amandoua(ilinca si mama).Si asta in conditiile in care pana atunci maica mea venea zilnic la noi in casa 6 ore si deci se cunosteau.
Gabriela77 spune:
Oana, multumesc de sfaturi!
Veronika draga, m-ai inteles gresit, eu nu am nimik impotriva intrebarilor privind medicii, dupa cum ai vazut, atat eu cat si fetele am si raspuns intrebarilor tale. Intr-adevar, aici e locul potrivit sa o facem, sa ne informam si consultam in acesta privinta! Ceea ce ma deranjeaza insa, e sa aruncam cu pietre in medici, sa povestim nu stiu ce experiente tragice adevarate sau poate nu, in fond, nu cunoastem decat o versiune a acestora! Asta da, ma deranjeaza, atata vreme cand in discutie sunt, inevitabil si medicii nostri, in care avem incredere si pe mana carora ne incredintam. Nu cred ca ii face nimanui placere sa asculte astfel de povesti despre medicul cu care a ales sa nasca. Dar, acesta este punctul meu de vedere, nu trebuie sa il impartaseasca neaparat toata lumea! Pot foarte bine sa ma retrag eu, daca nu imi mai gasesc locul undeva! Nu stiu daca m-am facut inteleasa, sper totusi ca da, iti doresc o sarcina usoara si success in alegerea doctorului!
Raluca, Oana, la nunta a fost frumos! Niste miri absolut superbi! La Belvedere bine, ca este AC, insa eu nu am rezistat foarte mult, la un moment dat se umflasera iar destul de rau mainile si picioarele! Observ insa, ca daca ajung acasa si stau putin linistita isi revin!
Raluca, sa stii ca si eu support foarte greu caldurile astea! Si sint ingrozita de gandul ca probabil va trebui sa ne punem si acasa AC! Tot asta am vrut sa evit, dar nu stiu daca mai am scapare cu clima asta….
Cristiana, deci v-ati distrat la petrecerea doctorului…Bravo! Sa fie sanatos si sa ne traiasca!
Meli, cred ca ii e greu si micutei tale….Ce sa zic, mie mi se pare devreme sa o lasi singurica, chiar cu mama ta! Vezi tu, mai consulta-te si cu altii!
Ripley, ce frumoasa e camera fetitelor!Felicitari!
Oana, ce veste!!! FElicitari pt Maria voastra pretioasa!
Kitzy, imi pare rau de vestile tale, dar nu cred ca trebuie sa fii asa radicala! Nu ai vazut cate fete de aici, de pe forum au avut sangerari si au nascut copii sanatosi? Fruntea sus si ai incredere in DD! Si vezi ca 5 kg e destul de mult in sarcina! Ai fost la eco? Eu zic sa mergi la dr cat mai repede!
Da, Bex, Austria, Germania ar fi super de cumparaturi! Asta daca poti calatori! Dar mai sunt si alte magazine in afara de Z, acolo intr-adevar sint preturi uriase! Subscriu la ce a zis Raluca, sint hainute dragute in magazinasele alea pe care ti le-a indicat! Succes la cumparaturi!
Da, si pe cand ma intorceam de la medic, am fost sa imi iau concediu m-am vazut cu Soso, are ochi de detectiv, m-a recunoscut rapid, asa camuflata cum eram…he-he-he! Sorana, o dulceata de fetita, ma tot uitam la gropitele ei, poate-poate se ia!
Va pup fetele! Doamne bine ar fi sa vina o ploaie!!!!
Gabriela 31+ Sara
Raluca spune:
Gabriela, eu ma declar fan AC.In camerele de la etaj nu poti respira fara AC...si asta ca am fost eu capoasa si am vrut mansarda