Inseminare (14)
Raspunsuri - Pagina 5
kittyke spune:
Simi77,
Eu marti seara am fost la eco si aveam dou foliculi unu de 28 mm si unu de 17mm. Una era prea mare al doilea era prea mic, asa ca azi (joi)dimineata la 8 fac inseminarea.Miercuri dimineata am primit Pregnylul si acum ma rog la DD sa reusesc ( va fi al 3-lea.)
O sa mergem impreuna pana aflam rezultatul
eva-maria spune:
Buna, fetelor.
eu nu ma simt prea bine azi, mi-e greata si ma doare capul, plus dureri de burta. cred ca o sa merg si azi la control, desi dr. Ancar a zis sa vin lunea viitoare. sper sa fie totul bine, sa nu fie probleme. si ieri seara m-am simtit rau, dar fiind acasa m-am doftoricit cum am putut de bine. cred ca o sa vorbesc cu seful sa-mi dea liber azi.
Tin pumnii la toate fetele care urmeaza sa faca inseminare sau au facut deja!!!
Pupici.
Eva
psj spune:
Eva, eu am facut puregon dar pentru FIV.
Mult mai mult. Vreo 40 de fiole.
La 4 fiole nici nu se simte ca sa zic asa :).
Le-ai facut pe toate 4 in aceeasi zi?
stamate spune:
buna fetelo......ma numesc Dana, sunt nou pe aici si incarc sa gasesc la voi cat mai multe informatii, sunteti niste dulci si sper sa reusim toate cat mai cuarnd......sotul meui are o oligospermie, si sap viitoare facem prima inseminare la bucuresti la diana cocei, mie nu mi-a dat nimic de stimulare si am ceva emotii., sper sa fie bine pt ca anul trecut aveam in z14 un folicul de 17 si endo de 10..oare este bine?....tot beau ca disperata branca ursului sper sa imi faca bine..... ce speneti de diana cocei? voi sunteti mai vechi , iar eu sunt cam stresata..va pup
eva-maria spune:
psj: puregon am facut pana acum 2, cate una pe zi si mai am de facut 2. am luat si 2 pastile de ova-mit pana acum. tu ai reusit cu FIVul? si chiar nu ai avut nici o reactie? eu cu greata ma descurc (mai mananc o lamaie), dar durerile de cap ma termina!
psj spune:
Pai e mica doza atunci, stai linistita. eu am facut primele 3 sau 4 zile cate 4 odata. Da, ma lua ametelea dupa vreo 2 ore dupa ce le faceam, greata m-a apucat spre finalul tratamentului.
Din pacate am facut si hiperstimulare. Dar cum spuneam am facut 40 de fiole, tu nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Nu mi-au facut transferul din cauza hiperstimularii, am niste embrioni congelati.
cristianca spune:
Salutari tuturor fetelor! Sunt si eu o aspiranta la gradul de gravidutza. Am o intrebare pentru fetele care au facut stimulare cu menogon: Ati avut pete si dureri de burtica in zilele in care ati luat injectii cu menogon? Eu am luat 8 injectii la inceput 1/zi apoi 2/zi timp de 3 zile. Dar in ziua 10 de injectii ma durea burtica extrem de tare. Cert e ca nu am facut inseminare pt ca foliculii nu au crescut mai mult de 12 mm (dar aveam 6 buc) iar dr. a hotarat ca e mai bine sa intrerupem, sa iau progesteron 2/zi, iar la urmatorul CM sa incepem cu doza tripla din ziua 3. Voi ce parere aveti?
Va mltumesc, sunteti tare dragutze.
cristianca
Etra spune:
Servus fetelor! Ma primiti si pe mine? M-am hotarat de-abia acum sa va scriu, desi va citesc de vreo 3 ani, de cand am descoperit acest minunat site.Incerc de 3 ani sa am un bebe, care pana acum nu a aparut, cu toate eforturile noastre.Ma regasesc si eu printre multele povesti de aici; iat-o pe a mea, pe scurt.Dupa aprox. 1 an de incercari am inceput investigatiile. Intai spermograma:16 mil. acum 2 ani( acum 15.2 mil.), apoi analizele mele hormonale, care au iesit bune, mai putin PRL, aproape dublu fata de val. max.Acum sunt pacienta dr. Chicea( sunt din Sibiu) si ma pregatesc pentru prima mea IA. Fac stimulare cu MENOGON si ieri am facut o eco la care s-au vazut 4 foliculi de 13 mm.in ziua 8 a CM si endo f. bun, dupa spusele dr.Precizez ca eu nu am facut inainte de IA tratament pt PRL aproape dubla si iata ca stimularea cu Menogon a produs 4 foliculi!Va pup si va tin la curent!
stamate spune:
buna seara fetelor ......sap viitoare incerc prima IA din viata mea, sper din tot sufletul sa fie bine la eco, imi puteti spune si mie cat cost o IA la giulesti, fac cu dr cocei ...va multumesc mult de tot, am asa multe emotii, sunt stresata rau mai ales ca mi-a spus sa nu iau nimic pt stimulare...desi eu cred ca ar fi trebuit..va pupi si sa auzim de bine......anul asta ramanem cu burtici