Inseminare (14)
Raspunsuri - Pagina 22
lara20 spune:
quote:.nu stiu daca ai citit mesajul de mai devreme in care spun eam si eu ca era o fata care in luna in care a luat pauza si nu s-a gandit la copii a ramas gravida?!asa ca eu cred ca la noi stresul e 50%de vina
Originally posted by lara20
SIMI77 sa stii ca eu la prima inseminare am facut 10 fiole de menogon si am avut un singur folicul pe ovarul drept care oricum ovuleaza in fiecare luna,am dat banii pe fiolee degeaba!si mie mi s-a perut ciudat pt ca ma astepteam sa fie mai multi!asa ca stai linistita nu esti singura!succes in continuare!
simi77 spune:
Lara20 asa este.Stresul este de vina.Pot sa-ti spun ca nu am mai avut concediu de 5 ani.Muncesc ca un robotel.Mereu spunem : gata plecam in concediu......si nu mai plecam.
Duminica la clinica erau multe cupluri pentru FIV.Era o doamana care dupa punctie se simtea rau.Sotul o tinea in brate si o mangaia pe frunte.Imi era tare mila si spuneam in gand:Doamne nu vreau sa ajung ca ea.
ralu78 spune:
Fetelor, ati incercat sa faceti si tratament homeopat inainte de a trece la IA? Eu as vrea sa incerc si asa.
lara20 spune:
SIMI77 si la fiv te doare???????m-a saturt de atata durere fizica si psihica!e nasol si eu acum vreau sa vad ce iese si vreau fiv sau icsi ca m-am saturat de atatea tampenii si daca nu iese nimic ma grabesc sa adopt ca nu mai rezistra nici corpul meu la atatea si nici psihicul!
referitor la tratamentul homeopat eu am luat maca si branca ursului de la care parca eram beata si nici un rezultat!asa ca nu stiu ce sa zic
oricum poti sa-l incerci daca vrei
va pup
crisis81 spune:
ralu78 ti-o spun eu care am 5 zile de la a treia inseminare. Nu a durut niciuna absolut deloc. La ultima am simtit o usoara, dar foarte usoara intepatura, dar asta pentru ca ajunsese cateterul unde trebuia. Nu-ti mai face probleme ca nu doare deloc. Daca Doamne fereste ajung si la FIV o sa-ti povestesc si atunci
.
Dar sper sa nu ajung si sa fi ramas luna asta.

Cristina
ioana_p76 spune:

Lara20 sa stii ca la FIV nu este cine stie ce durere fizica(in mod normal, daca nu se face cumva hiperstimulare) Poti avea dureri de burta, balonare si stari ciudate datorate stimularii, fricii de esec, emotiilor, te mai poti simti putin rau de la punctie, adica tot dureri de ovare,mici sangerari.
Din pacate, cum spunea si PSJ sunt si cazuri mai grave, dar din fericire - rare.
Dar fetelor, va rog, nu va mai ganditi la FIV, credeti in sansele voastre prin IA si poate minunea se va intampla!
Simi77
sa stii ca si din cauza stressului se poate sa nu fi reactionat cum trebuie la tratament.Maine mergi la echo, nu? Iti tin pumnii sa fie mai bine! Tot la MNL ai fost?
Criss81 iti tin pumnii! Dar incearca sa nu mai numeri zilele, ca asta e un stress in plus! 
Andriuscha

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
lara20 spune:
IOANA P76 multumesc de incurajari ,vreau sa te intreb daca ai facut fiv?????????sa-mi povestesti si mie te rog!
pt toate fetele succes vas pup
lara20 spune:
IOANA P76 multumesc de incurajari ,vreau sa te intreb daca ai facut fiv?????????sa-mi povestesti si mie te rog!
pt toate fetele succes vas pup
Etra spune:
Salutare, fetelor!Chiar daca nu am mai scris nimic in ultimele zile, sa stiti ca am citit tot ce-ati scris.Pentru mine prima IA n-a fost norocoasa, dar eu nu-mi pierd sperenta, voi mai face una prin octombrie, cand ne mai revenim financiar(pe mine, la Sibiu m-a costat trat. plus IA aprox. 15 mil.).Pana atunci mai incerc natural, poate ma duc la dr. gata insamantata, chiar m-am gandit la asta, am cumva sentimentul ca bebe va veni asa.
Andriushca, m-am gandit mult la tine,imi pare rau ca tot apar musafirii astia la noi, sunt alaturi de tine si de toate fetele; astept vesti bune!
Psj, Puregonu' ala e cumva mai puternic decat Menogonul?Eu am facut stimulare cu Menogon 1/zi, 8 fiole si n-am raspuns prea bine la trat., am avut doar 2 foliculi buni(vad ca tu, lara, ai avut doar unul, ai si tu cumva probl. hormonale? eu am PRL mare...).
Ralu78, vad ca fetele spun ca IA nu doare, pe mine insa m-a durut dar eu am o problema si anume colul f scurt si de aceea a fost asa.In general nu prea doare, prietenele mele care au facut IA asa zic si ele.
Lara, simi sigur stresul e o cauza a infertilitatii, doar declanseaza modificari importante in organism(mai ales hormonale).
Pentru toate fetele, multi