specialisti in cluj,pt.limbaj intarziat,va rog

specialisti in cluj,pt.limbaj intarziat,va rog | Autor: kiwwy

Link direct la acest mesaj

Fiul meu are 3,3 ani,inca nu vorbeste,drept urmare as dori sa il duc in Cluj la specialisti,logopezi, neuropsihiatru,psihologi,o.r.l.,si tot ce mai este nevoie pt.a evalua copilul.
Va rog sa imi recomandati la cine sa ma duc,si sa imi spuneti ce analize trebuiesc facute,daca se fac,sau ce teste...
Nu cunosc pe nimeni in cluj,ma refer la medici,dar as dori sa il duc unde sunt medici care intradevar stiu meserie,care au mai intalnit cazuri similare ca si cel al copilasului meu,care sunt capabili sa imi dea un tratament adecvat.
Lui ,aici i-s-a pus diagnosticul de "disfazie in intarzierea limbajului de tip expresiv",copilul refuza categoric sa ne imite,desi aude foarte bine..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Cezara, imi pare rau sa citesc ca tot aveti probleme:(
Nu ati fost la fundatia Albin aici in Oradea?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze


Totul despre alaptat!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Draga Kiwwi,la Cluj poti merge la doamna profesor Benga , la neuropsihiatrie infantila , clinica de pe Babes-bolyai, e o profesionista de exceptie , iar la evaluare psiho la d-na psiholog Steluta Palade , tot in aceeasi clinica , daca vrei poti sa-mi dai Pm , sa-ti mai dau amanunte si nr. de telefon.
Dar , cum spunea si Gabi K . , la Oradea poti merge la fundatia pe care ti-a recomandat-o ea , cred ca e chiar mai bine.
Si eu am probleme asemanatoare cu Mihai al meu , aceeasi varsta ca si a puiului tau ( Mihai e din 15 aprilie).Cu drag , magnolia.

Mergi la inceput