Spiru Haret - avem studenti la psihologie ?
Raspunsuri - Pagina 2

camelia72 spune:
M-am inscris si eu la facultatea de sociologie-psihologie,specializarea psihologie,anul 1,la ID.
Sper sa ne strangem cat mai multi si sa ne ajutam reciproc!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

crina67 spune:
Buna fetelor, si eu m-am inscris la facultatea de sociologie-psihologie, specializarea psihologie, anul 1, la ID. Azi am cumparat manualele de care avem nevoie pentru examenele din sesiunea din iarna. Poate cineva sa-mi explice cum as putea face rost si de grile?
Stiti cumva cum am putea contacta profesorii in cazul in care am avea o neclarificare la una din materii?
Crina67

Androix spune:
quote:
Originally posted by cosmi1975
autorizatia conteaza ...acreditarea mai putin
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975
Cum adica acreditarea conteaza mai putin?
Crina, nu mai folosi dimensiunea asta mare ca te vedem si fara

Si daca vreti sa cunoasteti mai multi studenti la spiru exista si forumul www.ush.ro/phpbb3/" target="_blank">asta Sper sa nu se considere reclama.
Andreea

Anculina spune:
Crina, nu prea vad mesajul tau! Poti incerca , te rog, sa scrii cu niste fonturi mai mari? Hi,hi.hi!
Fetelor, sunt mandra ca, desi cu familie, copil si servici super solicitant am absolvit cu 9.30 anul I la Id Psihologie - Spiru si acum sunt anul II.
Kiar ma bucur ca s-a dwschis subiect ca o sa avem mare nevoie una de alta in sesiuni.
Pup
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

camelia72 spune:
Crina,ne poti spune ce manuale ti-ai cumparat si cat te-au costat?
Anculina,felicitari!Cum ti s-a parut anul intai?Sunt grele materiile de studiu?Te intreb asta pt. ca si eu am doi copii,un job solicitant si mi-as dori sa-mi gasesc timp de invatat,sper sa pot face fata!
Ce ati mai aflat de ID,ati citit discutiile de pe site-ul facultatii Spiru Haret?
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Anculina spune:
Materiile sunt o.k.
Eu oricum sunt pasionata, daca iti plac materiile, asimilezi usor.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!