Mamici de ianuarie - februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Buna fetelor,

Miky, si eu sunt din Bruxelles!

Azi am fost la doctor si mi-a facut echo 2D pentru masurarea pliului nucal (1,8 cm) si apoi m-a trimis si la test de sange (dublu test mi-a spus ca este, plus toxoplazmoza si listerioza si a mai cerut si niste analize de globule ceva).

Bebelusul meu nu se agita aproape deloc, a stat mai mult cu funduletul. Doctora a zis ca o se ne zica sexul data viitoare, peste 5 saptamani adica (aici nu se grabesc cu noutatile de acest gen).

Mi-a zis ca e normal sa am contractii (adica ma rog, ca nu e anormal)si ca sa nu ma mai stresez din orice ca stresul nu o sa treaca niciodata, de cate ori ai raspunsul la o intrebare apar o gramada de alte intrebari. Asa ca sa astept in calm.

Nu vrea sa ma lase sa iau No-spa! Aici cuvantul de ordine e sa nu iei nimic!

Cam asta este, nu mi-a spus lungimea exacta a BB, sotului i-a spus ca are 6 cm intre cap si fundulet dar cand m-am dus sa-mi ia sange am vazut 74,6 mm scris undeva pe foaia de analize si m-am gandit ca aceea o fi lungimea corecta...

Miercuri ii voi anunta pe sefa si pe resursele umanede sarcina, dar colegilor tot nu le spun nimic, astept sa remarce ei singuri sau sa transpire de la resursele umane. Trebuie sa o anunt si pe mama si pe socri...

Va pup pe toate si va doresc multa sanatate,
Micsunea
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Miri bun venit la odisee! Sarcina usoara cu bb sanatos, frumos si mancacios! Sincer, te invidiez pt vremea rece de care ai parte si cred ca nu sunt singura!
Cum adik sa nu pui nici un kill??? Asa ceva chiar nu cred ca se poate intr-o sarcina! Io deja am pus un kil jumate...la doar 9 saptamani! Sanatoase sa fim...si bbii nostri!

Miscunea, cred ca nu mai ai rabdare astea 5 saptamani pana afli sexul lui bb! Las` ca in curand afla si colegii ca nu mai ai mult pana te umfliu k lumea!

Simo9+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

iupiiiii, irlandeza e din baia mare, si eu la fel:)))

micsunico, stiu cum e aici, nu te stresa. chiar nu te stresa, si sunt perfect de acord cu ei ca stresul nu trece niciodata:) in plus, sunt de acord si cu no-spa, adica s anu-l iei decat daca-ti recomanda medicul:)) cand ma gandesc la stresurile care le-am avut cu bruno, si cat m-au chinuit cu citomegalovirusul naibii si cu un regim "de moarte" in ultimele doua luni, imi vine sa-i bat. dar a fost spre binele nostru:)

apropos de nepus nici un kil...povestea e asa, fiind deja cu diabet de sarcina la bruno, au inceput investigatiile devreme pt al doilea bb. glicemie catastrofica. prin urmare m-au trimis la diabetolog. cea care trebuia sa ma vada, nu avea vreme de mine in timp util, asa ca m-au dat pe mana unei "extremiste". aia m-a intrebat cate kg am luat cu bruno (9 cu totul), cate am pierdut dupa nastere (11), cate am luat dupa ce am terminat cu alaptatul (4) si a concluzionat: doamna, in sarcina asta nua veti voie sa puneti nici un kg, copilul trebuie sa ia din resursele dvs. mi-a trantit o lista de regim de 1600 de kcal - o tampenie cu care ma sterg fix undeva - si trebuie s ama intep dupa fiecare masa sa verific glicemia. daca o iau razna...insulina. ori eu nici nu vreaus a aud de asa ceva.

si uite asa, stresul cotidian este ce sa mananc sa ma satur si sa nu ridic glicemia. nu e mirific, dar s eputea si mai rau:)

si legat de racoare... n-are rosts a ne invidiati, ca la voi trece canicula intr-o saptamana, dar noi cu ploile ramanem invariabil in cele 4 anotimpuri:( deprimant.

muuuah!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/jngQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

^ colega voastra de suferinta ... ploua ca la potop , frate . Pe englezi i-a inundat deja .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

virgo, acu 2 minute il intrebam pe sotul meu daca avem asigurare in caz de inundatie. am acoperis de ceva plexid sau ce-o fi in terasa si peste holul unde-mi locuiesc pisicile si mi-am tinut respiratia sa nu cada de la o rafala... bine ca doarme bruno, in rest...

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/jngQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Pup zuzicile burtici.
Azi n-am dat pe-aici,caci vad ca am inceput sa fiu cam pe dos:cand lumea doarme eu mi-s treaza, iar peste zi numai cu nasu-n perna as sta.
Sa va zic ca azi-noapte am stat si-am citit o multime de povesti,aici pe forum, despre nasterea fiecarei minuni? Si, uite-asa zuzici-scumpici,m-a apucat ora 8:30am,cand in sfarsit m-am bagat in pat langa soata....care a fost un dulcic totusi si m-a lasat sa dorm pana la 11:45,caci la 13:20 aveam intalnirea cu dr.,pentru care trebuia sa plecam de-acasa in jur de 12:30.
Anyway...totul a decurs ok,la clinica.Analizele la sange si urina sunt toate bune deocamdata.Sa speram ca Doamne-Doamne ne va fi aproape si ne va feri de rele.
Dupa intrebarile de rigoare, am trecut la examenul general,din cap pana-n picioare,iar apoi la cel vaginal.
Cel mai mult insa ne-a placut cand l-am vazut pe bebe.Deja are manute si picioruse ( eeeeiii,mugurasi...dar tare dulci) din care dadea intr-una. I-am vazut si inimioara cum batea si i-m ascultat si bataile.A fost impresionant si normal, de zuza ce sunt....am busit in plans si-am inceput sa repet intr-una " E bebele meu!!!!"
Am mers apoi in cabinetul doamnei nurse/midwife,unde s-a pus problema testului pentru Cystic Fibrosis,despre care se spune ca e o boala genetica si ca e mai des intalnita la rasa caucaziana.Fiind vorba de ..intepat si luat sange,am ezitat..caci am o frica acuta de ace.Sa nu va mai spun ca foarte greu imi gasesc vene.De cand am aflat ca sunt insarcinata deja mi-au luat de 2 ori sange,asta fiind a 3a oara.Faza oarecum ridicola... dupa ce am incercat sa fiu brava si sa nu ma panichez ca data trecuta,iau mana sotului,incep sa musc, ma-nteapa dar....culmea...n-aveam sange!!!!!!! Nu curgea nimic!!A incercat sa-mi gaseasca vena la mana stanga,nu s-a putut..dupa care,ca ma inteapa in mana,caci acolo se vad ceva vene bune.No way!!!! Nu ma las intepata in mana!!! Ia sangele din brat,din vena in care m-ai intepat,daca nu...eu am plecat!!!!
N-a putut,ca atare si-a chemat un coleg care m-a rezolvat. Uffff,am scapat si de-asta.Acum asteptam rezultatele peste 2 saptamani.

Va pupic si sarcini usoare va doresc tuturor.Scuze de romanul de mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata zuzelor, eu ieri nu am mai avut timp nici macar sa intru sa vad ce culoare are pagina de cat dimineata cand am salutat si azi cred ca va fi la fel, mi-a dat sefa de tradus din rom in franceza 35 de pagini si ghinion dupa prima pag s-a dus curentul am pierdut o ora jumate apoi dai cu tradusu si mai am o gramada

Laura
eu am comandat perna, e rosie cu ursuleti, fata are fermoar se poate scoate, spala si cred ca poti face si altele, asta vreau si eu sa iau material sa-mi faca cumnata alte fete, in schimb aseara sotul meu ravnea dupa ea ca o luase sa o incerce ca cica prea dorm eu bine si a zis ca mi-o fura ca e misto, sper sa-ti placa si tie. Dar sa stii ca mai incolo cred ca mai trebui golita sa poata si burtica sa stea pe ea

Miri
In primul rand bine ai venit si sa stii ca si eu am avut UM pe 15/04/2007 si ca noi doua am facut prostii in aceasi seara

Louiza 14s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna zuzulici !!!!
Nu am mai avut timp de stat in casa calculatorului pentru ca am avut o saptamana de foc cu zugravit in tot apartamentul, schimbat usa, pus parchet... etc. Stiti voi... renovat casa pentru primirea noului membru al familiei !!!
Am depus atat efort sculata la 6 dimineata si mers la culcare la 11 noaptea timp in care mai stateam cateodata pe un scaun... ca ma rugam la Dumnezeu si bebeului din burtica sa fie puternic . Dar, am terminat si acum totul straluceste. Ramane de vazut pentru cat timp... ca Dimitris nu stiu in ce masura isi va respecta promisiunea sa nu mai deseneze pe pereti....

Felicitari zuzulicilor care au aflat sexul copilasilor!!!
La multi ani cu sanatate , fericire si copilasi sanatosi celor care si-au aniversat ziua de nastere!!!!!
Bun venit in mijlocul nostru noilor zuzulici !!!!!

Alina (din militari) te-ai intors de la mare? Nu am vazut sa fi postat ceva in ultimul timp... Cum a fost? Cum s-a simtit Luca ?

Aseara am fost la medic. Am fost super incanta de doctor. I-am dus analizele facute si a spus ca toate sunt ok si tot ginecologul mi-a facut si ecografia morfologica(cred ca aia era... ca mi-a tot masurat la copil...) A spus ca dupa masuratori reiese ca este mai mare decat dupa data UM. Este el mai dezvoltat.... Avea fetelor o agitatie pe el... nu a stat locului o secunda ba isi baga mainile in gurita, ba se scarpina la ochi, ba se mangaia pe cap... a ras si doctorul de el.... La un moment dat parea ca-mi face cu mana.. atunci i-a si numarat degetelele doctorul.. si sunt 5! La manuta cealalta mnu le-a putut numara....Imi venea sa ma topesc de fericire cand ma uitam la ecranul monitorului... Credeam ca nu o sa mai simt asa ceva dupa ce l-am nascut pe dimitris... Si credeam si ca nu o sa ma mai impresionez de cel de-al doilea copil... Se pare ca nu este asa...

Ops, m-am cam intins la scris ....
Oricum, vroiam sa va spun ca am revenit in mijlocul vostru !!

Laura 10+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Multumesc ptr urari si va doresc si voua, tuturor, ce-mi doresc si mie: ca acest BB sa fie sanatos, destept si frumos (cred ca in ordinea asta) si sa mai ramana loc si de-al doilea!
Eu sunt cam suparici ptr ca am fost martea trecuta la medic ptr eco de TT si mi-a spus ca BB este pozitionat foarte jos! si mi-a verificat si colul, dar acolo nu sunt probleme si apoi am fost la Cluj ptr TT, la Gine 1 sunt toti in concediu si de Synevo am auzit tot felul de pareri pro si contra! Plus ca mi-au luat sange asa de rau ca am si acum vanataia pe bratul drept! Si vreau sa spun ca eu am vene foarte bune!
Si mi s-a terminat si concediul si sunt la serviciu si sunt 33gradeCelsius in birou! Si am mult de lucru! Si nu reusesc sa ma intalnesc cu prietena care mi-a venit din Germania si joi pleaca inapoi, si cu cea care a venit de la Amsterdam m-am vazut doar o data!
Imi vine sa plang!
Si eu vara intotdeauna slabesc ptr ca nu pot manca din cauza caldurii!
Sa va mai spun ?!
Mai bine nu!
dana vio 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza zuzicilor!
Va doresc o zi racoroasa si linistita!

Laura
, ce tare! Adik la 10 saptamani si cateva zile deja se vede ceea ce povestesti tu? Mie una mi se pare fantastic...bbii astia se dezvolta cu asa o repeziciune ca n-ai cum sa nu te impresionezi! Felicitari

Simo9+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput