Mamici de ianuarie - februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Felicia, 10+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

BUna ziua zuzicilor!

Angelique
La multi ani! Fericire multa iti doresc!!!

Eu tocmai m-am intors de la dr.! Sunt inca beata de fericire! BB are 2 cm si misca!!! L-am vazut cu ochii mei cum misca!!!

Simo9+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Simo felicitari pentru minunea cea mica si miscareata Sa creasca mare si sanatoasa!

Honey felicitari pentru sarcina si bne ai venit printre zuze!

Rog toate fetele care nu sunt pe listuta sa mai scrie o data datele lor complete (DN, UM si DPN) ca sa le pot trece pe lista zuzelor

Micsunea ai fost la doctor? Sa-ti iei neaparat no-spa, sa ai mereu in casa. Cred ca nu se intampla nimic grav, e normal sa se mai stranga burtica.

Virgo sa speram ca nu va intra in rutina fiecarei zile

Am fost ieri la prietena care are piscina, dar nu am putut face baie ca era destul de rece fatza de cat era de cald afara (in apa 22 de grade si afara 38-40). Mai astept pana weekendul viitor, poate se mai incalzeste apa.

16+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello Zuzele ,

Vad ca at fost foarte harnicute in week-end si ati scris o gramada. Eu am fost plecata la tara , la munte , a fost super , racoare ,seara 19 grade , am stat cu bluza de trening. Am facut plaja si baie in Dambovita care era curata-curata , nu ca jegul din Bucuresti. Am mancat ca sparta , bulz cu unt de casa si telemea proaspata , ce mai , a fost super si , pt prima oara in ultimele 3 luni , nu mi-a mai fost rau ...3 zile fara greata si varsaturi , uaau , nu-mi vine sa cred ce bine e...
Burtica mea e tot mai mare , seara se umfla rau , zici ca sunt in 8 luni . Am o pb. cu retentia de apa , beau cam 2.5-3 l pe zi si nu prea fac pipi si totul se retine in burta. Mainile si picioarele , spre norocul meu ,vad ca inca nu se umfla.
Vad ca inca apar nume noi in odiseea noastra... Honey , bine ai venit , sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si puternic.

Virgo , si la mine saptamanile 12-13 au fost cele mai nashpa...este varful concentratiei de Beta HCG in sange si cred ca de-aici vine problema...inarmeaza-te cu covrigei , stiksuri si acrituri si incearca si tu ghimbirul .Las' ca trece si asta repede !

Mary , daca vrei o firma care-ti monteaza AC in 2 zile de la comanda , da-mi un PM. E chiar pacat sa stai toata vara pe arsita , cand potzi sa rezolvi problema imediat. Eu zic ca a fost cea mai buna investitie pe care am putut s-o fac , cred ca muream fara...intr-o seara n-am avut curent vreo 3 ore si-am simtit ca innebunesc , ma sufocam pur si simplu.

14+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Simonette , sa-ti traiasca bebica miscaret , sa creasca mare si sanatos !.Intr-adevar , traim niste emotii fantastice cand ne vedem pt prima oara puii miscand , si eu m-am indragostit pur si simplu cand am vazut cum isi ducea minutele la ochi , cum arunca din picioruse , e incredibil , de duce direct in

14+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Eu deocamdata m-am inarmat cu un sandwich maaaaaaaare . Nu dau semne c-as decarta din nou .

Trebuia totusi sa ma simt si eu gravida , nu !?

Cred ca mai degraba e de vina gratarul de ieri , a fost cam ars si am mancat cu pofta .

Doua intrebari :

- cand pot sa renunt la vitamine si acid folic , greu mai intra si astea pe langa tot ce bag in mine ?

- imi place foarte mult cum imi sta cu parul intins cu placa . Am o ceramica foarte smechera , emite ioni negativi si pastreaza hidratarea in firul de par . Am voie sa o folosesc in timpul sarcinii ? Am dat search pe Google dar nu gasesc nimic concludent , nici ca da , nici ca nu .

Voi stiti ceva ?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc mult pentru urari, fetelor! Azi facem doi ani de la casatorie si ne ducem deseara in oras!!!

Virgo, acid folic stiu ca se ia pana in saptamana 15. Vitamine ar trebui sa iei mereu...

Pupici,
Angelique 17+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani dana-vio! La multi ani adinag (cu scuzici pt intarziere)! Dumnezeu sa va fie alaturi in realizarea fiecarui vis!
Angy, sa fiti fericiti! Noi pe 31 iulie implinim 14 ani de cand suntem casatoriti...ce trece timpul...ma uit acush la pozele de la nunta...uff, ce zani eram!!!!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

La multi ani! Dana, Adina si Angeli!

Honey - bine ai venit! sarcina usoara si un bebe sanatos!

Micsunea - si eu am contractii, acum sunt din ce in ce mai rare, dar sapt trecuta ma speriasem, e adevarat ca acum iau No-Spa.

Si ghinduta mea misca...din cand in cand ii simt loviturile in partea stanga...
Ieri am fost la Tarnita , un lac de acumulare de langa Cluj si am inotat in apa rece...a fost demential pe caldurile astea. Si Ana a fost foarte simpatica - statea tolanita in apa pe burta pe un pietroi de parca era o "balenuta" esuata...sarmana , ii pica si ei bine racoarea.
In rest nimic nou.

Natalia 18+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

quote:

Virgo, acid folic stiu ca se ia pana in saptamana 15. Vitamine ar trebui sa iei mereu...

Pupici,
Angelique 17+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Angi , la multi ani si casa de piatra , cu copii frumosi si deshtepti !

Eu iau Elevit , care am vazut ca are doza crescuta de acid folic , respectiv 0.8 mg si doza recomandata zilnic stiu ca e de 0.4-0.5 mg . Elevitul mi l-a recomandat sa-l iau pana nasc .Ar putea sa dauneze cumva acidul folic in aceasta concentratie?

14+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput