Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)
Raspunsuri - Pagina 24
roxygeo spune:
multumesc mult pt aprecieri
...scuze ca am pus mai multe poze
...nu m-am prins ca in albumele pe luni se pune doar o pozica...promit ca nu mai fac
Kitty - suntem alaturi de tine, macar cu gindul

si cu incurajari ca totul va fi bine, du-te si la cabinetul particular si vezi ce zice dr de akolo...sunt convinsa ca totul va fi bine
...si cind nu mai poti vino si varsa-ti of-ul ca doar de aia suntem aici ca sa ne sustinem
Laptele praf io il pastrez intr-o cutie de metal, intotdeauna il prepar cind e ora/momentul ...mesei
pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
iuliana_2007 spune:
Imi pare rau de ce se intampla cu tine si familia ta Kitty>sincer daca as fi putut sa te ajut,sa fiu acolo langa tine te-as fi ajutat cu mare drag.Ai mare nevoie de cineva care sa te sprijine in momentele asta.Daca te pot ajuta cu ceva te rog sa-mi spui,fac tot ce imi sta in putinta.
Am sa ma rog in continuare pt voi.Multa sanatate va doresc si Dumnezeu sa va aiba in paza.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
sherbi spune:
KITTY, parerea mea este urmatoarea. du-te la acelasi medic in spital, cel care a vazut-o pe giulia si a pansat-o pt. ca stie despre ce e vorba si astfel nu va mai fi nevoie sa o radiezi din nou. si daca prima oara nu a facut treaba buna, ai grija ca de data asta sa nu se mai repete. da-i spaga, atrage-i atentia ca tu nu pleci acasa cu copilul daca nu-i pansat cum trebuie etc., stii tu ce-i de facut.
ce-i drept, un medic foarte bun de oase isi poate da seama unde e ruptura la pipait si o poate pansa fara sa vada radiografia, insa cred ca toti vor sa procedeze ca la carte, mai ales intr-un cabinet particular, si astfel te vor obliga sa o radiezi din nou pe pitica.
probabil ca ti se va spune ca nu-i nici o problema sa mai faci o radiografie, insa sa fim seriosi, nu e de dorit.
imi pare rau ca nu iti pot raspunde la intrebare. poate vreuna din fete s-a confruntat cu ruptura de clavicula si iti poate spune mai multe.
e bine sa iei totusi cartea de vizita a medicului care o va pansa ca sa-l contactezi daca se mai repete( sa speram ca nu).
pupici pt. giulia sa se faca bine repede.
ai grija de tine si fii tare pt. ca multi au nevoie de tine acum
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
sherbi spune:
vacanta placuta IOANA! se pare ca-i prieste tare mult lui matei la aer de curte. sa-l felicitam deci si s-o tina tot asa. si david a fost extrem de cuminte astazi (a se citi ca a dormit toata ziua).
asa ca sa ne fie invatatura de minte fetelor. au si ei zile bune, zile rele, ca si noi. s-a mai spus lucrul asta, dar am simtit nevoia sa subliniez si eu.
eu s-ar putea sa plec la galati maine sau poimaine, la soacra. parca laina e din galati. daca am gresit...
as ca poate facem schimb de nr. de telefon si ne vedem la o cafea. eu merg cu sotul de obicei la horse shoe si la corso.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
ElenaGiulia spune:
Sherbi iti trimet sigur ca nu te-am uitat dar asteptam sa ceri tu ca eu nu stiam sigur daca vrei
,.
Roxigeo vezi cum se numeste si sa-mi spui.
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
ElenaGiulia spune:
Uitati-va aici ce smecher mic!
ElenaGiulia spune:
Roxigeo eu am aparat www.jp.sonystyle.com/Qnavi/Detail/DSC-W35.html" target="_blank">desta de la Sony vezi ca pe pagina asta gasesti o gramada dar nu am reusit sa-ti traduc pagina in engleza incearca poate reusesti tu
.
Sau poate vrei www.jp.sonystyle.com/Style-c/Shop/Dslr/index.html" target="_blank">asa in drepta apesi si vezi ce :scule: performante au asti.
diana_jors spune:
Salut,
intru si eu pe fuga, ca am disparut ieri brusc... mi-a facut sotul o reactie urata la caldura/soare, ieri a venit de la serviciu dupa ce tocmai ajunsese si mi-a picat fata cand l-am vazut tot rosu (el care e asa alb la piele...)... asa ca am hranit copilul si l-am pus la culcare, apoi am fugit pe caldurile amiezii pe la spitale sa vedem ce si cum... Acuma e ceva mai bine, dar inca nu i-a trecut de tot, sa vedem ce se mai intampla azi, dar oricum lucreaza de acasa, ca asa nu se mai poate... nici nu-l mai las sa iasa afara... mai stea si el cu Alex si mai merg si eu la o cumparatura.
Deci aveti maaare grija cu soarele.
Acuma plecam la medic, sper sa ajungem inapoi inainte de ora 11, sa vedem bilantul de luna asta... am emotii pentru greutate ![]()

Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
diana_jors spune:
A, sa nu uit:
serbi: parul a inceput sa ii iasa dupa botez
, l-o fi imbunat el pe Doamne-Doamne ![]()
martuta: nunta va fi la ai mei in Mures, pe 25 august... asa ca de prin 10 o sa cam dispar de pe forum pana pe la jumatatea lui septembrie. Ce sa facem, daca ne-am intins prin toate colturile tarii ![]()
Am fugit la
, va 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
elpower spune:
Buna dimineata!
Kitty multa putere in continuare, refa-ti fortele gandindu-te ca noi suntem alaturi de tine, macar cu sufletul, daca altfel nu putem. Si descarca-ti oful de cate ori ai ocazia! Poate asa-ti va fi mai usor. Si cred ca ceea ce a zis Sherbi, ar fi cea mai buna solutie. Multi pupici si multe
si din partea noastra. Asa cum a zis Loradin, DD iubeste familia voastra!
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!