Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Sherbi vazui pozele - initila am spus - vai ce bebelusa draguta - dupa - a ajuns si la mine care-i chestia - pastreaza-le pe cind o fi mare

Chestia cu chefirul - de cind am inceput sa-i dau NAN ii dau si o data pe zi NAN(of aic greu sa traduc din rusa) - dar e cutia NAN verde - cu bacterii bifidus si inca mai nustiu ce - motamo se traduce cu bacterii acide - el este la gust cu chefirul - si cind incep diversificarea trec mai lent spre produse necunoscute pentru ca laptele formula contine bacteriile care le contine si chefirul. In al doilea rind- aceste bacterii-(bifidus, lacto nu mai stiu cum - seara il intreb pe sot) - formeaza o flora intestinala mai buna si pregateste organismul pentru viitoarele produse. si in ultimul rind - inceperea cu acest produs- minimeaza efortul(in cap e inregistrat in rusa si traduc ca o baba - cer scuze) - asupra celui mai slab dezvoltat organ la bebelusi- ficatul.

Am scris si tradus ca o baba - cer scuze

Mami de Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

o coc de mult p-asta cu pozele. ca mama are sifonierul plin cu lucruri ramase mici de la nepotzele. si oricum mama mea desi are deja doua nepoate gemene, ea tot fetitza ar fi vrut sa fac si eu.
data viitoare...

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Aliona, ma gandeam eu ca e o chestie de flora stomacala cu chefirul asta, dar cum il prepari?

Am recitit paginile de la odisee urmand linkul pus de tine, Roxanici, la semnatura si mi-au dat lacrimile. Am constatat ca eu, de fapt, nici ni cred ca citisem paginile cu incurajarile voastre si cu felicitarile adresate mie. Va pup dulce pe toate! Ce vremuri! Cat te schimba un bebe rupt din tine! O minune!

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Ma bucur foarte mult ca am reusit sa gaesesc timp sa intru azi in forum - ca m-am dezmortit un pic si sunt si eu cu cititul la zi - aveam ca de obicei mustrari de constiinta (cum le am de cind am intrat in stup)

La noi chefirul se cumpara - este o varietate mare - nu este unul si acelasi cu iaurtul - doarece bacteriile sunt altele - eu nu stiu la voi daca este - eu vreau sa-l fac totusi acasa - dar asa si nu am ajuns la cititul despre cum poti sa-l fac din acele bacterii - citesc si va spun. Oricum fetele din Germania( de pe forumul acelui medic) au incercat cu iaurt de 0 % grasime si au spus ca a mers - ele au deja copii de 10 ani crescuti pe sfaturile acelui medic - si cum spun acele fete spun si eu - sa-i dea Dumnezeu sanatate ca tare multe lucuri am invatat de la el si am scutit fata mea de suferinte la care o puteam baga cu cunostintele mele intiale in materie si cu sfaturile binevoitoare ale celor din jur(bunici si rude

cerealele cum se fac - va spun mai tirziu ca nu am timp acum - desi nu este greu si nu-i niciun secret la mijloc - cred ca multe din noi asa si le pregatesc. Eu sper sa am timp si nu lene sa prepar acasa - deoarece tot citind care sunt mai bune, ce firme - am ajuns la concluzia ca unele plac la bebei altele nu, ca unele contin prea mult amidon, altele prea mult zahar, a mai fost si o opinie - ,, cum trebuie sa fie pregatie aceste cereale(de producatori) ca sa fie gata doar la turnarea putin laptic si nu la fierbere cum o facem noi in casa. S-apoi vitaminele si tot felul de adaosuri din aceste cutii cu cereale - tot nu prea mi-au placu. Dar stiu precis - ca am sa aleg cerealele de la o anumita firma care sa le utilizez in situatii de criza de timp - asta stiu precis.

Revin seara - ma stradui

Mami de Ilinca(6 martie 2007)

Mergi la inceput

acum va zic si eu o treaba aflata de la mamici, testata pe bb-ii lor. multe au facut cum intentionam si noi sa facem: adica diversificare cat mai tarziu. si eu sunt de acord cu treaba asta si incep de la 1 septembrie cand o avea david 5 luni si o saptamana.
da, hai sa nu va mai coc. cica copilasii lor au probleme cu mancatul. ca nu accepta toate alimentele si fac fitze samd pt. ca nu au fost obisnuiti de mai mici cu gusturi diferite de al laptelui si mai ales cei alaptati natural au facut figuri mari de vroiau tot cu tzaca-n gura sa stea toata ziua si nu acceptau nimic altceva decat cu chiu cu vai. am auzit la mai multe mamici. si sa stiti ca la al doilea copil, ca asa am nimerit cu cate doi copii, au inceput mai devreme si s-a schimbat radical treaba.
ce ziceti?
mamele cu 2-3 copii, voi cum ati facut???

Mergi la inceput

ALIONA, mama...auzi, cum il cheama pe medic poate gasim p-aici prin librarii sau pe la biblioteca carti scrise si in limba romana? ca sa nu te mai terorizam cu tzashpe intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua stup!

De abia am reusit sa termin capitolu` trecut...asa ca pe asta mai tirziu...

Noutati: a venit ieri dr. si la bilantul de trei luni si o saptamina avem 6,300 kg (de la 2,900 la nastere) si 60 cm (de la 48)...ceea ce e foarte bine...am uimit iarasi dr. cu asimilatu`...da` mai ales cu somnicu de la 23.00 la 10.00...sa vedeti cum facea la mine "pai in intervalul acesta numai maninca, ca are doar 4 mese pe zi?!?! io zic"pai doarme in timpul asta....credeti ca as tine copilu` nemincat?"dr continua "Doarme de la 23 la 10?" " Da, zic io si nu o s-o scol sa manince atit timp cit ia in greutate foarte bine!" si uite asa...in concluzie ne-a zis sa bagam suculet la masa de la ora 10...da` cum la noi masa de la 10 e prima o sa -i dam pe la 11.00-12.00 in loc de ceiut...da` mai studiez

Elenagiulia daca mai e valabila oferta ma intereseaza un aparat foto performant...numai stiu exact denumirea...o caut si o scriu

Laina 12 septembrie mama m-a nascut pe mine de ziua ei....12.09.1979

Am pus si io poze in albumul de trei luni
http://family.webshots.com/photo/2909707480096653195AeMyZa

http://family.webshots.com/photo/2455870400096653195AZnfRM

va plac????

Mergi la inceput

auziti, laptop-ul produce radiatii, ca eu il tin pe david cam aproape de calculator???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by roxygeo
Am pus si io poze in albumul de trei luni
http://family.webshots.com/photo/2909707480096653195AeMyZa

http://family.webshots.com/photo/2455870400096653195AZnfRM

va plac????

http://community.webshots.com/user/roxygeo

daaa, ne plac in special ochisorii aia de safir. Dar in albumele de X luni punem cate o poza, restul in albumul cu multe albinute si bondari

mai, iar diversificarea diversificarii, mereu cand vine discutia ma influentez intr-un anumit sens...de nu mai stiu cum o sa fac. Oricum io is din cele care nu se grabesc si sper sa fac alegerea cea mai buna cand o fi sa fie.
Dar sunt sugativa de informatii asa ca ziceti tot ce stiti.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by sherbi

auziti, laptop-ul produce radiatii, ca eu il tin pe david cam aproape de calculator???

pai cine nu produce radiatii in ziua de azi....poti sa il tii mai departe de david ca sa fii cu constiinta impacata, dar sa nu uitam ca acu laptopurile sunt destul de bine ecranate...adica izolate...

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput