Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
elpower spune:
Pai, da Diana, asa e! Ca am stat eu si am cugetat ca, daca de pe la vreo 7 saptamani ale fetei am inceput sa car carut+copil pe scari si n-au fost semne prea mari de disconfort, atunci merg si niscaiva exercitii. Acum eu am si o gramada de DVD-uri cu Pilates si alte genuri, alea or merge? Ca zic ca daca merg si la cei cu prb cu spatele, or merge si la mine. Ca am auzit ca Pilates asta face minuni. Daca vreti sa descarcati astfel de exercitii mergeti www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13802&hl=pilates" target="_blank">aici , dar trebuie sa aveti multa rabdare sa descarcati tot ce e acolo. Am mai pus eu linkul asta, dar se pare ca nu l-a vazut nimeni. Poate va intereseaza.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
elpower spune:
! Pupam falcute dragute de 4 lunisoare si ochi albastri ca cerul!

!
Mihael@ spune:
diana_jors, bun linku' , numai ca sunt tare greu de urnit, sunt total anti-talent la sport, mai fac si eu cateva exercitii din cand in cand dar nu prea se vede...
Alex e tare dragut, parca seamana cu tine, nu?
ela, eu l-am vazuuuut, il am la favorites
, oare slabesc daca l-am pus acolo 

anaanamaria, ai o scumpete de fetita, e foarte expresiva... si falcutele sunt numai bune de pupacit...
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
povestea nasterii
diana_jors spune:
Fetelor, asa, de incurajare: primul e chiar foarte usor... pentru mine e mai greu cel cu picioarele ridicate, ca n-am fost in stare sa stau cu ele intinse la 90 de grade niciodata
dar il fac cu ele indoite, si merge... incercati macar 5 bucati din fiecare, nu va ia decat cateva minute... sa stiti ca se simte. 
Mihael@: de la mine are forma ochilor, falcutele si picioarele... restul le-a luat toate de la tati ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
elpower spune:
Fetelor, nu mai bantuie nimeni cu mine p'aci pe forum? V-ati dus toate la treburi? Ca mie-mi veni chef de taina.
Cred ca Theuca mea imi simte lipsa noaptea ca nu mai vru sa doarma linistita decat la mine in brate.
Aha, v-ati intors, carevasazica? Cum s-o scrie si asta, oare?

!
elpower spune:
quote:
Originally posted by Mihael@
ela, eu l-am vazuuuut, il am la favorites, oare slabesc daca l-am pus acolo
Mihaela cuStefania (19.03.2007)

Mihael@ eu am si descarcat dintre ele, le-am si pus pe DVD-uri si tot nu se vad imbunatatiri. Da' io zic ca speranta moare ultima!

!
diana_jors spune:
elpower: eu o sa plec vreo jumatate de ora... deci scoate-ma din calcule.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
elpower spune:
Diana, faci ceva bun de papa? Ca am o foooaaameeee...

!
radcarmen spune:
Buna fetelor!
Ce multi puiuti sarbatorim azi
George Catalin de Lumi_nag
Miriam Riana de Anaanamaria 
Stefania de Mihaela 
Bryan de Alexia3 
Robert Gabriel de Loina_In 
Andreea Beatrice de Nikol_f 
Felicitari mamicilor si taticilor, aveti niste copilasi minunati si va doresc din tot sufletul sa creasca mari, sanatosi si sa va bucure in fiecare zi.
Loradin La multi ani si pentru sotul tau! Imi creste inima cand vad doi oameni care se iubesc asa cum va iubiti voi. Va doresc ca iubirea voastra sa ramana cel putin la fel de frumoasa daca nu chiar sa creasca, mai ales ca acum mai aveti o mare dragoste - albinuta voastra scumpa.
Legat de alimentatia mamei eu mananc orice (mai putin castravete crud, varza cruda si fasole uscata) de cand avea puiul meu 3 sapt pentru ca am vazut ca desi tineam regim el tot avea colici. Asa ca am decis sa mananc ca de obicei si de la 7 saptamani am terminat cu colicile si cu medicatia adiacenta. Vinete am mancat chiar de mai multe ori si nu am sesizat nici o modificare. Oricum, chiar daca ar fi mancaruri la care face figuri cand o consumati prima data, burtica lor se obisnuieste apoi si nu mai au probleme.
Aaaa...am uitat sa spun ca nu am consumat portocale si nici celelalte fructe cu potential alergen crescut. in rest ORICE.
Sa va spun despre puiutul meu ca este in tabara fotomodelelor. La 3 luni juma' avem vreo 5500 g si vreo 64-65 cm (imi da cu virgula
). De cand a dat caldura asta peste noi stam dezastruos la capitolul mancare, chiar tindem spre 0. Papam tzitzi (dar nu stiu cat ptr ca nu ma pot mulge) si completare avem de la zero la 120 ml. Peste zi, desi stam la casa este fffffff cald, dar macar noaptea se racoreste repede si putem dormi omeneste.
Kitty, suntem si noi cu gandul la voi si va dorim insanatosire grabnica iar tie iti doresc putere de caracter si sanatate ca sa treci cu bine peste incercarea asta.
Era sa uit. Kk si la noi are tenta verzuie, nu m-am gandit ca nu ar fi normal. Eu, pentru ca sunt o panicoasa din fire, incerc sa nu "vad" atatea pentru ca altfel intru la idei. Atata timp cat puiul e ok, vesel si povestitor ma gandesc numai la bine.
Va pup ca m-am intins cam multicel.
Poze cu puiutul meu Vlad
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007