Primul meu epilator a fost tot Braun silkepil si l-am achizitionat acum 4 ani, odata cu apartamentul.
E foarte bun inca, dar ma atrage si cel nou Xelle si cel de de la Philips. Pe vremea asta.... ice....
.
Si eu am fost fan ceara, dar am ramas inca cu niste urme de arsura pe un picior de la ceara de pe timpuri.Acum il am pe micutul meu Brown si pot spune ca sint multumita.
Magduta
Dragele mele,
Vreau sa va povestesc pe scurt ce am patit eu cand am vrut sa-mi cumpar un epilator. M-am dus la Domo si m-am inarmat cu rabdare ca sa pot studia toata oferta. Am stat singura
in fata unei vitrine cu epilatoare si am citit etichetele pana aproape ca le-am invatat pe de rost, dupa principiul priveste, dar nu atinge. Dupa vreo 10 minute apare si o tanti care cica:,, De care va dau ca vad ca va uitati de vreo 20 minute..." Intreb si eu, cu toate ca stiam deja cam ce vreau: ,,Care-i mai bun?" , cica: ,,asta, si asta si asta..."
urmatoarea intrebare logica dpdv al cumparatorului:,,de ce?" ,,pentru ca au racire din aia, de pus la frigider, stiti dumneavoastra."
,,Bun, dar altele?" intreb eu. Si iarasi raspunsul:,,asta si asta si asta" ,,De ce-s mai bune?'' ,,Ca au cap de ceramica." Bun, zic iarasi, dar inseamna ca sunt ca si fierul de calcat cu talpa de ceramica, daca-l scapi jos, adio...." La care tanti mi-a oferit o replica devenita memorabila in familia mea:,, Dupa mine sa stiti ca cel mai bun epilator e BIG-ul... 

Am plecat razand si fara sa cumpar nimic, cu toate ca eram dispusa sa dau cateva milioane pe un epilator ultimul racnet.
Si pana la urma mi-am luat Braun Silkepil, dar de la concurenta...
Amisa,
mamica de fetita alintata