de unde cumpar ceara?
Raspunsuri - Pagina 2
mcrissa spune:
eu am cumparat de la farmacie ceara Nair care se incalzeste la cuptorul cu microunde.sunt foarte multumita de ea.smulge tot si nu ma irit deloc.nu fac fum, nu dau foc la casa si are o chestie faina, un betisor termosensibil si-ti spune in functie de culoarea lui cand ceara are temperatura optima de aplicat pe piele.
Cristina in asteptarea mormolocului
maricar spune:
S-a mai discutat subiectul asta acum ceva timp.
Eu am folosit si ceara rece si calda, mi-am cumparat si epilator, am incercat si lama (in ultima instanta) si am ajuns la concluzia ca nimic nu se compara cu ceara calda. Iar pt ca eu imi pierd destul de repede rabdarea
cu aplicatul si reaplicatul cerii pe piele, cel mai bun mod de epilare pt mine, e la cosmetica.
maricar spune:
Speranta,
Am incercat sa folosesc si alt tip de hartie, dar nu merge. Cea de la Nair e speciala, putin moale si nu se rupe, asemanatoare prosoapelor din hartie.Ceara asta nu e rea, in comparatie cu altele pe care le-am incercat inainte, dar procedura e destul de migaloasa si cere muuuulta rabdare...iar eu n-am!
Porumbita spune:
am o prietena care e cosmeticiana; dar si lor le vin extrem de greu comenzile de ceara; eu vreau sa iau mai repede;
vreu doar ceara din aia care se poate incalzi;
eu ma fac in general cu epilatorul; da m-am decis pe perioada verii sa ma fac cu ceara calda ca sa il mai raresc un pic (deja rezultatul pe gambe e super)
cred ca trebuia sa fiu mai explicita; de unde pot comanda ceara ca cea folosita in cabinetele de cosmetica? as avea posibilitata sa o comand pe firma, deci nu ar fi asta o problema...
ceva mai multe amanunte despre firma aceea Contrast?
si ma lamureste si pe mine cineva care e diferenta dintre ceara calda reincalzibila si ceara de unica folosinta (tot la cabinete ma intereseaza);
ceara la rece nu intra in calcul...
Multumesc anticipat
Yannia spune:
Eu am incercat si ceara de unica folosinta si pe cea traditionala, refolosibila. M-am oprit la cea traditionala fiindca smulge firul mai bine, spre deosebire de cealalta care mai mult rupe. Cea de unica folosinta are singurul avantaj ca e mai igienica, insa nu se pune problema asta din moment ce o cumperi ca sa te epilezi singura, acasa.
Daca ai firma sau esti PFA poti cumpara fara probleme, ceara de la distribuitori. Despre Contrast iti pot spune ca se afla in spatele mag. Unirea, cum te uiti spre farmacia 2na, in partea stanga, doar travesezi o straduta (nu stiu cum se numeste, nu sunt din Buc.).