de unde cumpar ceara?
aveti idee de unde pot cumpara ceara pt epilat?
si cam la ce pret?
Raspunsuri
eva-maria spune:
eu am vazut la supermarchet, o cutie costa 60 000 de lei, dar nu este mare (cam 150g).
belutza spune:
eu am luat cu 35.000 tot 150 g de la un magazin cu de toate ... in general cu cosmetice din astea ruby rose ... din astea ieftine.
belutza
Ramonika spune:
de la oric parfumerie, tutungerie etc. in functie de marime pretul variaza intre 50 si 2-300.000 cutia. daca vrei de unica folosinta probabil e mai scumpa.
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
Yannia spune:
Poti incerca la Contrast, langa magazinul Unirea sau roaga o cosmeticiana cand cumpara pentru ea, sa-ti cumpere si tie.
irlandeza spune:
Cea mai buna ceara o gasesti la saloanele de cosmetica, daca ai pe cineva sa-ti comande ceara profesional, gala preparata, e cea mai buna, e putin mai scumpa decat cea din magazin, dar e mult mai buna.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
15+
iuliana_2007 spune:
Eu am luat de la farmacie.Si este tare buna.Nu mai stiu cat am dat pe ea.Lucrez tare usor cu ea.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
speranta spune:
Ceara sub forma de banda,pe suport de hartie, de unica folosinta , la role - a cumparat cineva? de unde si cam la ce pret ajunge? Cosmeticienele nu o sa ne cumpere niciodata ceara pt noi si nici n-o sa ne spuna de unde o procura, probabil de la distribuitori.
maricar spune:
Da Speranta,
Am cumparat eu ceara tip roll-on, Nair, de la Sensiblu. E roz si are niste benzi de unica folosinta, care se pun peste ceara aplicata pe piele. Poate tu reusesti sa te descurci cu ea, eu mai aveam putin si-mi puneam si-n cap. Pe langa asta, nu mi-au ajuns nici benzile alea si mi-a mai ramas o gramada de ceara nefolosita!
kiwwy spune:
eu m-am covins singura de ceara la rece ,pt. mine nu a avut efectul dorit.Cea mai buna ceara este cea de la cosmetica,ceara calda.cu ceara calda nu doare atat de rau ca si la ceara rece.
speranta spune:
nu poti sa folosesti altfel de hartie, daca mai ti-a mai ramas ceara , eu una asa as face. Eu am inteles ca la cosmetica au benzile de hartie impregnate deja cu ceara , probabil ca de aia ne descurcam noi mai greu. Dar, e buna? smulge?isi face treaba sau te ungi peste tot,iti faci nervi si cu parul la locul lui?