LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Andrea, sincere condoleante....e tare dureros sa pierzi un bunic, mai ales cand primii 7 ani i-ai petrecut alaturi de ei.Mie cel mai mult imi pare rau ca n-am putut sa-mi iau un ramas bun de la ei(asa au fost imprejurarile)

Pupici samburasului si lui Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

quote:
Felicia, la ce calduri sint acum, scoate vinetele si pune-le pe tablia de la geam, garantat se coc si tu nu ai batai de cap si poti bea un suc linistita la "umbra" apartamentului !!

Alice, betooon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Wow..ce calduri aveti..La noi este frigut si bine ..glumesc dar nu trece de 23-24 de grade...

Andrea condoleante...durerea ..trece..dar nu dispare..

Alice imi pare rau ca Andrei ti-a cam facut figuri..ma mir ca nu a vrut in apa! Nu glumesc deloc cind compar Waikiki cu Mamaia...excluzind asa cum am mentionat serviciile!Ti ca si mine..ai vazut prea multe filme :)))) ..si apropo...cum zicea-i ca se numeste acel film despre destin..ceva cu ..show...

La multi ani Bianca..si Alessia....sa va distrati..frumos...si sa ne arati si nou!

Roberta tu glumesti???..si Luca are 98cm..si nu sint ingrijoarat deloc..dar deloc ..eu il consider inalt..si dupa standarde..chiar este!Cum mai este situatia..pe la voi?

Marie..azi ai lipsit..va pregatiti de mare?

Adela..aveti o vara cam zbuciumata..pupici sa treaca toate...Eu consider ca atitudinea primului dr a fost cea corecta...nimeni nu ar fi putut sa anticipeze evolutia ...si nici acum nu stiti daca nu este viral....Aci numai daca trece de 3..5 zile...copilul este pus pe antibiotic..altfel...il lasa in "caldurile proprii si personale"

Cristalina...daca pui poze si cu basma...clar ma urc in avion!

Felicia cum mai sinteti? Ce planuri mai aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna.
ce faceti dragelor?
Felicia lasa vinetele alea...bleah, ce sa coci la ele pe caldura asta? vb lui Alice, lasa-le afara ca se coc singure
Andreea condoleante, imi pare tare rau de bunica ta.
Olila ce ati mai facut? ce activitati mai are Uka la gradi?

Mergi la inceput

Azi am reusit sa pun si ultimele poze..din Wild animal park...Si acest parc este cred unic...pt ca animalele salbatice..nu traiesc in custi ca la zoo ci le-a fost creeat un habitat cit mai aproape de cel natural.
Poti face turul parcului cu trenuletul, cu un jepp...apoi te poti inalta pt a avea o imagine de sus..cu balonul!
Sint si citeva showuri..noi l-am vazut numai pe cel cu elefanti. Aici animalele care participa la show..au optiunea de a refuza asta! Dresorul nu obliga niciodata animalul..si nici nu-i dreseaza in acelasi cadru..fiecare isi respecta spatiul lui
La final...am gasit si locul de joaca..in care Luca s-a racorit...bagindu-si capul in tisnitori

Ultima parte a zilei ne-am petrecut-o cu niste prieteni romani, pe plaja Del Mar din San Diego..

va las sa vedeti pozele..care sint multe ..ca deobicei...Unele cum va ziceam se vad mai bine pe ..full size..

http://good-times.webshots.com/album/559919861reSfBW?vhost=good-times

Mergi la inceput

ROxana..la gradi..nika deosebit..sau cine stie..la cit vorbeste dumnealui..nu prea am cum sa stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Olila..aici sunt. Am citit azi tot, dar n-am avut inspiratie sa scriu mai mult decat urarile pt sarbatoritii de azi. de ieri ma chinui s ate intreb cum e cucuiul lui Uka, dar cred ca-i tardiv. si noi avem bube, bubite, vanatai, zgarieturi si derivate. si nu stiu unde plec...sambata dimineata ma hotarasc:) ori la Vl ori la Cta. sa vad unde-i oferta mai buna!

imi pare rau sa aud ca dupa ce ca suferim de caldura, mai sunt si necazuri (condoleante Andrea ), probleme cu pitici bolnavi (Mitzule sper sa treaca nopatea fara incidente neplacute)

una calda una rece...mi-a placut faza cu vinetele. s-au copt?? patentati metoda dc merge hihihi

Maria si Luca
POZ(n)E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mitzu, imi pare tare rau de patania cu mara, multa sanatate sis a nu se mai repete niciodata
andrea, condoleante, stiu si eu cum e, doare, bunicii sunt atat de dragi. eu l-am pierdut pe bunicul cand am vizitat romania acum 2 ani, bietul de el, m-a asteptat pe mine inainte sa-si dea sfarsitul.
robi, ce caraghios matei cu omul de zapada, mi-l si imaginam
caro, tu esti o draguta ca de obicei. pupici, gata-i tortul?
cristal, vacanta placuta si racoroasa
la multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si numai bucurii. speram sa primiti cadouri frumoase. ne pregatim si noi, incet dar sigur.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
la multi ani Richard e super_lia.
azi e mai uman pe aici, doar 24 de grade la ora 8. dar a fost un fenomen extrem de ciudat care se intampla rar: este ceata pe mare, groasa, neagra spre gri, care vine inspre uscat. si soarele in ceata....cam de zona crepusculara asa. si cald bineinteles, plus umezeala de pe masini....distractiv. era de facut poze . gata cu buletinul meteo.
Mitzu cum sunteti? sper ca mai bine in noaptea asta.
Olila ma apuc acum sa vad poze, am cu ce ma intretine azi
ma duc sa imi pun si cafeaua....revin!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Roxi, multumim pentru buletinul meteo ! Si aici la bucuresti a fost ceva mai bine in dimineata asta, sint ceva norisori pe cer si mai estompeaza din lumina soarelui si e si ceva mai racoare, ma rog, la ora aceasta, nu garantez ca tine pina la prinz insa !
Olilaaaaaaaa, mey, am vazut pozele de la wild park, super fain locul !!! M-am (re)umplut de invidie, noi avem doar gradina zoo si aia in paragina, de ti-e mila de bietele animale care mai sint pe acolo !! Cred ca v-ati distrat de minune, locul este minunat ! Iar Uka a fost fericit la broscuta tisnitoare !! Stiu ca am mai zis, da mai zic o data - iti sta fain de tot noua culoare de par plus tricoul portocaliu ! Pupici multi ! Si peseu - filmul este First Snow - cu Guy Pierce (poti sa vezi si Premonition, tot in genul acesta, cu sandra Bullock) .
O zi minunata intregii trupe de aici, ma duc la muncile mele !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput