M-am hotarat...........adoptie(42)
Raspunsuri - Pagina 17
liliana csaki spune:
Va multumim mult fetelor, suntem de-acum baieti mari, am avut o mica petrecere cu colegii de grupa la Mc.
Eu va mai spionez de dupa colt, asa ca stiu ce se-ntampla pe-aici.
O sa va mai povestesc si despre noi dar acum trebuie sa recuperez cu cititul, sunt restanta ca mi-au crapat calculatoarele.
diciu spune:
fetelor...azi am fost la cursuri la DPC in vederea atestarii...a fost interesant...interactiv...te-au ajutat practic sa te analizezi f bine pt acest pas...in timp ce..binenteles si ei te analizau.....mi-au placut desi au tinut multicel...
insa ne-au zis un lucru nu prea fericit pt noi....sunt 7 copii adoptabili la sectorul nostru...si toti cu probleme...si mari...
dar..noi speram...puiul nostru e undeva...nu-i asa?
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
aissa spune:
Diciu nu trebuie sa tii cont de fraza aia cu "nu sunt copii adoptabili si care sunt, fie sunt mari, fie au pb...". Toate am fost avertizate de acest lucru la momentul atestarii dar cum vezi fiecare isi gaseste puiul....
Eu incep sa fiu iar intr-o stare.....care imi era cunoscuta acum 3 ani dar credeam ca a trecut. Sunt inconjurata de gravidute si ma ia dorul de bebe.... Deja incep sa fac presiuni asupra sotului si cred ca, desi am zis ca nu ne mai apucam odata....s-ar putea sa ne razgandim. Inca e prematur, mai mult cochetam cu ideea, tati cica ar vrea si un baietel.... Azi am vrut sa arunc niste haine mici si asta nu m-a lasat...Hmmmm....
diciu spune:
da aissa..stiu..incerc sa nu ma demoralizez si sa ma inarmez cu rabdare si perseverenta...iti multumesc pt incurajare..
te inteleg ce spui cu gravidute...dorul de bebe...inseamna ca trebuie sa urmeze si al doilea bebe...
noi ne-am gandit de pe acuma sa avem doi copilasi....
succes!!!
anda
asi spune:
Aissa
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
catty spune:
Buna seara dragele mele,
Ma primiti si pe mine? Aspirantele mai vechi sigur ma stiu. Dupa 4 ani de incercari, IA, analize toate bune, etc, 4 sarcini pierdute anul asta la 6 sapt jumatate,fara nici o explicatie plauzibila, ne-am decis sa adoptam. De fapt ar trebui ca pe 29 sa fac si laparo, dar o fac mai mult sa am constiinta impacataca an facut tot posibilul. Am citit cam tot ce trebuie sa stim, ce acte ne trebuie, etc. Mi-este insa destul de frica de toata birocratia in sine. Ma tem ca sotul meu sa nu dea inapoi din cauza perioadei mari cat dureaza tot"procesul". Acum om trai si om vedea ce anume ne rezerva viitorrul.
Si apropo, nu stiu ce sector este la rondul de la Baba Novac, dar acolo un prieten de al nostru care este politist a gasit abandonata intr-o scara de bloc o fetita. Mama a renuntat deja la drepturile parintesti, tatal nu o recunoaste si este declarata adoptabila. Acum are cca 5 luni jumatate. Daca e cineva interesat spuneti-mi si va pun in legatura cu el. Ne-a intrebat pe noi daca vrem sa o adoptam, dar fiind din Pitesti este aproape imposibil. Dar daca sunt familii care au deja atestatul luat, poate o sa va placa de ea. Am inteles ca e f frumoasa, are un par carliontat si inca asteapta parintii potriviti.
Va pup
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
diciu spune:
catty..bine ai venit printre noi....si iti doresc mult succes! desi imi pare rau prin tot ce-ai trecut...suferinta mare....care insa cumva va fi rasplatita...vei vedea!...
sigur ca te stiu de pe forum mai de mult...eram impreuna pe cealalta baricada
cat priveste birocratia si timpul necesar sa adopti...intr-adevar poate fi descurajant...dar trebuie sa-l pregatesti de pe acuma pe sotul tau ca nu fie suprins mai incolo...si in definitiv poate chiar sa dureze putin...depinde de norocul fiecaruia de a-si gasi copilasul...sau invers...de norocul copilasului de a fi gasit repede...
curaj! si felicitari pt decizie!
anda
catty spune:
DICIULE, sa stii ca imi era dor de tine. Pe cuvant. Cu timpul "vechile" aspirante s-au despartit si e tare greu sa afli cate ceva despre toate. Eu incerc sa fac rost de "pile" au autoritatea tutelara, ca sa nu pierdem timpul. Macar cat timp asteptam atestatul sa ne lase sa cautam bebicul dorit. La noi orasul e mai micut si mama are ceva cunostinte pe la primarie.
Succes si sa dea DD sa scapam toate repede de birocratia care ne omoara
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
diciu spune:
iti doresc mult mult succes!!...cu cat merg lucrurile mai repede...cu atat un copilas e mai repede in familia lui...fericit..ingrijit...
cred ca poti sa-ti cauti copilasul si fara atestat...dar dupa ce il gasesti...e mai greu fara el...cel putin asa ne-au zis si noua diversi....de ex..in bistrita unde avem rude si ceva relatii ne-au zis clar ca fara atestat nu putem misca nimic...adica.. plasament...incuviintare pt adoptie...etc
insa nu e greu sa depui actele pt atestat..noi in 10 zile le-am avut si le-am depus...si deja se fac 3 saptamani de atunci...
noi azi avem a doua vizita acasa....evaluarea psihologica...avem emotii...probabil vor intra cu bocancii in vietile noastre...pe mine nu ma deranjeaza...insa sotul meu e mai timid...
ei..vom vedea noi!
anda
asi spune:
Catty felicitari pentru decizie si sunt sigura ca odata intrati in procesul asta o sa vina ziua cand il duceti pe bebe acasa.Sigur , 100%.
Diciu cred ca voi sunteti in masura sa decideti cat ii lasati sa intre in viata voastra.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.