M-am hotarat...........adoptie(42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Felicitari Andrada!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Ce avalansa de vesti bune !
Felicitari fetelor care si-au intalnit puii, sa fiti fericite si voi si copilasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

felicitari mamica andrada. sa-ti fie sanatoasa iuli si s-o ai cat mai repede acasa. ma bucur enorm pentru tine si le doresc tuturor "aspirantelor" sa simta cat mai repede bucuria ta. inclusiv mie

...las' ca ma fac eu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Felicitari tuturor mamicilor !

Andrada mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau!

Ai sa vezi cum ti se umple casa, cum ai un nou tel in viata! Si fii pregatita pentru ideea ca tati va fi preferatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Super vesti fetelor! Minunat! Sa fiti fericite cu totii, mamici, tatici si pui deopotriva!

PS: Subscriu la ce a spus Carmen: cel putin la fete, tati e preferatul (acum pe bune, cum sa fie altfel, cine le pune coarnele alea mai marile? cine vine cu ele in carca daca deh, au obosit printesele, cine le cumpara toate tampeniile numai pt ca ele zic ca vor aia? asta al meu saracul era de pozat in primavara la PAste cand venea cu Ale in brate intr-o mana, cu trici agatata de gat - noroc ca avea o sfoara - si cu 2 cartoane de oua intr-o mana ca deh, Ale nu mai putea brusc sa pedaleze ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by aissa

Super vesti fetelor! Minunat! Sa fiti fericite cu totii, mamici, tatici si pui deopotriva!

PS: Subscriu la ce a spus Carmen: cel putin la fete, tati e preferatul (acum pe bune, cum sa fie altfel, cine le pune coarnele alea mai marile? cine vine cu ele in carca daca deh, au obosit printesele, cine le cumpara toate tampeniile numai pt ca ele zic ca vor aia? asta al meu saracul era de pozat in primavara la PAste cand venea cu Ale in brate intr-o mana, cu trici agatata de gat - noroc ca avea o sfoara - si cu 2 cartoane de oua intr-o mana ca deh, Ale nu mai putea brusc sa pedaleze ).

Aissa super tati!

Vreau sa va impartasesc si voua bucuria mea.Am gasit o varianta mai buna decat asteptarea(avand in vedere miscarile pe care le-am facut acum cu constructia) si sper ca in curand sa ne depunem actele pentru bebe2.Sunt atata de emotionata si nerabdatoare....

si un we super.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

FELICITARI proaspetelor mamici!!!!!!

Doamne, ce frumos! M-ati emotionat... Sa va bucurati din plin de noua voastra viata!!! Ce bine-mi pare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Felicitari mamicilor noi !

PS: pe mine m-a apucat nostalgia ...ieri s-au implinit 3 ani de cand l-am vazut prima oara pe Andrei ...m-am apucat sa recitesc din arhiva ,am ajuns la partea a14-a ...ce vremuri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Buna dimineata, dragi mamici !!!
Ma primiti si pe mine ?
Dupa ani lungi de analize, inseminari, 2 FIV-uri,ne-am hotarat..ADOPTIE !
De fapt,eu,ma gandeam de multi ani la asta,si , intr-un fel, presimteam ca aici voi ajunge pana la urma.
Acum , dupa tot stresul anilor trecuti,simt ca m-am linistit, ca am intrat pe drumul cel bun si ca undeva un copilas, ne asteapta .
Am depus dosarul, am avut deja prima vizita la domiciliu( psiholog si consilier juridic) , saptamana viitoare incepem cursurile.
Apelez la experienta voastra cu niste intrebari de incepatoare :nu vrem sa asteptam , vrem sa ne cautam copilasul, dar nu stiu cum si de unde sa incepem !
Ne dorim un copilas pana in 2 ani( stim ca cei f mici sunt greu adoptabili ), cei de la DPC nu ne-au spus deocamdata nimic( desi sunt f draguti )si am vrea sa ne cautam noi pana la obtinerea atestatului.
Nu stim de unde sa incepem si nu vrem ca timpul sa treaca , asa cum a trecut pana acum.
Va multumesc anticipat ptr raspunsuri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

De cautat...cauti prin antenute, arunca vorba in stanga si in dreapta si vei vedea ca pana la urma apare o cunostinta undeva... Dar parere personala: daca gasesti copil inainte de a avea atestatul o sa fie putinel complicat ca nu poti face nici o miscare fara atestat si o sa fie frustrant. Deocamdata in paralel cu vizitele si ce mai urmeaza pt atestat cauta ceva relatii cum spuneam mai sus. Ai sa vezi, chiar daca acum ti se pare ca nu stii in ce parte tb sa mergi, ti se vor deschide usi, drumuri catre copilul tau. Toate mamicile de aici pot sa confirme asta, odata ce ai ajuns la hotararea asta o sa ti se deschida calea spre copilul tau. Succes!

Mergi la inceput