Aspirante optimiste>20 ani(125)
Raspunsuri - Pagina 22
CrisaS spune:
Multumesc frumos Hawk, am facut primii pasi insa acuma la select cycle length ce selectez , 28 ca asa e normal sau selectez in cazul meu pentru ca daca e sa selectez in cazul meu habar nu am ce sa pun...sincer de la luna la luna e diferenta.Te rog acum daca tot m-ai ajutat te stresez:)))
Mersic,
Crisa
CrisaS spune:
Deci m-a busit risul...:))))))))) Ori nu inteleg eu ori...ceva e in neregula...Am facut toti pasii am bagat la ciclu..28 si sa vedeti ce mi-a iesit cica: day 5 of 28 day cycle 10 days until ovulation.Nu mai inteleg nimic:(( Pleaseeeee indurare , inca nu-l postez...
Crisa
diaconmaria spune:
Oana tu ce crezi? Ar putea fi vreo sansa?
Maria
poze
Acusi vine bb
Asteptand pe
mic ...
oana_oana26 spune:
sigur ca sunt sanse, spermatozoizii sunt celule care traiesc si pana la 72 de ore, deci daca ai prestat sambata si duminica si ai ovulat luni dimineata sigur erau cativa viteji prin zona
diaconmaria spune:
Eu sper...ca stii tu speranta moare ultima...dac o pierd si pe aia...is gata
Maria
poze
Acusi vine bb
Asteptand pe
mic ...
CrisaS spune:
Deci am gasit un site pentru calculul ovulatiei , am introdus prima zi a ultimei , penultimei si antepenultimei menstruatii si mi-a iesit ca am un CM de 32 de zile Ok..inteles dupa aceste calcule ar fi trebuit sa-mi vina ieri. Deci nu mai sint asa ingrijorata. Neavind un CM de 28 de zile era normal. Am intrat din nou la acel site sa-mi fac ticker am bagat 32 de zile la durata si :))) logic acum arata ca: day 1 of 32 day cycle. 18 days until ovulation nu mai pricep nimic ..nu pot sa pun asa ceva ca nu e adevarat mie nu mi-a venit.Uff greu e.
In asteptarea urmatoarelor raspunsuri va multumesc anticipat,
Crisa
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by CrisaS
Deci am gasit un site pentru calculul ovulatiei , am introdus prima zi a ultimei , penultimei si antepenultimei menstruatii si mi-a iesit ca am un CM de 32 de zile Ok..inteles dupa aceste calcule ar fi trebuit sa-mi vina ieri. Deci nu mai sint asa ingrijorata. Neavind un CM de 28 de zile era normal. Am intrat din nou la acel site sa-mi fac ticker am bagat 32 de zile la durata si :))) logic acum arata ca: day 1 of 32 day cycle. 18 days until ovulation nu mai pricep nimic ..nu pot sa pun asa ceva ca nu e adevarat mie nu mi-a venit.Uff greu e.
In asteptarea urmatoarelor raspunsuri va multumesc anticipat,
Crisa
Crisa, banuiesc ca aceste calc de ovulatie sunt doar orientative si nu iau in calcul zilele de intarziere.Normal tu azi ar trebui sa fii in prima zi a CM?
Maria
poze
Acusi vine bb
Asteptand pe
mic ...
diaconmaria spune:
Dar unde a plecat toata lumea??
V-ati
???
Maria
poze
In asteptarea lui bb
Asteptand pe
mic ...
irene26 spune:
fetelor, am revenit, dupa o zi plina de munca prin casa 

, nu mai pot, ma doare spatele de moarte, acum gatesc
.
anca
, te rog sa ai grija de maria, nu este bine s-o expui la aceste calduri!
felicia si kitzy va
, si aveti grija ce faceti cu 
!
oana oana26, crisa ,hawk va
dulce si pe voi!
maria
, te stiam mai optimista, eu sunt sigura, ca si anca, ca a fost un semn ca nu l-ai gasit pe marinescu, D-zeu are pregatit un bun plan pt tine, o sa vezi! presimt eu asta! tie trebuie sa-ti vina CM in aceleasi zile ca si mine, ce chestie! sper sa nu ne mai vina pt inca 9 luni!
http://tt.lilypie.com/yHVFp4.png
IRENE
it's not how good you are, it's how good you want to be.