Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 37

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Fetelor, eu m-am intalnit ieri cu dr. Matei, am stabilit oarecum schema de tratament, dar, din pacate, mai am de asteptat o saptamana, asa incat punctia si ET sa nu se suprapuna peste perioada in care la Sabyc vine o echipa de medici din strainatate care fac si ei procedurile lor. S-a dus "AMR-ul" meu...

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

maria08, nu pot sa-ti spun nimic de urolog. Si noua ni-l recomandase dr. Matei pe Calomfirescu, dar nu am ajuns la el. Vis-a-vis de noul centru, mie Tutunaru imi spusese ca in toamna va fi gata. Imi doresc tare mult sa fie asa.
Kristind, felicitari mamico!

You live only once, but if you live right, once it.s enough.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

madlen, maria08, eu l-am intrebat pe dr. T despre clinica lui si mi-a spus ca o va deschide la sfarsitul lui sept., inceputul lui oct.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna tuturor tutunicilor

Alexela, sigur o sa te ajute D-zeu pt. ce faci tu pt. noi, o sa iti trimit si eu PM cu numele de botez.

Zenobia, asa am zis si eu, oricum trebuie sa fim pregatite pt. orice si SA ACCEPTAM; pana acum nu prea am vrut eu copii ca imi placea mai mult sa ma plimb plus ca aveam problema mea cu fibroamele uterine si vroiam mai intai sa scap de ele

Sim-stoian, ce repede a trecut timpul, mai ai putin si nasti. T a zis ca vrea cezariana? Eu as prefera cezariana oricum

Break, Bine ai revenit! deocamdata nu m-am gandit la IA si FIV, am sa incerc natural 6 luni- 1 an (pt. ca eu nu am incercat NICIODATA!!!), si daca fibromul istmic nu ii va lasa pe gigei sa treaca, atunci am sa-l scot doar pe el....

Pentru toate fetele interesate (Diana, MMc_nd) de Biserica Sf. Spiridon Vechi, adresa este Natiunile Unite nr. 2 (langa Blocul Turn, zona unde incepe Calea Victoriei din Dambovita, fosta Opereta), pun aici si link-ul cu adresa si poze
http://www.ghidulmiresei.ro/items.php?oi=23&ai=30&st=0&open=-1

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Va pup, dragele mele!
Am primit pm-urile voastre.
Ana_p, imi pare rau pt saptamana pe care trebuie sa o mai astepti in plus... Dar nu dezarma, poate e mai bine asa!!! Poate daca ai fi inceput atunci cand iti spusese prima oara, nu ai fi avut cele II... Gandeste pozitiv!!!

Maria, si noi am fost tot la dr. Calomfirescu, adica sotul, ma rog. El a fost foarte multumit, bine, poate si pt ca totul a fost in regula si nui-a gasit nici varicocel, nici nimic... Pe altcineva nu stiu nici eu, dar poti sa o intrebi tot pe dr. Matei, stiu ca atunci cand ne-a zis noua de Calomfirescu, ne mai zisese de inca unul, dar noi l-am ales pe Calomfirescu pt ca ne era mai usor sa ajungem la cabinetul lui. In orice caz, bafta multa!!!

Break_fast, bine ai revenit!!!

O zi buna tuturor!!!

http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

multumesc mult de tot

tinem legatura

si eu tot la tutunaru sunt si am incredere in el

Diana

the one who gives should never remember, the one who gets should never forget

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Multumim pt. urari fetelor!!! Amanuntele nu sint tocmai cum as fi vrut eu, dar cand voi fi mai bine va voi povesti!

Va pupic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Ana imi pare rau k mai trebuie sa mai astepti o saptamana, dar poate asa a vrut D-zeu sa te mai tina putin in suspans k sa fie mai mare emotia cand vei vedea II.

http://tt.lilypie.com/xhpwp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bluel, asa e, a trecut repede timpul. La ultimul control l-am intrebat pe T daca e ok sa nasc natural, dar s-a aratat destul de rezervat in privinta asta. Oricum, vedem ce zice la urmatorul control.

Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Alexela, Ana-p, Madlen: Multumesc ca v-ati gandit la mine!!
Kristind: Refacere rapida!!!! Asteptam detalii!!
Mai fetelor, dar de dr. Soare nu stiti nimic?! Parca se vorbea candva despre el....e urolog??
Numai bine tuturor!

Mergi la inceput