Help, vreau sa-i sarbatoresc ziua acasa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Medeea La multi ani pt Tea, sa fie sanatoasa si norocoasa si sa aduca numai bucurii!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

la multzi ani sa va traiasc shi sa va fericeasca pina la adinci batrinetiz.

noi am avut prima aniversare acum o luna tot afara la curte tot caldura tropicala in venezuela pot sa-ti spun ce ma facut eu

ptru copii am pus pe bete de frigarui broboane de struguri (roshu verde) combinate cu marshmelow jeleuri,pepene galben kiwi,mandarina,le-am infipt intr-o jumatate de pepene galben intors cu partea ovala in sus.

tot ptru copii am cimparat sucuri naturale de diferite culori le-am bagat in forme ptru gheata shi le-am congelat.le foloseam in sucuri in culori asortate.

am facut un tren din pine feliata pe orizontal umpluta cu diferite creme.

am ornat o pine rotunda shi 5 chifle in forma de arici,adica p tepi scobitori p care am pus shunca presata cascaval sau brinza shi struguri sau maslina shi brinza ,le-am pus ochi din masline shi nas din morcov.

am facut oua unplute sub forma de corabioare,peste jumatatile de ou am pus o lingurita de icre (nu intinsa frumos ci doar sa acopere galbenushul shi lasat cu mututui) am infipt in ou o scobitoare cu un triunghiuletz de brinzica feliata(drept pinza barcii)

am facut o crema de fasole cu castraveciori acrii

o placinta de ton

inghetzata ptru copii

shiii muuuult bere ptru adultzi

masa a fost laudata de toata lumea fiindca era ff frumos aranjata shi bucatele gustoase fiindca erau romanesti deshi invitatzii erau venezueleni in majoritate.

Mergi la inceput