Miresele anului 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

In sfarsit m-am mai eliberat si eu si-am venit sa vad ce mai ziceti pana imi rontzai salata.

Kitzy bine ai revenit! Imi pare rau ca ati avut probleme cu cazarea, din pacate, cum spune si Oana, la noi se mai intampla. Bine ca ati avut vreme buna, pana la urma asta e cel mai important.

Gio sanatate1

Oana deci ai stat ceva cu henna in cap, foarte bine, asa trebuie. Daca stai un ceas-doua cum scrie in prospect, dai banii pe ea degeaba. Acuma, nu stiu ce sa zic. Eu mai rar de 2 luni m-am facut, dar mai des nu. Ce nuanta ti-ai luat?

Si la Cluj s-a innorat, dimineata a fost soare, chiar imi parea rau ca n-am pus hainele la spalat.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Oana deci ai stat ceva cu henna in cap, foarte bine, asa trebuie. Daca stai un ceas-doua cum scrie in prospect, dai banii pe ea degeaba. Acuma, nu stiu ce sa zic. Eu mai rar de 2 luni m-am facut, dar mai des nu. Ce nuanta ti-ai luat?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Aly, pe cutie zice sa stai o ora
da eu ascultandu-te am vrut sa stau 5-6 ore ...ma gandeam ca rezist pana la 11 seara sa ma spal pe cap...dar cum fu' imposibil si am adormit iaca am stat 11 ore, da macar sunt multumita!
eu Henna asta am luat-o de aici si aveau doar 4 feluri, adica pe cutie era scris negru, maro, rosu sau galben...eu am luat maro.
mama a uitat sa imi cumpere
ma gandeam ca fiind doar plante nu ar avea ce sa se intample daca ma fac peste 4 saptamani...dar ma mai gandesc ca nu as vrea sa fac vreo boacana

Aly cum stati cu planurile de concediu? ca nu mai e mult...io abia astept, mai avem 3 saptamani

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Pai tocmai aia e ca nu-s convinsa ca e 100% din plante. Nu demult am dat peste un site referitor la henna, tot dintr-un topic de pe DC si se pare ca mai contine ceva substanta pe langa henna. Din pacate in Romania nu ai de unde sa cumperi henna 100% naturala. Aceea e o singura nuanta si daca vrei altceva o nuantezi prin preparare (de exemplu pt nuanta mea trebuia amestecata cu vin rosu si nu mai stiu ce). Asta e, oricum e mai ok decat chimicalele 100%. Eu zic sa astepti 2 luni ca n-a fi foc, intre timp vii acasa si-ti gasesti tu nuanta pe care o vrei.
Cu concediul chiar n-am mai intreprins nimic, prietena mea s-a intors dar n-am reusit sa ne vedem inca. Nici n-am constientizat ca mai sunt doar 3 saptamani. Nici cererea de concediu n-am facut-o.

Mergi la inceput

Aly, eu sunt convinsa ca nu e 100%...mai astept ca doar n-o fi foc...si ma mai fac in octombrie.
De culoare sunt multumita, dar am sa cumpar una si de acasa sa vad cum o sa fie...desi mare diferenta nu prea as crede.

Crede-ma ca eu constientizez...da nota de concediu nu mi-am facut si ceva bilet nu ca nu am cumparat, nici macar nu am cautat ...dar de fapt mi-e cam frica sa risc cu vremea din Romania.

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am pus ceva poze, linkul l-am adaugat in semnatura...

O seara placuta!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana . nu are ce sa faca Henna daca ai stat atat cu ea in cap. si eu zic ca te poti face si mai repede de 2 luni. sunt altele care se vopsesc lunar si cu vopsea cu amoniac si alte substante daunatoare si n-au nimic.
Kitzy superbe pozele, peisaje frumoase ati avut acolo.

o seara placuta la toate, .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Kitzy, super peisaje...foarte frumos...pacat cu vremea asta care vad ca anul asta ne cam face figuri...oricum cred ca la aerul ala mi-ar fi placut sa dorm si eu cateva zile

Noi 2...

Mergi la inceput

Neatza!
Azi dau o cafea tare, la Cluj e innorat de numa, bine macar ca nu-i frig.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza si din capitala
ieri fuse o zi tare aiurea...cu mult trebi, cu sapaturi..cu alea alea......azi iar vizite la stoma...deci, nici o noutate...

kitzy, frumoase poze, iti zic si eu...da' frumoase rau, parol!.....ti se face un dor de duca, cand vezi peisajele astea superbe...

Gio, si sanatate multa! (apropos, ce ti-ai propus pentru peste 5 zile? )

onu'...vezi ca se apropie septambrie si nu te uit!

Aly...multam de cafea, chiar trebuia una tare ...la starea de zombie pe care o am...iar cu concediu...hai mai repede ca timpu' trece ....

PS: fetelor...voi ati baut Limo de la Biborteni?

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Stai numai sa vina sefu din Bucuresti ca-l pun sa semneze cererea. Sincer nu-mi prea vine sa ma gandesc la concediu atata vreme cat trebuie sa fac 'job hunting', dar de luat trebuie sa-l iau ca nu mi-am luat nici jumate din zilele de concediu care mi se cuvin pana acum. Limo n-am baut, insa mi se pare ca am vazut la Billa. Nu-s sigura ca era Limo, sigur stiu ca am vazut sucuri facute de Biborteni, de aia le-am si remarcat.

Mergi la inceput