Piatra Neamt ,Perla Moldovei (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, si eu vreau tot cu copiii pe Ceahlau. Fara in oras. Iustinei ii place f. mult pe munte, asa ca vrem sa o ducem si pe Ceahlau.
Dar daca voi votati sa mergem fara copii, atunci asa va fi. Supunem la vot..
Da, cea din poze e mama mea.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna!
Multumesc din inima pentru urari!Dana,Lora,Cristian,Ana,pt mine sigur va ramane cel mai scump baietel copil din lume,deee..fiecare cioara cu copilul ei ,mai ales cioara de mine
Lora,bebelul din burtica e bine,creste si a inceput sa dea semne de miscare.Eu sunt bine,am inceput serviciul unde e mai bine decat ma asteptam.
Eu vad ca nu prea reusesc sa intru ca inainte,dar sper sa tin pasul.
Va pupik dulce !!

Mergi la inceput

Adriana,multumesc frumos pt urare!

Mergi la inceput

Iully, sper sa ne cunoastem cat mai curand! Ce zici, iesi cu noi la o "bere" (pun intre ghilimele ca fiecare bea ce vrea) luni sau marti seara? Crezi ca poti?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

De iesit eu as vrea sa vin,dar plec vineri la mare si nu stiu exact cat stau,in teorie trei zile....oricum multumesc frumos de invitatie

Mergi la inceput

Iully, unde va duceti la mare? Eu am zis ca nu-s innebunita dupa soare/mare, dar deja mi-e iarasi dor...asa-i ca nu prea-s normala??!!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora dar cine n-ar vrea la mare si la soare pe caldurile astea?

Pe la ce ora sa fie intalnala?

Din cate stiu eu Criss nu si-a terminat concediu si este posibil ca nici Ianusca.

Azi a stat Casandra in fundul gol pe la maicamea. Acum ma voi duce sa-i caut pe la plastice cadita mai mare sau altceva care sa fie drept bazin de apa. Si tebuie sa-i mai cumpar alta serie de lopatele ca ni le-au spart muncitorii.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana am vazut ca parul era dupa mesajul tau,dar mi/a fost lene sa mai editez Deci am sa arat parul mai des,ca sa scrii mai des Eu raman pe parerea mea,urcatul pe munte nu e tocmai pt copii asa de mici,si plus de asta vroiam sa ies si eu sa ma recreez ca si asa stau non stop cu ei Eu aici am batut!!!

Iully concediu placut la mare si felicitari de burticutz,nu esti curioasa sa stii ce veti avea?

Gata,m-am hotarat sa ma tund si am sa-mi fac si niste suvite,cred ca sambata!Nu are rost sa stau cu claia asta in cap pe caldurile astea

O seara linistita!!!!

-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
-------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Neata! Azi Casandra ne-a dat trezirea la 6.15 O las sa dorma singura in dormitor, ca sa o obisnuiesc singura. Se mai trezeste noaptea de sete si ma duc sa-i dau ceai dar tot trebuie sa stau cu ea pana adorme. Macar e bine ca face la olitza ziua si noaptea sta cu pampers.

Dar uite asa ma duc eu sa fac cumparaturi la ora 8 - sa fiu prima, na! Si apoi ne oprim in parc.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

'Neata!
Ana, chiar ma gandeam cand am vazut ca ultimul mesaj e de la tine cum de esti asa matinala...vrei sa prinzi rand la lapte?
Dana, tre' sa dai de baut daca iti schimbi look-ul... Daca se voteaza fara copii, atunci mergem si noi fara Iustina, dar eu, una, sincer, as vrea s-o iau si pe ea pe Ceahlau. Dar mai vedem...poate daca ma gandesc bine ne-ar prinde bine si noua un week-end fara...dar nu cred c-o sa ma lase inima s-o las acasa...mai vedem... Oricum, in august vrem sa mergem 2 zile si la Lepsa, in muntii Vrancei, ca e tare frumos.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput